agga7775 pisze:a moje prywatne odliczanie jeszcze 2-3 dni...
Cierpliwości życzę - będzie sowicie wynagrodzona

Wszystkie koniecznie detale w pierwszym poście
Moderator: Moderatorzy
majkel_c pisze:Jeśli czyjaś miata jeździ na paliwo alternatywne, wodór, sok z marchwi, metanol prosimy o
zorganizowanie sobie odpowiedniego zapasu we własnym zakresie![]()
Pozdro
Michał
pmcomp pisze:Matul...
Junior pisze:pmcomp pisze:Matul...
A to co? Jakaś chińska podróba Motula?![]()
![]()
Zapewniam, iż dobra kondycja zdecydowanie bardziej przyda się w sobotę i w niedzielę aniżeli w poniedziałek, kiedy to górskie serpentyny powoli ustępować będą miejsca długim, nizinnym prostym.Może zatem warto lekko zmodyfikować strategię tankowań...?
pmcomp pisze:No way. Strategia jest jedyna słuszna i właściwa.
Jak to powiedział Pan Cezary w filmie Sztos: pić (znaczy tankować) trzeba umić.
pmcomp pisze:
PS. Matul-a do łona Cię przytuli![]()
![]()
![]()
Junior pisze:pmcomp pisze:No way. Strategia jest jedyna słuszna i właściwa.
Jak to powiedział Pan Cezary w filmie Sztos: pić (znaczy tankować) trzeba umić.
Dobra, dobra. Mam nadzieję że nie korzystasz z doświadczeń BMW Sauber, bo im akurat ostatnio średnio idzie.A w Sudetach na wpadki miejsca być nie może...
![]()
radek77 pisze:jaro- u mnie to samo myślałem, że będzie kosmetyka znaczy się gumki zaworów i komplet uszczelek ... niestety ktoś przed moim zakupem żabkę rozbierał i ... ehhhhh szkoda gadać ale powiem tak silikon zamiast uszczelek i to najmniejszy problem... zrobił się gruntowny remont silnika.
PanKolczyk pisze:dołączymy do frakcji warszawskiej na stacji benzynowej w Piotrkowie Trybunalskim (tam gdzie ostatnio na Tatra Drift. Może być? Obiecujemy się nie spóźnić
rafal pisze:naturalnie ze jestesmy na shell'u. a nie lepiej troszke wczesniej? mysle ze 550 km bedziemy robic w tyle aut i z dwoma postojami kolo 9 godzin. ale to tylko sugestia.
R.E.D. pisze:po ponownym zastanowieniu i przeczytaniu pmow karoliny potwierdzam swoja obecnosc na sd`09nawet jesli miatka do konca nie wyzdrowieje - najwyzej bedzie zakaz robienia zdjec od przodu
R.E.D. pisze:polacz sam, a w drugim napisz do skasowania i wyslij link chabrowemu straznikowi
R.E.D. pisze:po ponownym zastanowieniu i przeczytaniu pmow karoliny potwierdzam swoja obecnosc na sd`09 nawet jesli miatka do konca nie wyzdrowieje - najwyzej bedzie zakaz robienia zdjec od przodu
Junior pisze:Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że na SD 2009 synoptycy przewidują 28st.C i piękne słońce
KyRy pisze:niestety ale na tą chwile tak pięknie się już nie zapowiada
majkel_c pisze:KyRy napisał/a:
niestety ale na tą chwile tak pięknie się już nie zapowiada
No na razie nie wygląda dobrze... Czas rozpocząć rytualne tańce... Czy ktoś widział gdzieś jakąś dziewicę, którą można w ofierze złozyć ?
Karolina pisze:Misza ratuj i zrób coś bo Twoja kula szklana pogodowa jest jakaś lepsza i pokazuje zazwyczaj słońce