matti pisze:zgłosiłem ci wczoraj na e-mail monike i filipa nb 99 z poznania czy dostałeś mojego e-maila bo nie widze ich na liście ?????
Dostałem. Są wpisani na 10 pozycji.

15 kwietnia 2007
Moderator: Moderatorzy
Rad Mox pisze:Yasne, jedziemy przez Aleksandrów, proponuję -> Tesco na Pojezierskiej / Włókniarzy, albo coś na Aleksandrowskiej, Konrad jedzie oddzielnie, jedzie chyba dzień wczesniej ....
godzina hmm do ustalenia
Boat City:
1. Radek NA BRG
2. Sven NB
ktoś jeszcze?
demol pisze:Słuchajcie widze ze w europie nocleg ze sniadaniem tańszy niż w czarnuszce a poza tym tam cała wiara się zjeżdża ... moze wszyscy zakwaterujemy sie w tym hotelu? Bedzie wesołoPoza tym w sobote wieczorem bedzie blisko do knajpy i mozna sie browaru napic bo nie trzeba wracać autem
![]()
jkuzma i LeszekMX5 co wy na to ? przenosimy sie?
demol pisze:Słuchajcie widze ze w europie nocleg ze sniadaniem tańszy niż w czarnuszce a poza tym tam cała wiara się zjeżdża ... moze wszyscy zakwaterujemy sie w tym hotelu? Bedzie wesołoPoza tym w sobote wieczorem bedzie blisko do knajpy i mozna sie browaru napic bo nie trzeba wracać autem
![]()
jkuzma i LeszekMX5 co wy na to ? przenosimy sie?
perver pisze:no robi sie coraz ciekawiej![]()
Bynajmniej ja po buzi nikogo nie znam. A po twarzy oceniac kto jezdzi miatka tez nie potrafie![]()
perver pisze:no robi sie coraz ciekawiej![]()
Meldowac kto jeszcze chetny na % integracje
Proponuje na liscie dopisac numery tel to sie latwiej bedzie znalezc.
Bynajmniej ja po buzi nikogo nie znam. A po twarzy oceniac kto jezdzi miatka tez nie potrafie![]()
Wiec
Hotel Europa nocleg sobotni:
1. Perver + Kot tel. 512 077 171 lub 503 977 717
2. Demol + pilot bądź pilotka
3. Monika + Ula tel. 693 966 996 (numer ukradziony z innego postu)
4. Mirek + ?
5. Michal + Karolina 603122045
basia pisze:Witam Wszystkich!
W ostatniej chwili zgłaszam się na zlot.
Daniel i Basią z Płocka.
p.s. nie wiecie czy są jeszcze jakieś miejsca w hotelach na nockę z soboty na niedzielę?