[zlot ogólnopolski] VII GÓRSKI ZLOT 2011 LIPIEC 1-3
by było wiencej aut, a nie gdzieś po Europie się szfendało...no
Moderator: Moderatorzy
no no no... i załatwiamy dalej:
http://www.krynica-zdroj.pl/?page=287&month=7&iid=678
http://www.krynica-zdroj.pl/?page=287&month=7&iid=678
AGENt pisze:no no no... i załatwiamy dalej:
http://www.krynica-zdroj....month=7&iid=678
No to trzeba będzie wypucować auta na błysk bardziej błyszczący niż zwykle

jakkomo pisze:a kto odśpiewa hymn w muszli koncertowej ? ja niestety mam gumowe ucho
W ostateczności może być z playbeck'u

Była: MX5 NBFL 1,8 Phoenix
Jest: MX5 NC 2.0 3rd Generation Limited Edition (Launch Edition)
Suddenly you feel like you are the best driver in the world. But let’s be honest, you’re probably not.
Suddenly you feel like you are the best driver in the world. But let’s be honest, you’re probably not.
jest prośba do osób, które potrzebują fakturę za noclegi, abby podać mi dane na PW lub maila:)
Dziękuję
Dziękuję
żeby nie było, że nic nie działamy w tej sprawie, to macie foto z dzisiejszego objazdu wstępnej trasy :shock
nie wiem co jest, od pewnego czasu nie mogę dodać żadnego zdjęcia... przepraszam, a foto z kilkunastoma cm gradu na drodze i poboczu!
nie wiem co jest, od pewnego czasu nie mogę dodać żadnego zdjęcia... przepraszam, a foto z kilkunastoma cm gradu na drodze i poboczu!
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2011, 21:23 przez AGENt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
AGENt pisze:żeby nie było, że nic nie działamy w tej sprawie, to macie foto z dzisiejszego objazdu wstępnej trasy
Eeee, nie widzę :neutral:
Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Wiem, że tu jakoś cicho i pusto, ale staramy się z Kolegą Tomkiem nie pisać tu nic, by jak najwięcej było niespodzianek, a zwłaszcza żeby wszystko było wiadome, lecz bez szczegółów. Wszystkich uczestników proszę o podanie swoich danych adresowych łącznie z numerem DO w celu usprawnienia kwaterunku w Hotelach. Dziękuję
P.S. Bardzo proszę o podanie swoich nr tel w związku z lepszą komunikacją.
P.S. Bardzo proszę o podanie swoich nr tel w związku z lepszą komunikacją.
Z przyczyn ode mnie niezależnych (powrót do kraju się przedłuża) nie będę mógł wziąć udziału w tegorocznym ZG
. Jednak w moje miejsce pojawi się - mam nadzieję -Tomek D. ze "starej" klubowej gwardii.
Mnie smutno, ale cóż "na władzę, nie poradzę".

Mnie smutno, ale cóż "na władzę, nie poradzę".
Ostatnio zmieniony 11 cze 2011, 6:49 przez karol, łącznie zmieniany 1 raz.
Karol B.
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
Jest nam smutno, ale cieszymy się na myśl, że przynajmniej w terminie późniejszym poznamy czerwonego kapturka.Miło, że miejsce nie zostanie puste.
a teraz odnośnie zlotu:
Zlot zaczyna się 1 lipca 2011 w Niepołomicach w Hotelu Novum.
Dla zainteresowanych oraz chętnych przejazdu w piątek 1 lipca z Częstochowy do Niepołomic trasą ubiegłorocznego zlotu górskiego to zapraszam pod Tesco w Częstochowie, wyjazd o 10 rano!
Teraz wraz z kolegą Tomkiem w miarę wolnego czasu dopinamy szczegóły zlotu, trasy są już domknięte na przed ostatni guzik, pozostaje tylko sprawa spływu i niespodziewanek na trasie.
Czekajcie spokojnie i pamiętajcie o dwu tygodniowym okresie przed datą zlotu bez serwisowania miatek!!
a teraz odnośnie zlotu:
Zlot zaczyna się 1 lipca 2011 w Niepołomicach w Hotelu Novum.
Dla zainteresowanych oraz chętnych przejazdu w piątek 1 lipca z Częstochowy do Niepołomic trasą ubiegłorocznego zlotu górskiego to zapraszam pod Tesco w Częstochowie, wyjazd o 10 rano!
Teraz wraz z kolegą Tomkiem w miarę wolnego czasu dopinamy szczegóły zlotu, trasy są już domknięte na przed ostatni guzik, pozostaje tylko sprawa spływu i niespodziewanek na trasie.
Czekajcie spokojnie i pamiętajcie o dwu tygodniowym okresie przed datą zlotu bez serwisowania miatek!!
AGENt pisze:Jest nam smutno, ale cieszymy się na myśl, że przynajmniej w terminie późniejszym poznamy czerwonego kapturka.Miło, że miejsce nie zostanie puste.
Będę śledził z dystansu i z niecierpliwością oczekiwał relacji zdjęciowo-filmowych, by później z zazdrością je oglądać.
Karol B.
Jako, że wielu z Was pragnie dać mnie pieniążki, to informuję, iż dopłata do zaliczki będzie zbierana już na zlocie.
pragnę się jeszcze dowiedzieć, kto z Was będzie w piątek jechał z Częstochowy? czy raczej od razu z Niepołomic?
pragnę się jeszcze dowiedzieć, kto z Was będzie w piątek jechał z Częstochowy? czy raczej od razu z Niepołomic?
oki, zatem dla zainteresowanych start w piątek o 10:00 spod Tesco w Częstochowie szlakiem VI ZG.
na wszystkie maile staram się odpowiadać na bieżąco. widocznie nie dotarły.
mihau pisze:Nie ogarniam - zglosilem sie, jestem na liscie a kontakt nagle sie urwal. Nie mam zadnych informacji komu i ile placic, zero odpowiedzi na maile....
O co kaman???
Mihau
Michał - lecimy razem? Ruszasz w piątek?
janusz
A więc tak. zlot dla zainteresowanych zaczyna się w piątek rano pod Tesco w Częstochowie i jedziemy częściowo trasą VI zlotu górskiego, a dla pozostałych w Niepołomicach pod hotelem Novum. Tam oddajesz się w nasze ręce i bawisz sie na całego jeżdżąc w kolumnie, lub z tzw. mapką. planowany jest m.in. spływ Dunajcem. Nocujemy w Krynicy w hotelu Krynica. Następnego dnia jest jazda po okolicach Krynicy, a zakończenie jest w Bieczu. Pieniążki będę zbierał na miejscu.
P.S. wyjazd w sobotę o 9:30.
P.S. wyjazd w sobotę o 9:30.
w Niepołomicach można pojawiać się już od 16:00
Janusz - o której będziecie jechać z Wawy? Mnie się plany trochę pokrzyżowały i nie wiem czy też w piątek rano nie będziemy jechać.
Dzisiaj odebrałem Mazdę od Jaksy po 2 tygodniach. Mechanicznie wygląda na super robotę ale stała na zewnątrz obsrana przez ptaki. Po każdej kupie mam teraz wżer na lakierze... Masakra jakaś.
A w ogóle to Przemek tu pisze
Agent - czy jestem na zlot zapisany na 100%?
Dzisiaj odebrałem Mazdę od Jaksy po 2 tygodniach. Mechanicznie wygląda na super robotę ale stała na zewnątrz obsrana przez ptaki. Po każdej kupie mam teraz wżer na lakierze... Masakra jakaś.
A w ogóle to Przemek tu pisze

Agent - czy jestem na zlot zapisany na 100%?
Czyli jest szansa na mini-kolumnę z Warszawy do Niepołomic w piątek. Jakby co piszę się na wspólny przejazd. Niech ktoś tylko zamówi pogodę! :neutral:
Była: MX5 NBFL 1,8 Phoenix
PoleApart, na 100% o ile dobrze się orientuję:)
a odnośnie pogody to pismo było składane u Piotra, mam nadzieję, że pchnął je dalej:)
Czy ktoś się pojawi w piątek rano w Częstochowie pod Tesco na wylocie w kierunku Warszawy?
a odnośnie pogody to pismo było składane u Piotra, mam nadzieję, że pchnął je dalej:)
Czy ktoś się pojawi w piątek rano w Częstochowie pod Tesco na wylocie w kierunku Warszawy?
PoleApart pisze:Janusz - o której będziecie jechać z Wawy? Mnie się plany trochę pokrzyżowały i nie wiem czy też w piątek rano nie będziemy jechać.
Kurde - Przemek - pod tym nickiem Cie nie poznałem zupełnie

Zbieram wlasnie ekipe.
Zdzwońmy się jutro w ciągu dnia.
Plan jest taki, zeby wystartować z W-wy ok. 11 i przejechać do NIepolomnic bocznymi drogami - tak, zeby w ogole nie wjezdzać ani na Krakowską ani na gierkówkę.
Tyle, że wciąż nie wiem do końca, kto z Wwy jedzie.
Łukasz będzie jechał, ale jeszcze nie napisał mi kiedy..
Kto jeszcze?
janusz
[ Dodano: 28-06-2011, 00:27 ]
Hawkeye pisze:Czyli jest szansa na mini-kolumnę z Warszawy do Niepołomic w piątek. Jakby co piszę się na wspólny przejazd. Niech ktoś tylko zamówi pogodę! :neutral:
Jak wyżej - zbieram grupę na termin piątkowy.
janusz
Ostatnio zmieniony 27 cze 2011, 23:29 przez jmk, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jeszcze nie wiem. Jak pogoda będzie dobra to wyjedziemy wcześniej, pewnie w czwartek. Żeby do Cz-wy dojechać na 10.00 w piątek może być loteria ze względu na roboty na gierkówce. Jest gdzieś link albo krótki opis trasy piątkowej?
Janusz - dam znać w środę albo w czwartek jak jedziemy. Wstępnie pomysł ominięcia dwupasmówek jest niezły. Z drugiej strony jest boski nowy odcinek S7 Skarżysko-Kielce. Może do Kielc krakowską a potem dopiero bokami bo te mazowieckie boczne drogi przez równinę i tak są kompletnie do bani.
P.S. Widzę, że równolegle posty edytujemy. Anonimizuję i standaryzuję się
Janusz - dam znać w środę albo w czwartek jak jedziemy. Wstępnie pomysł ominięcia dwupasmówek jest niezły. Z drugiej strony jest boski nowy odcinek S7 Skarżysko-Kielce. Może do Kielc krakowską a potem dopiero bokami bo te mazowieckie boczne drogi przez równinę i tak są kompletnie do bani.
P.S. Widzę, że równolegle posty edytujemy. Anonimizuję i standaryzuję się

Ostatnio zmieniony 27 cze 2011, 23:35 przez PoleApart, łącznie zmieniany 3 razy.