Karolina pisze:Jaką trasą będziemy jechać jeszcze nie wiemy ale jak będziemy wiedzieć to powiemy
I będziemy wyglądać ekipy poznańskiej witającej chlebem i solą na rogatkach miasta

zaległy zimowy
Moderator: Moderatorzy
Karolina pisze:Jaką trasą będziemy jechać jeszcze nie wiemy ale jak będziemy wiedzieć to powiemy
Karolina pisze:Grupa warsiawska składająca się ze Majkela, Marcina (MK) prawdopodobnie z Iwoną oraz Agi i mnie spi w Ibisie.
piotr k. pisze:W każdym razie 4 kwietnia pogoda podobno ma być bezdachowa.
Misza pisze:O grupie śpiącej w Ibisie (ok. 8 osób) wiem od Karoliny - proszę o głosy pozostałych
Szczegóły podam jak już coś będzie ustalone.
Misza pisze:Z racji terminu piątkowego, czekam na info niestety tylko do jutra, tj. do poniedziałku - wieczorem będę chciał rezerwować.
Karolina pisze:pmcomp pisze:Nie wiem czy Karolina wzięła mnie pod uwagę więc na wszelki wypadej staję do raportu.
Wzięła
tomai pisze:Misza pisze:Z racji terminu piątkowego, czekam na info niestety tylko do jutra, tj. do poniedziałku - wieczorem będę chciał rezerwować.
Poproszę rezerwacje dla mnie i żonki. A w jakim to będzie lokalu ?
juna pisze:sprawdzaliśmy raz jeszcze próby na pojazdach nie-miatowych, jazdę z itinererem (będą ciekawe, acz wąskie mijanki na trasie!), weryfikowaliśmy raz jeszcze (z blondynką jako pilotem;p) Wasze zadania w trakcie przejazdu.
Prezes pisze:Ojjj, jakoś mi się to nie widzi.Myślę że trasa to najpilniej strzeżona tajemnica tego zlotu...
pmcomp pisze:po imprezce w nocy też dam radę![]()
Karolina pisze:Przecież to rajd na orientacje jest... Za korzystanie z usług Jadzi proponuje karę kwalifikowaną w postaci dyskwalifikacji, bana na forum i obowiązku postawienia wszystkim uczestnikom Sudety Drift kolejki!![]()
pmcomp pisze:w sprawie trzeciej i najważniejszej ... nie widzę żadnego problemu i postuluję to stawianie już w Poznaniu w najbliższy piątek(może wtedy wygram jakąś konkurencję
).
Pozdro
pmcomp pisze:bany u siebie zazwyczaj ja daję, a nie otrzymuję,
Prezes pisze:[
Przed sobotnimi zmaganiami? To byłoby ewidentną próbą przekupstwa komitetu organizacyjnego...![]()
To nie fair...
pmcomp pisze:Ja mam takiego pomysła: ponieważ moja pilotka będzie tylko na głowie a obok puste miejsce to sobie sprytnie wymyśliłem pilotkę elektroniczną: my name is Jadzia. Chcę wprowadzić sobie wcześniej trasę przejazdu do GPS-a (ach te gdżety) żeby mi Jadźka piknie gadała gdzie i w którą strone mam skręcać czy jechać.
Dobrze sobie wymysliłem?
Czy taki "doping" jest aby dozwolony?
piotr k. pisze:dokupiłem drugą godzinę maty poślizgowej. Koszt wzrośnie zaledwie o kilka złotych, a każdy wykona kilka pięknych poślizgów (lub jeszcze piękniejszych bączków) więcej.
Misza pisze:przejazd konkretną trasą przez kilka "nienazwanych" punktów C, D, E itp., w których będą czekały na Was krótkie zadania
Misza pisze:Jest to jedyny w Poznaniu tzw. "browar restauracyjny" podający świetne warzone na miejscu piwo w kilku gatunkach. Poza tym można coś zjeść - jakieś mniejsze sandwiche, trochę większe sałaty, zupy, pełne dania oraz przekąski piwne.