Zlot Wiosenny MazdaSpeed 2009 Konin
I po imprezie :) Relacja - strona 4.
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: NB
- Wersja: miracle
nieciekawie to wygląda z tymi miejscami. Może Five coś wynegocjuje. Tak na marginesie to cena też jakoś specjalnie nie zachęca no ale za przyjemności trzeba płacić.
Wyobrażałem sobie, że po prostu wjazd na lotnisko będzie płatny i bez limitów a nocleg i impreza dla chętnych. Może w przyszłym roku organizatorzy pomyślą o większym placu bo to wydarzenie cieszy się sporym zainteresowaniem.
Wyobrażałem sobie, że po prostu wjazd na lotnisko będzie płatny i bez limitów a nocleg i impreza dla chętnych. Może w przyszłym roku organizatorzy pomyślą o większym placu bo to wydarzenie cieszy się sporym zainteresowaniem.
Karolina pisze:mogła sobie pojechać na lotnisko i Ci pokibicować?
No i ewentualnie Yanik stanąć w szranki

Pozdr
Michał
chwilowo bezmiatowy 
była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......

była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Fajf zrobisz coś żeby ekipa mx-5 mogła sobie pojechać na lotnisko i Ci pokibicować?
Za malo wiary w narodzie

lipa - 08 Mar 2009 17:53 zostało 9 miejsc samochodowych i 18 noclegów
Lipa tylko połownicza otoz:
Mamy załatwiony wjazd poza oficjalnym liczeniem, niestety cos za cos. Jako klub mozemy wystawic poza zapisami na ms 5 samochodow (mnie nei liczycie).
Jako ze klub jest wpuszczany "Tylnimi drzwiami" naginajac lekko liczenie na forum ms, warunkiem jest uczestniczenei tylko w imprezie na lotnisku. Oplata - 50 zł za wjazd i konkurencje (nie pytajcie co bedzie jak ktos wygra

Zebralem wstepna liste osob, ktore podlapaly temat zlotu w tym temacie, otoz pierwsza piatka, ktora chec wyrazila wyglada nastepujaco:
1.pmcomp
2.yanik
3.rafal
4.przemasi
5.Karolina
Prosilbym o twarda deklaracje, czy wyrazacie chec uczestnictwa na powyzszych warunkach w imprezie, czy przekazujecie swoje miejsce nastepnym osobom chetnym

Mocno sie zawiodłem szczerze mówiąc. Ja tam nawet nie musiałbum na płyte lotniska wjeżdżać, zwłaszcza że nie bedzie "kjs", tylko ćwiartka która średnio mnie rajcuje. Mimo to chętnie bym podjechał pogadać, popatrzeć itd... dziwne podejscie organizatorów.... auta przecież można zaparkowąc gdzieś z boku na trawie skoro na pasie brakuje miejsca.
edit:
sory, nie zauważyłem postu five'a
czyli mamy jakiś postęp
Gdyby ktoś z owej piątki nie jechał to ja sie pisze
edit:
sory, nie zauważyłem postu five'a
czyli mamy jakiś postęp

Gdyby ktoś z owej piątki nie jechał to ja sie pisze

- pmcomp
- Model: Inny
- Wersja: BMW Z4 35is Miziak
Fiveopac pisze:Zebralem wstepna liste osob, ktore podlapaly temat zlotu w tym temacie, otoz pierwsza piatka, ktora chec wyrazila wyglada nastepujaco:
1.pmcomp
2.yanik
3.rafal
4.przemasi
5.Karolina
Prosilbym o twarda deklaracje, czy wyrazacie chec uczestnictwa na powyzszych warunkach w imprezie, czy przekazujecie swoje miejsce nastepnym osobom chetnym
Ja na twardo jadę. Jakby co to nawet +1 (nocleg).
Pozdro
pmcomp
(BMW Z4 E89 35is)
(BMW Z4 E89 35is)
Fiveopac pisze:Mamy załatwiony wjazd poza oficjalnym liczeniem, niestety cos za cos. Jako klub mozemy wystawic poza zapisami na ms 5 samochodow (mnie nei liczycie).
Jako ze klub jest wpuszczany "Tylnimi drzwiami" naginajac lekko liczenie na forum ms, warunkiem jest uczestniczenei tylko w imprezie na lotnisku. Oplata - 50 zł za wjazd i konkurencje (nie pytajcie co bedzie jak ktos wygra )
no i super:)
-
- Model: NB
- Wersja: miracle
hmmm... też bym chętnie pojechał na samo lotnisko, no ale nie zapowiada się, że coś się zwolni. Pożyjemy zobaczymy. A może ktoś z piątki potrzebuje pilota? 

Ponieważ wynikły kwestie ograniczające udział w zlocie a ja jedynie chciałam przejechać się z miatkami tam i z powrotem oraz pokibicować startującym w konkurencjach zlotowych no i widzę że inni forumowicze liczą na wzięcie udziału w proponowanych atrakcjach i bardzo im na tym zależy, to wspaniałomyślnie zrezygnuje ze swojego numerku 5 i oddam go najbardziej potrzebującemu
Mam nadzieję, że będą inne zloty Mazdaspeed, na których będziemy mogli się stawić w „komplecie” i wtedy obiecuje solennie ze się stawię i kibicować będę

Mam nadzieję, że będą inne zloty Mazdaspeed, na których będziemy mogli się stawić w „komplecie” i wtedy obiecuje solennie ze się stawię i kibicować będę

Jest ryzyko - jest przyjemność
- Fiveopac
- Administrator
- Kontakt:
Karolina, rozumiem, ze odstepujesz miejsce Maykowi? Coby nei bylo sporow o kolejnosc zgloszen
Letni zlot tzw. megaspot bedzie mial nielimitowana ilosc uczestnikow i bedzie zorganizowany na duzym lotnisku z noclegami pod namiotami

Karolina pisze:Mam nadzieję, że będą inne zloty Mazdaspeed, na których będziemy mogli się stawić w „komplecie” i wtedy obiecuje solennie ze się stawię i kibicować będę
Letni zlot tzw. megaspot bedzie mial nielimitowana ilosc uczestnikow i bedzie zorganizowany na duzym lotnisku z noclegami pod namiotami

- Fiveopac
- Administrator
- Kontakt:
Lista na chwile obecną wygalda nastepujaco :
1.pmcomp
2.yanik
3.rafal
4.quench
5.Mayk
Przelew na konto. Niedlugo podam szczegoly
1.pmcomp
2.yanik
3.rafal
4.quench

5.Mayk
Mayk pisze:Takie pytanie, przelać kasę na jakieś konto czy z gotówką pojechać?
Przelew na konto. Niedlugo podam szczegoly

thx przemasi 

- Fiveopac
- Administrator
- Kontakt:
Oki Panie i Panowie
prosiłbym aby osoby z listy
1.pmcomp
2.yanik
3.rafal