Karolina pisze:Rytualnie mogę potańczyć
Cóż, może to zadziała zamiast ofiary

Pozdr
eM
Wszystkie koniecznie detale w pierwszym poście
Moderator: Moderatorzy
Fiveopac pisze:Ok, zadam pytanie jako pierwszy, wiem, ze wszysyc chca je zadac ale sie wstydzą:
Gdzie w Szklarskiej jest myjnia ręczna? Najlepiej 24h/dobe
majkel_c pisze:rafal napisał/a:
naturalnie ze jestesmy na shell'u. a nie lepiej troszke wczesniej? mysle ze 550 km bedziemy robic w tyle aut i z dwoma postojami kolo 9 godzin. ale to tylko sugestia.
Pomysl sluszny Tylko czy znajdziemy chętnych na wcześniejsze wstanie ??
majkel_c pisze:No na razie nie wygląda dobrze... Czas rozpocząć rytualne tańce... Czy ktoś widział gdzieś jakąś dziewicę, którą można w ofierze złozyć ?
vox pisze:Trochę prywaty uskutecznię, ale mam pytanie- czy z grona szanownych SudetoDrifterów ktoś pomieszkuje, bądź bywa w Wa-wie, na Pradze Płd. w okolicy Ronda Wiatracznej![]()
Chodzi o odebranie dla mnie małej buteleczki
rafipotrafi pisze:vox pisze:Trochę prywaty uskutecznię, ale mam pytanie- czy z grona szanownych SudetoDrifterów ktoś pomieszkuje, bądź bywa w Wa-wie, na Pradze Płd. w okolicy Ronda Wiatracznej![]()
Chodzi o odebranie dla mnie małej buteleczki
Vox - mogę to coś odebrać byleby wieczorem bo w dzień tam jechać to śmierć w korku (chyba, że tramwajem). Co to ma być?
Jaro pisze:młodzieżą
Jaro pisze:młodzieży trzeba dobry przykład dawać
rafal pisze:majkel_c pisze:rafal napisał/a:
naturalnie ze jestesmy na shell'u. a nie lepiej troszke wczesniej? mysle ze 550 km bedziemy robic w tyle aut i z dwoma postojami kolo 9 godzin. ale to tylko sugestia.
Pomysl sluszny Tylko czy znajdziemy chętnych na wcześniejsze wstanie ??
mysle ze jezeli ustalimy ze wyjezdzamy o 8.45 to wiekszosc sie dostosuje do tego. nie jest to znowu tak strasznie rano. wezmy pod uwage e jest to piatek i mase ludzi bedzie gdzies wyjezdzac. nie mowie ze tak rano beda jechac ale po pracy a wtedy bedziemy w okolicach wrocka wiec tam bedzie bardzo ciasno. chyba lepiej wyjechac wczesniej i dojechac tak zeby poszalec wieczorem po malej toalecie niz dojechac na 21. GLOSNO zachecam do wczesniejszego wyjazdu!!!!! majkel wszystko w Twoich rekach. ustal po prostu wczesniejsza godz a mysle ze wszyscy co chca jechac w kolumnie sie dostosuja.
JTMX-5NBFL pisze:Ja z moim pilotem dostosujemy się do większości, mogą być Komorniki... byle było dużo i kolorowo...
KyRy pisze:Jaro pisze:młodzieżąJaro pisze:młodzieży trzeba dobry przykład dawać
właśnie
majkel_c pisze:rafal pisze:Karolina pisze:Końskim targiem wyjeźdzamy o 9tej.
czyli spotykamy sie 8.45
O 8.59Wyjeżdżamy o 9.00 czyli kto się spóźni, ten nas goni
Może jakoś przetrwamy
![]()
Pozdro
eM
KyRy pisze:no, no, czyjeś rytualne tańce (przyznać się kogo) przynoszą pozytywne skutki
prognozy pogody się zmieniają