KKD 2017
KKD 01-02.07.2017
Moderator: Moderatorzy
piotr k. pisze:_Adi_ nie dawaj nam za dużo do wyboru, bo i tak będziesz musiał podjąć decyzję, a być może będzie Ci jeszcze trudniej wybrać, gdy zobaczysz, że każdy chce co innego.
Ty tu rządzisz, my się l e n i w i e podporządkujemy.
Słuszna uwaga.

Doprecyzuje, grill będzie bezwzględnie, a więc wybieramy miedzy opcją 3 lub 4. Opcja 1 i 2 bedzie dostępna w restauracji hotelu.
Mogę wybrać samodzielnie opcja nr. 3 dla wszystkich i "nakazać" zapłacić, tylko nie wiem czy jest wśród nas osoba która nie jada mięsa?
Na wasze sugestie czekam do niedzieli.
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
_Adi_ pisze:czy jest wśród nas osoba która nie jada mięsa?
Magda od Jara?
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Jada jada ale niestety my musimy zrezygnować z wyjazdu budżet się nie domyka a jeszcze czerwony nie wyjechał z warsztatu 
Pozdrawiam
Jaro

Pozdrawiam
Jaro
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Hej,
Niestety my odpadamy.
Niestety my odpadamy.
Moja MX-5: viewtopic.php?f=22&t=14199
- KyRy
- Moderator
- Kontakt:
jeśli ktoś się jeszcze waha nad uczestnictwem albo boi, że tempo będzie nudne jak flaki z olejem to wczoraj z Adrianem część zaplanowanej trasy pokonałem rodzinnym kombi z 1,4 pod maską i nie wiem czy poproszę go jeszcze o prawy w Miacie
Adik- szatanisz!

Adik- szatanisz!

Wiittorio pisze:Hej,
Niestety my odpadamy.
Jaro pisze:Jada jada ale niestety my musimy zrezygnować z wyjazdu budżet się nie domyka a jeszcze czerwony nie wyjechał z warsztatu
Pozdrawiam
Jaro
Peecer pisze:Najmocniej przepraszam za tymczasową blokadę miejsca. Sprawy służbowe uniemożliwiają dojazd czego najmocniej żałuje......![]()
![]()
Toż to jakaś zmowa!

Peecer - czy mam propozmawiać z Antonim?

P.S.
Przypominam o wpłatach.
W poniedziałek muszę potwierdzić ilość osób w hotelu, jeśli w poniedziałek do godz. 15:00 od załóg zapisanych nie znajdę wpłaty nie gwarantuje noclegu.
Jadę (+1) z noclegiem z soboty na niedzielę.
Hockey Puck - 93' NA
"A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away."
"A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away."
- KyRy
- Moderator
- Kontakt:
a ja tu tylko zostawię coś co udało się podkraść Adrianowi z jago tajnych planów 

- Załączniki
-
- tr.jpg (554.38 KiB) Przejrzano 2948 razy
KyRy pisze:a ja tu tylko zostawię coś co udało się podkraść Adrianowi z jago tajnych planów
Jeszcze ... i to nie wszystko, to tylko namiastka tego co Was czeka.

- Załączniki
-
- 1.png (1.39 MiB) Przejrzano 2936 razy
My dziś wizytujemy dyskoteki w Londynie Zdrój. 

- Załączniki
-
- 20170624_205606_HDR.jpg (953.87 KiB) Przejrzano 2862 razy
Wybrałem dla nas kolacje w sobotę:
Option 3. Barbecue price 300, - CZK / person - 52 zł / osoba
100g chicken steak
100g pork neck
50g grilled vegetables
Mustard, ketchup, horned horns, cucumbers and pastries
Proszę o dopłacenie kosztu kolacji na moje konto bankowe.
Option 3. Barbecue price 300, - CZK / person - 52 zł / osoba
100g chicken steak
100g pork neck
50g grilled vegetables
Mustard, ketchup, horned horns, cucumbers and pastries
Proszę o dopłacenie kosztu kolacji na moje konto bankowe.
A na smazeny syr z tatarskou omackou i hranolkami nie ma szans? 

Hockey Puck - 93' NA
Mój pierwszy post został zaktualizowany.
Każdy samodzielnie decyduje co będzie zamawiać z jidelni-listek.
Tak, należy dostosować się do klimatu "piekiełka", a najlepszym wzorem jak to się robi jest wroclover.
Dewuer pisze:A na smazeny syr z tatarskou omackou i hranolkami nie ma szans?
Każdy samodzielnie decyduje co będzie zamawiać z jidelni-listek.
wroclover pisze:_Adi_ pisze:My dziś wizytujemy dyskoteki w Londynie Zdrój.
tylko pamiętajcie o odpowiednich strojach.
Tak, należy dostosować się do klimatu "piekiełka", a najlepszym wzorem jak to się robi jest wroclover.

- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Będziemy wyjeżdżać z Warszawy o 14:00. Jak zwykle, wybieramy subiektywnie ciekawszą trasę: (https://goo.gl/maps/xwBc8xoYybm), czyli tę samą, którą w zeszłym roku zaproponował nam Wroclover (https://www.mx5klubpolska.pl/forum/view ... 45#p387745).
Ostatnio było super, więc teraz też musi
Jeśli ktoś chce się dołączyć, to zapraszamy!
Ostatnio było super, więc teraz też musi

Jeśli ktoś chce się dołączyć, to zapraszamy!

Ostatnio zmieniony 27 cze 2017, 12:02 przez nick.es, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o UWAGĘ:
Restauracja gdzie będziemy konsumować obiad w sobotę wymaga od nas zgłoszenia kto i co będzie zamawiać, dlatego proszę o wybranie z menu restauracji dostępnej na stronie http://www.motorestpermonik.cz/jidelni-listek co kto będzie zamawiać.
Do czwartku max godz. 16:00 oczekuje na informacje.
Od osób, których nie otrzymam odpowiedzi zamawiam jedno z standardowych Czeskich dań smażony syr z frytkami.
Za obiad każdy płaci indywidualnie w restauracji.
Restauracja gdzie będziemy konsumować obiad w sobotę wymaga od nas zgłoszenia kto i co będzie zamawiać, dlatego proszę o wybranie z menu restauracji dostępnej na stronie http://www.motorestpermonik.cz/jidelni-listek co kto będzie zamawiać.
Do czwartku max godz. 16:00 oczekuje na informacje.
Od osób, których nie otrzymam odpowiedzi zamawiam jedno z standardowych Czeskich dań smażony syr z frytkami.
Za obiad każdy płaci indywidualnie w restauracji.
- waldi
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
Dla nas będzie
1x Zapečený kuřecí steak Caprese (rajčata, mozarella, bazalka) (7)
1x Vepřová panenka "Arrabiatta" (vepřová panenka, cibule, sušená rajčata, chilli, med)
2x kofola
A co te małe cyferki oznaczają ? Kody ? Czy co ?
1x Zapečený kuřecí steak Caprese (rajčata, mozarella, bazalka) (7)
1x Vepřová panenka "Arrabiatta" (vepřová panenka, cibule, sušená rajčata, chilli, med)
2x kofola

A co te małe cyferki oznaczają ? Kody ? Czy co ?