[wyjazd wakacyjny] Węgry - Tokaj - Festiwal Wina 2010
28-30 maj 2010
Moderator: Moderatorzy
Pięknie Harry, już widać kto się odczepił od grupy dolnośląskiej i już planuje bujać się po lubelszczyznach!! Chciałam Ci przypomnieć, że Twoje sprzęgło samo do Oławy ani na lubelszczyznę nie przypłynie!!!
:P
Profilone, Harry na bank się za nowe przezwisko nie obrazi, my go nazywamy jeszcze gorzej i się nie obraża
:D Swoją drogą mnie się podoba i chyba też go przeszereguję w swoim telefonie 

Profilone, Harry na bank się za nowe przezwisko nie obrazi, my go nazywamy jeszcze gorzej i się nie obraża

I understand - I just don't care!!
Racing Licence BC

Racing Licence BC
Findabair pisze:Pięknie Harry, już widać kto się odczepił od grupy dolnośląskiej i już planuje bujać się po lubelszczyznach!! Chciałam Ci przypomnieć, że Twoje sprzęgło samo do Oławy ani na lubelszczyznę nie przypłynie!!!:P
Profilone, Harry na bank się za nowe przezwisko nie obrazi, my go nazywamy jeszcze gorzej i się nie obraża:D Swoją drogą mnie się podoba i chyba też go przeszereguję w swoim telefonie
A jak go nazywacie? jestem ciekaw

Skoro Profilone pisze już "wielbiciel wódki", to widzę, że się pięknie kolegom zaprezentowałeś... rozumiem, że był cały wachlarz możliwości przyswojonych na oławskich melinach osiedlowych. Pięknie, pięknie.
Profilone jak się kiedyś przy jakiejś wodzie (nie wódzie!!) spotkamy to Ci powiem w sekrecie tak żeby się Harry nie dowiedział
Profilone jak się kiedyś przy jakiejś wodzie (nie wódzie!!) spotkamy to Ci powiem w sekrecie tak żeby się Harry nie dowiedział

Racing Licence BC

Racing Licence BC
Findabair pisze:Skoro Profilone pisze już "wielbiciel wódki", to widzę, że się pięknie kolegom zaprezentowałeś... rozumiem, że był cały wachlarz możliwości przyswojonych na oławskich melinach osiedlowych. Pięknie, pięknie.
Ok, najbliższa okazja w sobotę, zabierz się razem z harym i wpadaj

A Giąć zachowywał się godnie o wódce jedynie ciągle wspominał, nie spożywał

Hmm... bardzo dziękuję, aczkolwiek nie mieszkam już na dolnym śląsku
a Harry ma po drodze zawsze wszędzie tylko nie do mnie. Zatem przy innej okazji, ale za zaproszenie dziękuję
Co do tego, że nie spożywał tylko gadał to Harry ma tendencje, że tylko DUŻO GADA i na tym się kończy...
Miłej zabawy w weekend

Co do tego, że nie spożywał tylko gadał to Harry ma tendencje, że tylko DUŻO GADA i na tym się kończy...
Miłej zabawy w weekend

Racing Licence BC

Racing Licence BC
- kociol
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: Sport Recaro
Witajcie,
nie wiem kto dokladnie mial jechac na kwatery i nie pojechal, a kto byl i nie skorzystal. Tak czy inaczej jesli to mozliwe to chcialbym prosic o pieniazki za rezerwacje. Rezerwacja domu to 292 zl i rezerwacja tego "nieszczesnego" pensjonatu to tez 292 zl. Jedna i druga sume prosze podzielic przez liczbe osob (sam zaliczam sie do pierwszej grupy).
Oto listy - prosze o korekte:
DOM (ci co zrezygnowali):
1)Kociol
2)DieSpinne
3)Citizendog
4)Thekingisback
5)Jaro
6)Lucas 48
7)Leszczu
8)Majk
...
PENSJONAT (zrezygnowali na miejscu
):
1)Qbarton
2)Hary
3)Vox
4)Profilone
5)AroJano
6)...
7)...
...
W przyszlym tygodniu jak sie sytuacja wykrystalizuje to podzielimy kwoty.
Nr konta za pamieci:
Michal Kociolek
1 45 1500 1487 1014 8015 9263 0000
Dzieki i pozdrawiam
nie wiem kto dokladnie mial jechac na kwatery i nie pojechal, a kto byl i nie skorzystal. Tak czy inaczej jesli to mozliwe to chcialbym prosic o pieniazki za rezerwacje. Rezerwacja domu to 292 zl i rezerwacja tego "nieszczesnego" pensjonatu to tez 292 zl. Jedna i druga sume prosze podzielic przez liczbe osob (sam zaliczam sie do pierwszej grupy).
Oto listy - prosze o korekte:
DOM (ci co zrezygnowali):
1)Kociol
2)DieSpinne
3)Citizendog
4)Thekingisback
5)Jaro
6)Lucas 48
7)Leszczu
8)Majk
...
PENSJONAT (zrezygnowali na miejscu

1)Qbarton
2)Hary
3)Vox
4)Profilone
5)AroJano
6)...
7)...
...
W przyszlym tygodniu jak sie sytuacja wykrystalizuje to podzielimy kwoty.
Nr konta za pamieci:
Michal Kociolek
1 45 1500 1487 1014 8015 9263 0000
Dzieki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 cze 2010, 12:19 przez kociol, łącznie zmieniany 3 razy.
MAD fabworx specjalne części dla Twojej Miaty
https://www.instagram.com/mad_fabworx/
Life is too short to drive a boring car.
- kociol
- Donator
Hej!
Bardzo przepraszam - wiedzialem, ze bede mial problem z lista. Zaraz wyedutuje posta.
Bardzo przepraszam - wiedzialem, ze bede mial problem z lista. Zaraz wyedutuje posta.
kociol, ta babka twierdzila ze rano do niej dzwoniles i potwierdzales 12osob, to prawda? Pytam z ciekawosci czy nas chciala nabic w butelke czy rzeczywiscie tak bylo.
btw: grupo z pensjonatu rozumiem ze 292 zl rozbijamy na 7, a nie 12 osob?
btw: grupo z pensjonatu rozumiem ze 292 zl rozbijamy na 7, a nie 12 osob?
no na 7 raczej bo 12 nas nie było:) wiadomo ze kocioł kasę musi dostać bo sześć stow piechota nie chodzi:) jak to rozch to trudno mi powiedzieć. Czy pasuje wszystkim podział kocioła? Kocioł czy pani z pensjonatu pisała do ciebie potem jeszcze? 

- kociol
- Donator
Czesc,
Pani z pensjonatu potwierdzalem dzien wczesniej, ze przyjedziecie i mialo byc 6 pokoi. Niestety nie bylem swiadomy tego, ze niestety nie bedzie odpowiedniej liczby osob... Pani z pensjonatu napisala do mnie maila - niestety po Wegiersku... Google przetlumaczyl, ze cos jest nie tak i ze nie zameldowaliscie sie i ze ona jest niezadowolona. Dzwonilem pozniej, zeby dowiedziec sie jak sytuacja wyglada (do Was, nie do niej) i tego maila zostawilem poki co bez odpowiedzi. Jak bede w DE i bedzie kolega Wegier pod reka to dam mu do przetlumaczenia.
Nie wiem ile osob w koncu bylo zameldowanych przed wyjazdem do tego pensjonatu... Jezeli ktos byl tak laskaw i przywiozl mi jakies fanty z wycieczki to mozemy te fanty odjac od kosztow rezerwacji
Pozdrawiam
Pani z pensjonatu potwierdzalem dzien wczesniej, ze przyjedziecie i mialo byc 6 pokoi. Niestety nie bylem swiadomy tego, ze niestety nie bedzie odpowiedniej liczby osob... Pani z pensjonatu napisala do mnie maila - niestety po Wegiersku... Google przetlumaczyl, ze cos jest nie tak i ze nie zameldowaliscie sie i ze ona jest niezadowolona. Dzwonilem pozniej, zeby dowiedziec sie jak sytuacja wyglada (do Was, nie do niej) i tego maila zostawilem poki co bez odpowiedzi. Jak bede w DE i bedzie kolega Wegier pod reka to dam mu do przetlumaczenia.
Nie wiem ile osob w koncu bylo zameldowanych przed wyjazdem do tego pensjonatu... Jezeli ktos byl tak laskaw i przywiozl mi jakies fanty z wycieczki to mozemy te fanty odjac od kosztow rezerwacji

Pozdrawiam
- kociol
- Donator
Witajcie,
przepraszam za posta po poscie.
Chcialem sie przypomniec. Jako, ze listy nie ulegly zmianom to chcialbym poprosic o przelewy. Ci co zrezygnowali zanim wyjazd nastapil - 8 zalog - prosze o przelewanie po 36,5 zl; natomiast ci, ktorzy zrezygnowali na miejscu - 5 zalog - prosze o przelewanie po 58,4 zl.
Nr konta:
Michal Kociolek
45 1500 1487 1014 8015 9263 0000
Dzieki.
Pozdrawiam
przepraszam za posta po poscie.
Chcialem sie przypomniec. Jako, ze listy nie ulegly zmianom to chcialbym poprosic o przelewy. Ci co zrezygnowali zanim wyjazd nastapil - 8 zalog - prosze o przelewanie po 36,5 zl; natomiast ci, ktorzy zrezygnowali na miejscu - 5 zalog - prosze o przelewanie po 58,4 zl.
Nr konta:
Michal Kociolek
45 1500 1487 1014 8015 9263 0000
Dzieki.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 cze 2010, 12:31 przez kociol, łącznie zmieniany 2 razy.
Kociol z tymi listami to chyba nie jest dobrze, bo ja zrezygnowałem zanim był wyjazd, a nie na miejscu. I chyba stan osobowy tez się nie zgadza. Kojarzę inne osoby które zrezygnowały z kwaterki, a i na tej liście jest chyba ktoś kto chciał pole namiotowe.
Tak czy inaczej przelewam 50 PLN.
Pozdrawiam i dziękuję za zaangażowanie..
P.S. Coś nie tak z numerem konta... Nie mogę przelać kasy...
Tak czy inaczej przelewam 50 PLN.
Pozdrawiam i dziękuję za zaangażowanie..
P.S. Coś nie tak z numerem konta... Nie mogę przelać kasy...
- kociol
- Donator
AroJano, to moze na poczatek ustalmy, kto gdzie i jak. Tylko prosze o zlgaszanie poprawek do list - chcialbym zeby nikt nie byl pokrzywdzony.
Numer konta bez "1" na poczatku. 45 1500 1487 1014 8015 9263 0000
Numer konta bez "1" na poczatku. 45 1500 1487 1014 8015 9263 0000
kociolowi może być głupio kolejny raz przypominać się o zwrot zaliczek, więc ja napiszę w jego imieniu (mam nadzieję, że się nie obrazi
) apel o to, żeby każdy zachował się fair i zwrócił kasę człowiekowi, który poświęcił swoje pieniądze, czas i uwagę na wyjazd na który i tak sam nie pojechał. Zrobił to kompletnie samarytańsko, więc odwdzięczmy się
Ja kasę właśnie przelałem
EDIT:
True...

Ja kasę właśnie przelałem
EDIT:
AroJano pisze:Ogarnijcie się troszeczkę bo Kociol oprócz kasy powinien od każdego z nas dostać dużą butelkę...
True...
Ostatnio zmieniony 02 lip 2010, 9:12 przez profilone, łącznie zmieniany 1 raz.
- kociol
- Donator
Hej,
spokojnie. Dziekuje za interwencje w mojej sprawie
Sam juz tez dzisiaj z rana wyslalem PW do osob z listy.
A jesli chodzi o jakies gratisy to bardzo dziekuje, ale w zamian za to wolalbym sie kiedy poprostu spotkac i poznac ludzi, ktorzy sie kryja za tymi wszstkimi nickami ;D
Pozdrawiam
Kociol
spokojnie. Dziekuje za interwencje w mojej sprawie

A jesli chodzi o jakies gratisy to bardzo dziekuje, ale w zamian za to wolalbym sie kiedy poprostu spotkac i poznac ludzi, ktorzy sie kryja za tymi wszstkimi nickami ;D
Pozdrawiam
Kociol
Mam nadzieję, że kasa do kociola wróciła.
W ten weekend siądę i wrzucę zdjęcia mam nadzieję
A teraz czas najwyższy myśleć o edycji wrześniowej - kto jedzie
Ja tak
I pytanie do Skylukera - jaka jest data wrześniowego festiwalu?
W ten weekend siądę i wrzucę zdjęcia mam nadzieję

A teraz czas najwyższy myśleć o edycji wrześniowej - kto jedzie

Ja tak

I pytanie do Skylukera - jaka jest data wrześniowego festiwalu?
- kociol
- Donator
Hej,
przepraszam, ze tak na forum, ale jestem leniwy i nie chce mi sie pisac PW do wszystkich.
Przy przelewach czesc osob nie podala nicku z forum, do czesci sam jakos doszedlem, do czesci niestety nie...
Teraz wiem, ze brakuje mi conajmniej 4 osob z grupy za 32,5 i jednej z grupy 58,4... Z grupy 32,5 wyglada na to, ze brakuje DieSpinne (wiem, ze przelew bedzie pozniej razem z gratami z I.L.), Jaro, Jawor. Natomiast z grupy drugiej nie wiem kto mi przelal a kto nie, to znaczy nie wiem czy wisi jeszcze Vox czy Profilone...
Prosze przynajmniej napiszcie kogo brakuje.
Pozdrawiam
Kociol
przepraszam, ze tak na forum, ale jestem leniwy i nie chce mi sie pisac PW do wszystkich.
Przy przelewach czesc osob nie podala nicku z forum, do czesci sam jakos doszedlem, do czesci niestety nie...
Teraz wiem, ze brakuje mi conajmniej 4 osob z grupy za 32,5 i jednej z grupy 58,4... Z grupy 32,5 wyglada na to, ze brakuje DieSpinne (wiem, ze przelew bedzie pozniej razem z gratami z I.L.), Jaro, Jawor. Natomiast z grupy drugiej nie wiem kto mi przelal a kto nie, to znaczy nie wiem czy wisi jeszcze Vox czy Profilone...
Prosze przynajmniej napiszcie kogo brakuje.
Pozdrawiam
Kociol
Ostatnio zmieniony 07 lip 2010, 12:13 przez kociol, łącznie zmieniany 1 raz.
Pod koniec lipca (22-23) wybieram się na Wegry, zaczne prawdopodobnie od Tokaju. Jako ze cala impreza jest "spontaniczna", nie mam zadnych konkretnych planow ani rezerwacji... Moze doradzicie gdzie warto sie zatrzymac, co konkretnie zobaczyc itd. itp. Macie jakas sprawdzona miejscowke z noclegami? Cala wyprawa oczywiscie w wersji "ekonomicznej" 

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Miracle
Niczego nie wynajmuj wcześniej. W Tokaju jest sporo miejsc noclegowych, ze znalezieniem nie będzie problemu.
Ja polecam przejść się do Toth. Apartamenty ładne, z parkingiem i piwniczką niedaleko rynku.
Ja polecam przejść się do Toth. Apartamenty ładne, z parkingiem i piwniczką niedaleko rynku.