wycieczka górska czyli Szybcy i Wściekli - Tatry drift 2008
4-5 października 2008, NOWE INFO W PIERWSZYM POŚCIE !!
Moderator: Moderatorzy
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Ja niestety dopiero na sobotnie wieczor do was dolacze
Przesuneli mi termin egzaminu na okolicznosc szkolenia na sobote. Tak wiec dotocze sie do hotelu i cierpliwie na was poczekam.

- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
to kurcze pewnie się miniemy bo ja raczej wcześniej się odłącze od grupy 

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Dobra moi mili
Grun potwierdził rezerwację. Z wizgiem niesamowitym ale jednak. Oczywiście na ich stronie jest byk i 1 noc w łikend nie kosztuje 530 koron ale 550.
Śniadanie wliczone w cenę.
Mamy już 19 chętnych na koszulki
myślę ze znaleznienie jeszcze jednego Mistrza koszulkowego jest do zrobienia wiec rozpoczynam procedurę opodatkowywania Was i zbierania rozmiarów. Proszę pisać na pw
Chcę wiedzieć ile koszulek osobnik kontaktujacy się pożąda, damskie mają być czy męskie oraz rozmiar. W przeciwnym wypadku zamówię XL dla chłopczyków i M dla Pilotek.
Błagam nie każcie mi się dopytywać za każdym razem
Nadmieniam, że mistrzowie którzy się tym razem spóżnią z deklaracją posiadania nie będą mieli opcji dodruku... Więc proszę o sprężenie się i jasne deklaracje jeśli jeszcze ktoś koszulkę chce.
Termin do podania rozmiarów oraz zgłoszenia kandydatur na koszulki dla tych co jeszcze tego nie uczynili mija 15.09 w poniedziałek. 16go oddaje temat do druku.
Przelewy w wysokości 50 zł/koszulka na wiadome konto.
podpisano
Mistrzyni Zamętu

Grun potwierdził rezerwację. Z wizgiem niesamowitym ale jednak. Oczywiście na ich stronie jest byk i 1 noc w łikend nie kosztuje 530 koron ale 550.
Śniadanie wliczone w cenę.
Mamy już 19 chętnych na koszulki

Chcę wiedzieć ile koszulek osobnik kontaktujacy się pożąda, damskie mają być czy męskie oraz rozmiar. W przeciwnym wypadku zamówię XL dla chłopczyków i M dla Pilotek.
Błagam nie każcie mi się dopytywać za każdym razem

Nadmieniam, że mistrzowie którzy się tym razem spóżnią z deklaracją posiadania nie będą mieli opcji dodruku... Więc proszę o sprężenie się i jasne deklaracje jeśli jeszcze ktoś koszulkę chce.
Termin do podania rozmiarów oraz zgłoszenia kandydatur na koszulki dla tych co jeszcze tego nie uczynili mija 15.09 w poniedziałek. 16go oddaje temat do druku.
Przelewy w wysokości 50 zł/koszulka na wiadome konto.
podpisano
Mistrzyni Zamętu
Jest ryzyko - jest przyjemność
-
Do poniedziałku powinienem już wszystko wiedzieć, bo moja połówka właśnie przekroczyła granice naszego Kraju i jedzie do mnie
Przez weekend uzgodnimy wszystko
Aha mam małą prośbę. Jeśli ktoś dysponuje kamerą to było by fajnie jak by zabrał
Bo fotek będzie multum a nawet 5 minut filmiku nie będzie. Nawet nie musi być to kamera cyfrowa. Może być to kamera analogowa. Mam kartę TV i spokojnie mogę zrzucić i potem zmontować filmik
I nie mówie tutaj o chodzeniu i śledzeniu każdej minuty tego zlotu, tylko przynajmniej jakieś fajne ujęcia jak jedziemy w kolumnie
Wystarczy przymocować w samochodzie kamerkę (np do tylnej rozpórki jak ktoś takową posiada) i wyprzedzić kilka razy wszystkich lub też zostać wyprzedzonym przez wszystkich
Ze zwykłej kamery analogowej będzie lepszy obraz niż z 99,9% aparatów cyfrowych które będą kręciły filmiki 

Aha mam małą prośbę. Jeśli ktoś dysponuje kamerą to było by fajnie jak by zabrał

DieSpinnePL pisze:Do poniedziałku powinienem już wszystko wiedzieć
Super

DieSpinnePL pisze:Jeśli ktoś dysponuje kamerą to było by fajnie jak by zabrał
Ja mam kamerę kaskową i ją na pewno zabiorę. Jakość nie jest rewelacyjna, ale
640x480 rejestruje... Muszę jeszcze tylko wymodzić jakiś sztywny patent do zamocowania...
Pozdr
Michał
chwilowo bezmiatowy 
była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......

była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
-
faktycznie, mówiłeś o niej
Nie zapomnij jej tym razem
Ona jest mała więc masz 1 000 000 sposobów na zamontowanie jej
Ale naprawdę jeśli ktoś posiada zwykłą kamerę to niech sie nie wstydzi tylko ją weźmie
I tak stare dobre analogowe niekiedy kręcą lepsze filmy niż cyfrowe 

Ona jest mała więc masz 1 000 000 sposobów na zamontowanie jej

Ale naprawdę jeśli ktoś posiada zwykłą kamerę to niech sie nie wstydzi tylko ją weźmie

Herflick pisze:Mistrz drugiego planu zglasza ze jak dojedzie to z "nienacka" kobita mi planuje jakies Tunezje
Oki, w razie czego na stronie internetowej hotelu Grun /link w pierwszym poście/ jest
serwis rezerwacyjny gdzie możesz kontrolować stan wolnych łóżek. Zarezerwowane
przez nas są tam już jako niedostępne, więc serwis jest żywy...
Pozdr
Michał
loj kurcza wlasnie wrocil ja z wczasoof a tu takie atrakcje... kurcze tez chce sie zapisac tylko nie wiem czy moja polowica dostanie, zalatwi sobie wolne, prosba do MISTRZYNI ZAMĘTU aby te koszulki w poniedzialek wieczorem albo wtorek rano zamawiala bo jak damy rade to oczywiscie z koszulka startowa czy ewentualnie moglby byc nr startowy 77?
Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam.
Radku, możecie dołączyć tylko na sobote i niedzielę
- wtedy odbywa się główna wycieczka.
Koszulki jak widać w updacie powyżej będę zamawiała we wtorek.
podpisano
Mistrzyni Zamętu

Koszulki jak widać w updacie powyżej będę zamawiała we wtorek.
podpisano
Mistrzyni Zamętu

Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam.
a i pytanie do MISTRZYNI;)1. czy mozna jeszce wplacać (i ew. ile) do Ciebie kasiorkę za nocleg, czy to juz we wlasnym zakresie i 2. prosze o przeslanie na PW danych bankowych celem wplaty kasiorki na koszulki bedą dwie.
-
Niestety my jednak nie będziemy obecni na wycieczce 

-
Czy ktoś z Wielkopolski się wybiera?
Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
JTMX-5NBFL pisze:Czy ktoś z Wielkopolski się wybiera?
Jak na razie nikt się oficjalnie nie zgłosił...
Po
M
chwilowo bezmiatowy 

JTMX-5NBFL, Będziesz pierwszy
Kolejna impreza w Twoim towarzystwie
Podoba mi się ta opcja 

-
Dzisiaj się zagłębiłem bardziej w proponowaną przez Was wycieczkę górską.
Wcześniej jakoś trasa w góry przeze mnie odbierana była jak podróż na koniec świata...przynajmniej mx-5.
Zważywszy na brak zainteresowania zlotem ogólnopolskim "jesień 2008" przez organizatorów, czy też uczestników, bo jak na razie nie było żadnej informacji, rozważam udział w wycieczce. Mam nadzieję, że nie obudziłem się za późno...
Czy się pojawię czy nie, chciałbym pochwalić głównych organizatorów za organizację, która jest przygotowana wzorowo. Mapy, opis, "ksywki", szczegóły w postaci hoteli, cen i miejsc spoczynku... wszystko super! Doceniam i wielkie ukłony za chęci oraz poświęcony nam wszystkim czas.
Nie miałbym żadnych oporów gdyby się ktoś dołączył z Wielkopolski do mojej załogi, a nawet cieszyłbym się bardzo bo zlot z moim udziałem już by się rozpoczął wyjeżdżając z domu....
Na chwilę obecną moja pilotka załatwia sobie wolne na te dni, jeśli się wszystko ułoży pomyślnie poproszę numer startowy 23.
Nie wiem jeszcze co z noclegiem bo się w tej kwesti nie orientowałem, czy wiecie coś apropos wolnych miejsc?
Halo Wielkopolska, nie czas na sen zimowy
Wcześniej jakoś trasa w góry przeze mnie odbierana była jak podróż na koniec świata...przynajmniej mx-5.
Zważywszy na brak zainteresowania zlotem ogólnopolskim "jesień 2008" przez organizatorów, czy też uczestników, bo jak na razie nie było żadnej informacji, rozważam udział w wycieczce. Mam nadzieję, że nie obudziłem się za późno...
Czy się pojawię czy nie, chciałbym pochwalić głównych organizatorów za organizację, która jest przygotowana wzorowo. Mapy, opis, "ksywki", szczegóły w postaci hoteli, cen i miejsc spoczynku... wszystko super! Doceniam i wielkie ukłony za chęci oraz poświęcony nam wszystkim czas.
Nie miałbym żadnych oporów gdyby się ktoś dołączył z Wielkopolski do mojej załogi, a nawet cieszyłbym się bardzo bo zlot z moim udziałem już by się rozpoczął wyjeżdżając z domu....
Na chwilę obecną moja pilotka załatwia sobie wolne na te dni, jeśli się wszystko ułoży pomyślnie poproszę numer startowy 23.
Nie wiem jeszcze co z noclegiem bo się w tej kwesti nie orientowałem, czy wiecie coś apropos wolnych miejsc?
Halo Wielkopolska, nie czas na sen zimowy

Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
1. Who is Paweł z Łodzi, który przesłał mi kasę za koszulki a nie podał w tytule wpłaty nicka?
Z jasnowidzenia miałam na studiach tylko czwrórkę i nie wiem .... Proszę o informacje na pw
2. JTMX-5NBFL - bardzo dziękuję w imieniu swoim i pozostałych organizatorów za ciepłe słowo
Wysyłam Ci pw odnośnie detali.
podpisano
Mistrzyni zamętu

2. JTMX-5NBFL - bardzo dziękuję w imieniu swoim i pozostałych organizatorów za ciepłe słowo

Wysyłam Ci pw odnośnie detali.
podpisano
Mistrzyni zamętu
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2008, 9:01 przez Karolina, łącznie zmieniany 1 raz.
JTMX-5NBFL pisze:Na chwilę obecną moja pilotka załatwia sobie wolne na te dni
wow czyzby miala nastapic zmiana na fotelu pasazera?

Karolina, tez poprosze o detale, ktore dostal janusz, aczkolwiek jeszcze nie jestem pewien czy bede mogl zawitac

- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
a mój wyjazd jednak coraz bardziej się oddala... 

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Mam pytanko: czy jest jakiś awaryjny wariant gastronomiczny na sobotę, bo właśnie dostałem potwierdzenie rezerwacji noclegu w hotelu Grun z informacją, że gastronomia jest zamknięta ze względu na ślub. Pytam bo nigdy tam nie bylem i nie wiem, czy jest w poblizu jakis lokal gdzie będziemy mogli "stadnie" usiąść.
żeby nie być gołosłownym:
"Dear Sir,
you have reserved one room for two person Price is 550,- Kč / 1 night / 1 person, including breakfast.
Restaurant will be close 4.10. 2008, because wedding is here.
Best regards
Pavla Kantorová
recepton clerk"
żeby nie być gołosłownym:
"Dear Sir,
you have reserved one room for two person Price is 550,- Kč / 1 night / 1 person, including breakfast.
Restaurant will be close 4.10. 2008, because wedding is here.
Best regards
Pavla Kantorová
recepton clerk"