mam wolne od początku lipca i tez jestem otwarty na propozycje

a tak serio to można jakiś before Bieszczady trening na ostrej w czwartek zaliczyć

Moderator: Moderatorzy
Sluba pisze:a tak serio to można jakiś before Bieszczady trening na ostrej w czwartek zaliczyć
Agi pisze:Robercie, a czy mógłbyś zaktualizować trasę w pierwszym poście? Bo właśnie usiłuję na szybko znaleźć trasę po zmianach a wiadomo jak to jest na szybko i nie mogę... Chodzi mi o piątek. Z góry dzięki.
majkel_c pisze:Uprzejmie donoszę, że dzięki uprzejmości firmy FreeWay zostaliśmy wyposażeni na czas zlotu w 2 komplety kamer GoProWłaśnie przed chwilą kurier dostarczył.
Plan jest taki, aby rejestrować z kilku samochodów, im więcej tym lepiej. Potem się ten materiał porządnie zmontuje i będzie filmMam nadzieję oczywiście
![]()
Po
eM
Ruff pisze:Robert pisze:Zamarzyły mi się jakieś ładne nalepy zlotowe, na wzór tych suwalskich.
Niestety grafik/plastyk ze mnie żaden. Mogę liczyć na pomoc w przygotowaniu projektu?
Pomyślę, aczkolwiek czasu mało i nie wiem czy uda mi się zdążyć coś sensownego opracować, więc nie obiecuję, że na tą edycję będą
swimmer pisze:majkel_c, ogólnie miałem taki cichy plan na zrobienie małego filmu. Swoje gopro i canona też wezmę, z miłą chęcią to też później zmontuję![]()
Jednak ruszamy jutro
Don Corleone pisze:Czyli jednak dali dwie. Bardzo dobrze
Don Corleone pisze:Cieszę się, że mogłem pomóc
Ruff pisze:Robert pisze:Ruff, nalepy będą?
No nie miałem kiedy tego ogarnąć niestety...
lucas48 pisze:Ruff pisze:Robert pisze:Ruff, nalepy będą?
No nie miałem kiedy tego ogarnąć niestety...
Jak dla mnie mogą być nawet po zlocie. Nie będzie idealnie, ale chociaż pamiątka zostanie.
RS pisze:Robert pisze:zapraszamy na spotkanie
Może jako organizator zaproponujesz czas i miejsce?
Sluba pisze:co do muzyki to umiejętności muzyczne Yoozefa ten problem rozwiązują ?
Robert pisze:Przykra sprawa Piotrze. Kibicujemy wszyscy i trzymamy kciuki.
[ Dodano: 20-09-2012, 00:18 ]RS pisze:Robert pisze:zapraszamy na spotkanie
Może jako organizator zaproponujesz czas i miejsce?
Miejsce: Krzywe
Czas: a trudno powiedzieć - sobota ma dość napięty program, może piątek wieczorem, ok 19:00, albo niedziela ok. 10:00 - przed naszym wyjazdem
[ Dodano: 20-09-2012, 07:32 ]Sluba pisze:co do muzyki to umiejętności muzyczne Yoozefa ten problem rozwiązują ?
Yoozef, miejsce w bagażu dla gitary przewidziałeś?
Ładnie proszę
swimmer pisze:Mili, ja odpadam. Sprzęgło do wymiany, tarcza fioletowa ze zużycia. Nie dawało żadnych znaków że umiera, czasem na pojeżdżawce łapało lekkie ślizgi ale było twarde i łapało w odpowiednim miejscu, było zdecydowanie twardsze niż w innych NB którymi jeździłem. Po prostu nagle, w korku, zdechło![]()
Napiszę potem co z moim miejscem, jest zainteresowanie.
Życzę Wam udanego wyjazdu, bez nieprzyjemnych przygódBawcie się dobrze, wypijcie zdrowie mojej miaty
a zapakowałem się z gitarą...
velocity pisze:Ekipa poznaska (Sleven&Aga) melduje start