Mam lekkie zawirowania związane z pracą, ale jeśli uda mi się wszystko wyprostować, to spotykamy się w piątek we Wrocławiu.
Trasę proponuje koło Lipska, a potem na Halle. Ostatnio przetestowałem, żadnych korków i prawie nie ma ograniczeń prędkości

18 września 2010
Moderator: Moderatorzy
kociol pisze:Wlasnie mialem proponowac ta trase co Kulkas. Jak jeszcze traficie ladna pogode to widoki na okolo tez zle nie sa
brozyn89 pisze:Spoko to mogę się nim zaopiekować , dajcie znać tylko kiedy go odebrać i gdzie.
majkel_c pisze:brozyn89 pisze:Spoko to mogę się nim zaopiekować , dajcie znać tylko kiedy go odebrać i gdzie.
Banery mam na Człuchowskiej, to się jakoś w przyszłym tygodniu złapiemy w okolicy, daleko od siebie nie mamy![]()
Po
eM
Karolina pisze:Gdzie zbiera się grupa warszawska?
Czas juz jest wielki, zebyście sobie miejsce spotkania do startu kolumną ustalili
agga7775 pisze:Mam nadzieję, że będzie ktoś z dobrym sprzętem foto.
Jako, że jadę w końcu sama (no, chyba, że się jakiś chętny/a pilot/ka na 'last minute' zgłosi) to nie planuję brać sprzętu i focić...
Fiveopac pisze:Mozemy spotkac sie na autostradzie w okolicach Wrześni przed Poznaniem. Planowalem dojazd do swiebodzina na 11 takoz we wrzesni bylbym k.8.30. Co wy na to?
rafal pisze:ok, mysle ze spokojnie dotrzemy na 8 do wrzesni. odpoczniemy troche i polecimy razem.
pmcomp pisze:Zarezerwowałem pokój w tym hotelu w Essen od Fajfa.
Zarezerwowałem pokój dwuosobowy więc dysponuje jednym miejscem noclegowm.
prosze to traktowac jako propozycję, wtedy koszt pokoju na pół.
Pozdro
Karolina pisze:Oto finalna lista tych którzy jadą do Essen:
19. Bartosz M.