mszczyrek pisze:Niestety bedzie na Ulezu docierana wiec o nagrody sie nie powalczy
Czemu Ty chcesz docierać używany silnik?
Pozdro
10 października 2010
Moderator: Moderatorzy
mszczyrek pisze:Glowica jest zrobiona... Wykonawca zalecił 2000km spokojnej jazdy zeby daac ulozyc sie zaworom i dotrzec prowadnicom
mszczyrek pisze:Glowica jest zrobiona... Wykonawca zalecił 2000km spokojnej jazdy zeby daac ulozyc sie zaworom i dotrzec prowadnicom
Szynio pisze:mszczyrek pisze:Glowica jest zrobiona... Wykonawca zalecił 2000km spokojnej jazdy zeby daac ulozyc sie zaworom i dotrzec prowadnicom
Skocz do Amsterdamu i z powrotem. Jeszce zdążysz
mszczyrek pisze:Wziąłbym linke, ale i tak nie ma do czego zaczepić.
mszczyrek pisze:Chyba bym sie bal za wahacz wiazac... Pomysle. BTW: Wykonalem dzis pierwsze testy drogowe, poprawy osiagow nie zauwazylem. Co ciekawe silnik pracuje wyraznie ciszej - nie mam pojecia dlaczego, bo ani wydech ani dolot sie nie zmienily.
mszczyrek pisze:Chyba bym sie bal za wahacz wiazac...
pmcomp pisze:Pogoda była zajebista.
Jak było?
mszczyrek pisze:dzielnie bronił honoru doładowanych
Szynio pisze:anrasz pisze:Jeśli chodzi o turbomiaty to w moich oczach poniosły klęskę![]()
No, sromotną klęskę. Na prawie 20 samochodów zajęły 3 i 4 miejsce.
Draqo pisze:Szynio pisze:anrasz pisze:Jeśli chodzi o turbomiaty to w moich oczach poniosły klęskę![]()
No, sromotną klęskę. Na prawie 20 samochodów zajęły 3 i 4 miejsce.
jak na szybką próbę to poniosły klęskęczas o 0,3s lepszy od totalnie seryjnej Nbfl to klęska
Dżunior pisze:Za szybko? Przecież niewiele wolniej poruszamy się po drogach publicznych na co dzień...
[...]
Mnie osobiście wczoraj przeokrutnie się podobało i już nie mogę doczekać się kolejnego Ułęża.