Forum o zlotach ogólnopolskich - tych które już były oraz wszystkich planowanych.
Moderator: Moderatorzy
-
Misza
- Model: NA
- Wersja: 1.8 BRG
-
Kontakt:
18 paź 2010, 13:04
Fiveopac pisze:ravestation pisze:sprawnościówki nawet nie skomentuję, bo ta trasa to była jakaś pomyłka...
Tylko troche
Nie tak źle, na KJSach bywa gorzej
Polecam filmiki z odcinka "parkingowego" jednego z najlepiej zorganizowanych KJSów w Polsce, Rajdu Pleszewskiego.
-
iroc_pl
-
Blade
18 paź 2010, 17:48
iroc_pl czy posiadasz to zdjęcie
w większej rozdzielczości ?
-
moris schawess
19 paź 2010, 11:30
Witam wszystkich mimo awarii jaka mi sie przytrafiła to miło wspominam ten wyjazd.Mazdunia juz w poniedziałek była naprawiona .Five jak się okazało jedynym elementem jaki się zepsuł to tarcza , reszta jest ok.A z tarczy nie zostało nic.Tarcza przejeła cały opór, dzieki temu reszta jest ok.Pozdrawiam wszystkich i do miłego zobaczenia.
-
haryyy
19 paź 2010, 20:42
Nie ma co owijac w bawełne. Moim zdaniem zlot byl po prostu slaby. Lipcowa pojeżdzawka Mazdaspeed z Kamienia Śląskiego byla o niebo lepsza niż ta piotrkowska. Zero sanitariatów, brak chocby sladowej gastronomii i mnostwo " niemazd" krecacych sie po torze przechylaja szale goryczy.najwieksza atrakcja byli skoczkowie spadochronowi,ktorzy raptem kilkadziesiat metrow od ziemi wykonywali nadzwyczajne ewolucje przyprawiajac uczestnikow o zawał.
-
Don Corleone
- Model: Inny
- Wersja: RevolutionReloaded
19 paź 2010, 20:48
haryyy pisze:Zero sanitariatów, brak chocby sladowej gastronomii
Była kulturalna toaleta i restauracja. Słabo się rozglądałeś. Ja zjadłem pełny obiad za bardzo przyzwoitą cenę
Co do niemazd to racja. Brak zamkniętej imprezy dawał się we znaki. Licz jednak że była to pierwsza impreza nowego Koordynatora Spotkań więc można mu trochę wybaczyć

.
-
Fiveopac
- Administrator

- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
-
Kontakt:
23 paź 2010, 6:55
moris schawess pisze:Witam wszystkich mimo awarii jaka mi sie przytrafiła to miło wspominam ten wyjazd.Mazdunia juz w poniedziałek była naprawiona .Five jak się okazało jedynym elementem jaki się zepsuł to tarcza , reszta jest ok.A z tarczy nie zostało nic.Tarcza przejeła cały opór, dzieki temu reszta jest ok.Pozdrawiam wszystkich i do miłego zobaczenia.
Na szczescie to tylko sprzeglo ale musiales je konkretnie zmielić, tarcza pewnie w strzępach? Kolejny argument za tym aby sprzeglo nie bylo mocniejsze od skrzyni

Fotka na pamiątke

Less roof, more fun!
blow-off.pl Najlepsze zawory blow-off i dv w sieci