Zlot Wiosenny Klubu MazdaSpeed Kąkolewo 2013
27-28 kwietnia 2013
Moderator: Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Fiveopac pisze:Po bliższej analizie pojade autostrada a potem przez nowy tomysl, wiec do zobaczenia na miejscu
Nie wiem czy my nie zrobimy tak samo...będzie można dłużej pospać

Five Ty jedziesz jutro z Bydzi czy nocujesz dzisiaj w Pozku?
btw. Wyślij mi Twój numer na pw
Rules are made to be broken
1. rogI + Mean
2. matusz (tylko dlaczego znowu trzeba rano wstać!?)
3. DEXTER
Bo kto rano wstaje ten na zloty jeździ Mateuszu!
PS ściągnij to coś z kierownicy
PS 2 rzuciłem hasło Igorowi czy by nie jechać przez BUK i Opalenicę, co Wy na to?
2. matusz (tylko dlaczego znowu trzeba rano wstać!?)
3. DEXTER
Bo kto rano wstaje ten na zloty jeździ Mateuszu!

PS 2 rzuciłem hasło Igorowi czy by nie jechać przez BUK i Opalenicę, co Wy na to?
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Nie wiem czy my nie zrobimy tak samo...będzie można dłużej pospać
Five Ty jedziesz jutro z Bydzi czy nocujesz dzisiaj w Pozku?
btw. Wyślij mi Twój numer na pw
Dzis robie za nocną taxówke w bydzi wiec zdecydowanie bede walczyl o kazde 10 minut snu. Jutro wyjade przed 7 i bede gonil czas na autostradzie. Pw poszlo.
Panowie jednak mała zmiana planów
Jedziemy przez Buk - Opalenicę. W Niepruszewie o 8:15 zgarniamy Mateusza-Meana i tam dołącza do nas Rafał-Smock
Musimy tylko (Dex i ja) ustalić gdzie spotkamy się z Mateuszem-Matuszem. Ale to już sobie jakoś ogarniemy
Michał jak rozumiem lecisz sam? W razie czego dzwoń - może uda się nam w Buku jakoś połączyć

Jedziemy przez Buk - Opalenicę. W Niepruszewie o 8:15 zgarniamy Mateusza-Meana i tam dołącza do nas Rafał-Smock

Musimy tylko (Dex i ja) ustalić gdzie spotkamy się z Mateuszem-Matuszem. Ale to już sobie jakoś ogarniemy

Michał jak rozumiem lecisz sam? W razie czego dzwoń - może uda się nam w Buku jakoś połączyć

Ja rano jadę jeszcze umyć auto do siebie do roboty na Al. Solidarności i stamtąd lecę w stronę Bukowskiej. To gdzie się spotykamy? Igor?
Z matuszem spotykamy się na Al. Solidarności o 7.45 a chwilę potem z rogIm przy ogródkach działkowych przy krzyżówce Bukowska/Bułgarska.
Szkoda, że mnie choróbsko dopadło
Z matuszem spotykamy się na Al. Solidarności o 7.45 a chwilę potem z rogIm przy ogródkach działkowych przy krzyżówce Bukowska/Bułgarska.
Szkoda, że mnie choróbsko dopadło

Hantkus pozdrów TS
Wszystko ustalone więc do jutra

Wszystko ustalone więc do jutra

Ok Mayk, będę dzwonił z Niepruszewa
Pamiętaj proszę o przesyłce dla mnie

Pamiętaj proszę o przesyłce dla mnie

-
- Model: NB FL
Foty wrzucamy w ten watek czy jakis inny?

dajesz tutej 

-
Kurde a moge jutro rano? Bo zasypiam juz 

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 1.8
Meanmachine pisze:Kurde a moge jutro rano? Bo zasypiam juz
Ja też byłem po tej imprezie jakiś mega zmęczony, ale jeszcze po południe trochę jeździłem i wyszło mi wczoraj 240 km

była czerwona NA 1.6 -> II wice mistrz MMC West 2014 w klasie 1.6
-
matusz pisze:wyszło mi wczoraj 240 km
winszuję
Foty:

[ Dodano: 28-04-2013, 12:38 ]
Troche przegialem z ekspozycja i saturacja na niektorych fotach, ale tak to jest jak pogodę trzeba komputerowo wspomagac
[ Dodano: 28-04-2013, 12:38 ]
No i jako kompletny laik nauczylem sie ze sprzet robi zdjecia sam, trzeba tylko skupiac sie na kadrze

-
Oto i ona, faktycznie bardzo ładna, nie umknęła mojemu oku. Ale szkoda ze Ty nie wygrales :/
ich_towarzystwo_wzajemnej_adoracji > nasze_towarzystwo_wzajemnej_adoracji

ich_towarzystwo_wzajemnej_adoracji > nasze_towarzystwo_wzajemnej_adoracji

Ostatnio zmieniony 28 kwie 2013, 15:15 przez Meanmachine, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Blade pisze:Ubolewam że nie mogłem być i w tym roku raczej nie będę na żadnym zlocie
Tego 'zlotu' (festynu) akurat nie masz co żałować. Ja na pewno nie pojechałbym gdybym miał na miejsce dalej niż 50km.

Z drugiej strony Sekcja Poznań ustawiła tak wysoko poprzeczkę, że teraz wszystko będzie słabe

[ Dodano: 28-04-2013, 16:21 ]
DEXTER pisze:Foty genialne
Dzięki - zasługa aparatu (pożyczonego)

Blade, oj tam. Jak mówiłem, naprawdę nie miałem żadnego parcia na puchary (choć byłoby miło, wiadomo) bo taki nie jestem i nie uważam, że moja Miata jest oh i ah. Podoba się mi i to jest moim sukcesem
jestem z niej dumny i cieszy moje oko.
Ta trójka ładna owszem. Ale byłem pewien, że wygra NAPRAWDĘ NAJŁADNIEJSZA a do tego najmocniejsza Mazda... MX-5 Five'a. Widać było jak było

Ta trójka ładna owszem. Ale byłem pewien, że wygra NAPRAWDĘ NAJŁADNIEJSZA a do tego najmocniejsza Mazda... MX-5 Five'a. Widać było jak było

- Błaszczykowski
- Wersja: Memories III
DEX chciałbym tylko powiedzieć że Twoja fura urywa dupsko
świetny pomysł z tym czarnym malowaniem ramy szyby... Czemu sam na to wcześniej nie wpadłem 

-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
DEXTER pisze:Foty genialne![]()
Panowie, konkurs na najładniejszą wygrała czarna Mazda 3 w sedanie na złotym kole. Z tego co się zorientowałem na FB. Ogólnie nie ubolewam.
Pozdrawiam
DEX
Jaki festyn takie wybory

P.S. Dobrze że pomiar czasu nie był ustawiony...przynajmniej na "próbie"

Rules are made to be broken
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
A coś na temat wyników prób czasowych wiadomo?
MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
DEXTER pisze:i nie uważam, że moja Miata jest oh i ah
Ale jest

A trójka dość zwyczajna. Falga, ciemne szyby i obniżenie, a do tego niezbyt urodziwa buda- nic specjalnego.
Były: NB, NBFL, NC 2,0, NC 2,0 automat, NC swap 2,5 6b, ND 2,0.
Jest NA 1990.
Jest NA 1990.
Mateusz dzięki za foty
Festyn był pierwsza klasa
Co do najpiękniejszej to zgadzam się w 100% z Alanem - jak dla mnie to naprawdę nic szczególnego akurat ta trójka - było tam pare ładniejszych aut i jedno wybitne
... no ale tak wybrał lud 

Festyn był pierwsza klasa

Co do najpiękniejszej to zgadzam się w 100% z Alanem - jak dla mnie to naprawdę nic szczególnego akurat ta trójka - było tam pare ładniejszych aut i jedno wybitne