Opolski Sprint Mazdy - Polska Nowa Wieś - termin d ustalenia
Moderator: Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: FL
Dla mnie ok - na ten moment te terminy mam wolne!

Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
Moja Lalunia

-
- Donator
Ooooo! Nowy kolega z RSL
Twoja Miatka ma numery zaczynające sie na 7... Jeśli tak, to widziałem Cie kilka razy
Opisz to swoje cudeńko w dziale NASZE MXy mimo, ze wielu z nas oglądało ja u Kornackiego, to warto poznać Twoje odczucia i plany!
A co do PNW to ja nadal jestem za!

Opisz to swoje cudeńko w dziale NASZE MXy mimo, ze wielu z nas oglądało ja u Kornackiego, to warto poznać Twoje odczucia i plany!

Moja Lalunia
Moja Lalunia

Jumpman pisze:Ooooo! Nowy kolega z RSLTwoja Miatka ma numery zaczynające sie na 7... Jeśli tak, to widziałem Cie kilka razy
Tak, to moja

Ostatnio zagapiłem się i komuś nie zdążyłem odmachać na 1-go maja :neutral:
Zbieram się do opisu auta, ale z czasem jakoś kiepsko ostatnio. No i fotki muszę porobić.
A w temacie, w jakim stanie jest nawierzchnia w PNW? Da się tam pojeździć bez zarżnięcia opon? Bo zakładam, że emeryten style to nie będzię

Pozdr,
Łukasz
Stare chińskie przysłowie mówi: „jeśli nie masz co powiedzieć, powiedz jakieś stare chińskie przysłowie”
Łukasz
Stare chińskie przysłowie mówi: „jeśli nie masz co powiedzieć, powiedz jakieś stare chińskie przysłowie”
-
- Donator
Któż to wie... ale nie boj nic - jak bedziesz w potrzebie to komplecik opon do zarzniecia Ci raczej zalatwie, zostanie koszt przekladki...
15 czy 16 cali?
BTW!
Chodziles do II LO??
15 czy 16 cali?

BTW!
Chodziles do II LO??
Moja Lalunia
Moja Lalunia

Jumpman pisze:Któż to wie... ale nie boj nic - jak bedziesz w potrzebie to komplecik opon do zarzniecia Ci raczej zalatwie, zostanie koszt przekladki...
15 czy 16 cali?
BTW!
Chodziles do II LO??
Dzięki wielkie. Mam 15tki

Myślę, że aż tak katować samochodu nie chcę, żeby konieczna była przekłądka opon. Chyba, że serio nawierzchnia jest w tragicznym stanie...
Tak, chodziłem do II LO. Ale kiedy to było... no nic, nie róbmy OT.
Pozdr,
Łukasz
Łukasz