Suwały Blues Drift 2013 11-14 lipiec

Forum o zlotach ogólnopolskich - tych które już były oraz wszystkich planowanych.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Yoozef

18 lip 2013, 16:29

Yoozef mam dla Ciebie propozycję nowego avatara ;)[/quote]

Piotrze jak Ci się podoba :?:
Podejrzałem co i jak i widzę ,co widzę :shock:
Musze się nim trochę nacieszyć zanim się zdezaktualizuje po
zmodernizowaniu wskaźnika włączenia kierunkowskazów :wink:

Yoozef
PiotrekR

19 lip 2013, 14:27

Yoozef pisze:To jest cena jaką płacę za kierownicę Nardi, trudno biorą to na klatę i Momo nie założe

W pełni to rozumiem. Drewniane Nardi, jasne wnętrze i BRG super się komponują!

zajcol pisze:Zdjęcia wrzuciłem na flickra. Miłego oglądania.

Liczyłem, że oszczędzisz szerszej publiczności zdjęcia wykonanego z zasko. przy ognisku :turla:

Yoozef pisze:Piotrze jak Ci się podoba :?:

:kciuk: :grin:
zajcol
Model: Inny

19 lip 2013, 17:07

PiotrekR pisze:
Liczyłem, że oszczędzisz szerszej publiczności zdjęcia wykonanego z zasko. przy ognisku :turla:

Hyhyhy :twisted: :drapaniesie:
- NC 2006 2.0 powershift
- NCFL 2009: viewtopic.php?f=22&t=9850
- NA-t 1993: viewtopic.php?f=22&t=16934
- ND 2015
- ...
Awatar użytkownika
Yoozef

26 wrz 2013, 15:41

POCZUJ BLUESA i ODDAJ SWÓJ GŁOS na SUWAŁKI BLUES FESTIVAL!

Suwałki Blues Festival został wybrany jednym z trzech najlepszych produktów turystycznych województwa podlaskiego 2013 roku. Został zgłoszony do etapu ogólnopolskiego, którego zwycięzca otrzyma 100.000 zł na kampanię promocyjną :winner: .
Czy zostanie również najatrakcyjniejszym, nowatorskim i najbardziej przyjaznym turystom produktem Polski :?: To zależy od nas wszystkich. Suwałki Blues Festival otrzymał 11-procentowe poparcie. :winner: Na razie Suwałki Blues Festival wyprzedza Port Łomża, :cry: ale mamy szanse to zmienić. Zachęcam do głosowania. :poklony:

Nawet jeśli Suwałki Blues Festival nie zdobędzie pierwszego miejsca w ankiecie dla centrum i wschodu Polski, wciąż będzie miał możliwość walczyć o tytuł najatrakcyjniejszego produktu turystycznego Polski. Do finałowej rozgrywki wejdzie bowiem 20 najwyżej ocenionych przez czytelników WP produktów z całego kraju. W związku z tym proszę Was o aktywne wsparcie - zagłosujcie na Suwałki Blues Festival, a potem prześlijcie tego maila swoim znajomym i poproście ich o to samo.
Potrzebne jest Wasze zaangażowanie!
Organizator Festiwalu już zaprasza na VII Suwałki Blues Festival - który się odbędzie 10-12 lipca 2014 r. :idea:

[URL=http://turystyka.wp.pl/kat,1036541,title,Wybieramy-najlepsza-atrakcje-Polski-Wez-udzial-w-plebiscycie,wid,16009373,wiadomosc.html]kliknij i zagłosuj na Suwałki blues Festival[/URL]

[URL=http://www.suwalkiblues.com]Więcej o Suwałki Blues Festival [/URL]

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=bMyjIoWK0Ug]Tak było w Suwałkach w tym roku . Jest 3 sekundy o Nas[/URL]

Yoozef
ODPOWIEDZ