[2-5.06.2016] Tokaj Bor Fesztival 2016
8.04. - aktualizacja planu wycieczki
Moderator: Moderatorzy
Niestety jesteśmy zmuszeni zrezygnować z wyjazdu w tym roku.
Skylukerze, ogromnie przepraszam za zamieszanie.
Skylukerze, ogromnie przepraszam za zamieszanie.
Koszulki wysłane i jutro powinny być u Was, posprawdzajcie proszę czy wszystko pasuje.
Nadpłaty też dzisiaj posłane.
Ostateczny koszt:
- koszulka męska - 42 zł
- koszulka damska - 42 zł
- koperta bąbelkowa - 2 zł
- polecony priorytet - 8,30 zł (strasznie to podrożało)
Jeżeli ktoś jeszcze by chciał domówić koszulkę, to powiedzmy, że do poniedziałku mogę coś ruszyć (w przyszłym tygodniu znów jest czwartek wolny), niestety przy pojedynczych sztukach będziemy uzależnieni od dostaw koszulek, ze zrobieniem na czas nie powinno być problemów, ale czy jeszcze zdążę je wysłać, tego nie mogę zagwarantować, więc jak coś byłyby do odebrania w piątek w Tokaju. Chyba, że zbierze się znów minimum 10 sztuk, to wtedy 3-4 dni i mamy koszulki u nas.
Nadpłaty też dzisiaj posłane.
Ostateczny koszt:
- koszulka męska - 42 zł
- koszulka damska - 42 zł
- koperta bąbelkowa - 2 zł
Jeżeli ktoś jeszcze by chciał domówić koszulkę, to powiedzmy, że do poniedziałku mogę coś ruszyć (w przyszłym tygodniu znów jest czwartek wolny), niestety przy pojedynczych sztukach będziemy uzależnieni od dostaw koszulek, ze zrobieniem na czas nie powinno być problemów, ale czy jeszcze zdążę je wysłać, tego nie mogę zagwarantować, więc jak coś byłyby do odebrania w piątek w Tokaju. Chyba, że zbierze się znów minimum 10 sztuk, to wtedy 3-4 dni i mamy koszulki u nas.
-
- Model: Inny
Witam! Chce dwie koszulki damską S i męską M. ile i komu mam przelać?
portlaoise pisze:Witam! Chce dwie koszulki damską S i męską M. ile i komu mam przelać?
Pirat pisze:CENA: 42 zł brutto od koszulki
Pirat pisze:Niestety w przypadku damskiej, cena to 46 zł.
Pirat pisze:- koperta bąbelkowa - 2 zł
Pirat pisze:Nr konta:
71 1140 2004 0000 3302 4367 8361
Piotr Kowalik
- wpłaty najdalej do godziny 12.30.Pirat pisze:Jeżeli ktoś jeszcze by chciał domówić koszulkę, to powiedzmy, że do poniedziałku mogę coś ruszyć
suchajta szpece, znaleźliśmy w głębi szafki butelkę Erdedi. problem jest taki, że butelka jest plastikowa i kupiona podczas ostatniego mx-owego Tokaju, rok temu. można to pić czy wylać w cholerę?
miata lov!
Piiiiiijjjjj do dna
zdrowia życzę Ty to masz szczęście 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
-
- Model: Inny
poszła kasa na koszulki 

portlaoise pisze:poszła kasa na koszulki
Tak jak pisałem wcześniej, żeby zdążyć przed wyjazdem zamówienie musiałem zgłosić do 13.00 w poniedziałek, więc niestety już za późno. Zwrot kasy przelany.
mamy do oddania bardzo fajna rezerwacje na 2os w tokaju. Chetnych zapraszam dzisiaj do polnocy, pozniej anuluje bo to ostatni dzien darmowej rezygnacji.
EDIT: przespalem termin rezygnacji, wiec jak ktos sie zdecyduje w ostatniej chwili to zapraszam.
EDIT: przespalem termin rezygnacji, wiec jak ktos sie zdecyduje w ostatniej chwili to zapraszam.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2016, 8:32 przez Qbatron, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lsith
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Sport
Pociagne troche temat z winietami na Słowacji bo rowniez mnie interesuje.. Da sie ominac, to oczywiste ale mam pytanie czy trasa, którą bedzie sie poruszała wesoła kolumna prowadzona przez Skylukera bedzie wiodla przez płatne odcinki czy nie? Wole sie dostosoeac teraz niz kombinowac pozniej.
Jak znam życie to nie są one konieczne na trasie Lucka Skywalkera 

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
- Misharibo
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: Sport
Skyluker sorki że w ostatniej chwili ale może ktoś potrzebuje. Mamy jeden wolny pokój w Egerszaloku bo znajomi musieli zrezygnować. Nocleg czwartek/piątek w tym pensjonacie gdzie cała ekipa - pokój 2 osobowy już opłacony.
zielony szczur z klatką 2001
czarny ncfl2
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.6 '92
Także odpadam. Niestety, starałem się wszystko dopiąć, ale nie udało się. Co się odwlecze nie uciecze... 

była: Mała aka MX-5 NB Twilight Blue '99 1.6 110KM
była: Babcia aka 323 BF Canal Blue Metallic '88 1.6 88KM
jest: Zygzak aka MX-5 NA Classic Red '92 1.6 115KM
była: Babcia aka 323 BF Canal Blue Metallic '88 1.6 88KM
jest: Zygzak aka MX-5 NA Classic Red '92 1.6 115KM
Ja jadę na dwa auta ze znajomymi, tylko że gdzieś około 8.00 planujemy być już w Piwnicznej, później "grzecznie spacerkiem" przez Słowację i po drodze już na Węgrzech chcemy odwiedzić ze trzy winnice, poza tymi planowanymi przez Skylukera.