Ogólnopolski Zlot Mazdy MX-5 WIOSNA 2008
19 kwietnia Tarnowskie Góry
Moderator: Moderatorzy
Szczegóły będą jak agent coś załatwi albo nie załatwi - od tego będą zależały koszta. Tak że cierpliwości bo możecie być miło zaskoczeni jak się uda. Na dniach powinniśmy wszystko wiedzieć. Pozdrawiam 

tel: 500294594 skype: lediable86
-
- Model: NA
A ja już co nieco wiem
Ale nie powiem
I nie powiem od kogo to wiem, ale nie od Agenta
hehehe
Trzymam kciuki!!

Trzymam kciuki!!

Witam wszystkich zainteresowanych Ogólnopolskim Zlotem Wiosennym W Tarnowskich Górach i okolicach.
Początek zlotu planowany jest na 19 kwietnia 2008. Spotykamy się w Tarnowskich Górach o 10:00 na Rynku Głównym, gdzie będzie kawa lub herbata na dzień dobry. Wyjazd o 11. Jedziemy pięknie (albo i nie) drogami, nie głównymi, a ładnymi do zamku w Toszku (około 40 km). Tam planowane jest ognisko z kiełbaskami, kolejna kawa lub herbata z ciachem (WZ, szarlotka lub sernik) + niespodzianka. Z Toszka ruszamy do Kamienia Śląskiego (około 30 km). Zwiedzamy piękny pałac wraz z ogrodem, potem gril, jesli będzie padało(zamówione słońce w każdym możliwym miejscu) będzie kolacja na gorąco. Nocleg bedzie w zespole parkowo-pałacowym „Sanktuarium św. Jacka”. W niedzielę po śniadaniu zmykamy do Pławiowic zwiedzić pałac. Następnie do Tarnowskich Gór do zabytkowej kopalni, po której do leśniczniczówki na pożegnalą obiado-kolację, na której będzie specjalność zakładu łapa niedźwiedzia z ziemniakami zapiekanymi lub z ogniska (polędwica wołowa) oraz coś do picia,kawa lub herbata lub jakiś napój.
Całkowity kosz imprezy to jest 220 pln od załogi, przy czym, jeśli ktoś nie zamierza spać razem z całą grupą to jest taniej o nocleg (120pln), czyli 100 pln. W wyżej wymienionej kwocie (dość wysokiej) zawarte są wszelakiego rodzaju wejściówki, oraz atrakcje turystyczne planowane podczas zlotu, oraz wyżywienie.
Rezerwacja noclegu pod numerem: (077)467-11-20, rozmawiaćz Panią Izabelą Reinert, powoływać się na MX-5 klub. Zaliczka 50pln na konto:
Sanktuarium św. Jacka - Centrum Konferencyjne
ul. Parkowa 1a
47-325 Kamień Śląski
ING Bank Śląski o/Krapkowice
nr 68 1050 1487 1000 0022 4533 0101
Zapraszam i Pozdrawiam
AGENt
Początek zlotu planowany jest na 19 kwietnia 2008. Spotykamy się w Tarnowskich Górach o 10:00 na Rynku Głównym, gdzie będzie kawa lub herbata na dzień dobry. Wyjazd o 11. Jedziemy pięknie (albo i nie) drogami, nie głównymi, a ładnymi do zamku w Toszku (około 40 km). Tam planowane jest ognisko z kiełbaskami, kolejna kawa lub herbata z ciachem (WZ, szarlotka lub sernik) + niespodzianka. Z Toszka ruszamy do Kamienia Śląskiego (około 30 km). Zwiedzamy piękny pałac wraz z ogrodem, potem gril, jesli będzie padało(zamówione słońce w każdym możliwym miejscu) będzie kolacja na gorąco. Nocleg bedzie w zespole parkowo-pałacowym „Sanktuarium św. Jacka”. W niedzielę po śniadaniu zmykamy do Pławiowic zwiedzić pałac. Następnie do Tarnowskich Gór do zabytkowej kopalni, po której do leśniczniczówki na pożegnalą obiado-kolację, na której będzie specjalność zakładu łapa niedźwiedzia z ziemniakami zapiekanymi lub z ogniska (polędwica wołowa) oraz coś do picia,kawa lub herbata lub jakiś napój.
Całkowity kosz imprezy to jest 220 pln od załogi, przy czym, jeśli ktoś nie zamierza spać razem z całą grupą to jest taniej o nocleg (120pln), czyli 100 pln. W wyżej wymienionej kwocie (dość wysokiej) zawarte są wszelakiego rodzaju wejściówki, oraz atrakcje turystyczne planowane podczas zlotu, oraz wyżywienie.
Rezerwacja noclegu pod numerem: (077)467-11-20, rozmawiaćz Panią Izabelą Reinert, powoływać się na MX-5 klub. Zaliczka 50pln na konto:
Sanktuarium św. Jacka - Centrum Konferencyjne
ul. Parkowa 1a
47-325 Kamień Śląski
ING Bank Śląski o/Krapkowice
nr 68 1050 1487 1000 0022 4533 0101
Zapraszam i Pozdrawiam
AGENt
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2008, 9:39 przez AGENt, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ja wiem czego dokładnie sie spodziewać. Zdecydowanie warto. Mam tylko nadzieję, że uda mi się pożyczyć od brata aparat, bo szykują się genialne ujęcia
Atrakcje wiem, że będą super
W poniedziałek rezerwuje miescówkę dla 2 osób

W poniedziałek rezerwuje miescówkę dla 2 osób

Każdy ma nocleg rezerwować i wpłacić, cała reszta jest załatwiona
Mnie nie stać na robienie zaliczki za cały zlot, a poza tym jeśli ktoś nie przyjedzie to nie będę stratny. Zrozumcie i wybaczcie. Robię ten zlot la przyjemności nie dla zysków.

-
Ja oczywiście też 

-
looki, leDiable, Tadek, i kto to jeszcze z naszych okolic sie wybiera :
Musimy sie umówić na którąś godzine, żeby sobie razem pojechać. Spokojnie będziemy sobie jechać w grupie.
Skoro spotykamy się w Tarnowskich Górach o 10-tej to by wypadało tak jakoś po ósmej wyjechać
Musimy sie umówić na którąś godzine, żeby sobie razem pojechać. Spokojnie będziemy sobie jechać w grupie.
Skoro spotykamy się w Tarnowskich Górach o 10-tej to by wypadało tak jakoś po ósmej wyjechać

Wyobraźcie sobie, że Lisu i ja tez wpłaciliśmy 

majkel_c pisze:AGEnt, czy do TG lepiej jechać z WAW klasycznie od Siewierza czy gdzieś
wcześniej koło Koziegłów odbić i lokalnymi drogami się przebijać ??
Najlepiej z DK1 zjechać na S1 w stronę Pyrzowic i przed samym lotniskiem wjechać na DK78 prowadzącą do TG.
albo już w Częstochowie kierować się na TG, ale jeśli chodzi o jakość nawierzchni to zalecam przez Pyrzowice, tam w prawo na światłach i lądujecie w TG już na rynku. A mianowicie za rondem w TG pierwsza uliczka w lewo i trafiacie:)
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Z olbrzymia przykroscia, musze odwolac swoja obecnosc na zlocie. Auto stoi w warsztacie z okazji robienia nowego wydechu juz drugi tydzien a wszystko to dzieki pewnej najwiekszej polskiej firmie robiacej tlumiki, ktorej to zepsula sie jedyna
wyginarka rur a w ktorej mialem nieszczescie zlozyc zamowienie na tlumik na rurach 2,5 cala
Termin realizacji przewidzieli na koniec przyszlego tygodnia, na chwile obecna mam polowe wydechu na aucie i unieruchomine auto w oczekiwaniu na tlumik koncowy
przeraza mnie poziom uslug swiadczonych przez najwieksze polskie firmy....

Termin realizacji przewidzieli na koniec przyszlego tygodnia, na chwile obecna mam polowe wydechu na aucie i unieruchomine auto w oczekiwaniu na tlumik koncowy

-
Fiveopac pisze:Termin realizacji przewidzieli na koniec przyszlego tygodnia
To może zdążą?

- Fiveopac
- Administrator
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Mialo to trwac maks 2 tygodnie, dlatego zostawilem sobie tydzien marginesu....
zanim rzemieślnicy wysla tlumik do bydgoszczy i zanim mi warsztat go zamontuje to bede mial szczescie jak do 1 maja sie wyrobie

zanim rzemieślnicy wysla tlumik do bydgoszczy i zanim mi warsztat go zamontuje to bede mial szczescie jak do 1 maja sie wyrobie

Fiveopac, rozumiem, że zmieniłeś palny, ale czy nie dało by rady przybyćna starym wyfuku? Jeśli siękolebocze to nieszkodzi, przyjedź, a nie pożałujesz 

przelałem i zadzwoniłem... 

516 566 767
Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po polsku.
No to przyjedz z kimś innym albo nawet pociągiem. To nie tyle zlot miatek co klubowiczy, nie?
A plusy są takie że jeżeli nie jesteś abstynentem to będziesz mógł nosić otwartego browara 24/dobe

tel: 500294594 skype: lediable86
-
Rezerwacja i wpłata dokonana.
Miatki z Poznania, jak się umawiamy?
Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
- LeszekMX5
- Moderator
- Wersja: 3RD
JTMX-5NBFL pisze:Rezerwacja i wpłata dokonana.
Janusz - masz rację, mobilizuj Poznań, bo na razie Wielkopolska nie zapowiada się na super mocną reprezentację (jak to w przeszłości bywało)

"Z wiatrem w zawody" - pozdrawiamy - Leszek i Lidka
NA & NC
NA & NC
Mam pytanie
Czy jeśli spotykacie się o 10:00 (a część osób/autek możliwe, że będzie wcześniej), a wyjeżdżacie o 11:00 (z rynku w Tarnowskich Górach), mógłbym również tam podjechać i pooglądać Wasze autka?
Powód? Mam w planach zakup mx-5

Powód? Mam w planach zakup mx-5

-
Mam małą prośbę do osób, które będą na zlocie. Jeśli ktoś posiada nagrania z ubiegłorocznego zlotu w kaliszu, to prosze zabierzcie je ze soboą do TG. Chciałbym zrobic sobie kopię. W nagrodę funduję browara do kolacji