14 Leszczyński Zlot MX-5 * 12-14 sierpnia 2022
Moderator: Moderatorzy
- LeszekMX5
- Moderator
- Model: NC
- Wersja: 3RD
Demokratycznie przesądziliście, że podczas biesiady odbędzie się koncert. Zagadką pozostaje, kto zagra?
- Załączniki
-
- zagadka.jpg (852.13 KiB) Przejrzano 4030 razy
"Z wiatrem w zawody" - pozdrawiamy - Leszek i Lidka
NA & NC
NA & NC
- LeszekMX5
- Moderator
Zapomniałem dodać.
Za pierwszą prawidłową odpowiedź załoga otrzymuje już na starcie,
punkt bonusowy.
Za pierwszą prawidłową odpowiedź załoga otrzymuje już na starcie,
punkt bonusowy.
- Załączniki
-
- bon.jpg (2.06 MiB) Przejrzano 3994 razy
NA & NC
NA & NC
- LeszekMX5
- Moderator
Post nieaktualny. SPRAWA WYJAŚNIONA
Prośba do wymienionych załóg o potwierdzenie uczestnictwa ( najlepiej poparte wpłatą zaliczki
)
Bardzo istotna dla mnie jest też wasza deklaracja, czy mam rezerwować nocleg w drugiej bazie, czy załatwiacie to we własnym zakresie?
31. Domel + Magda ******* edytowane: Domel, dzięki. Wpłata zaksięgowana
32. Mariusz (KOORDYNACJA) + Aga ******* edytowane - załatwione
Prośba do wymienionych załóg o potwierdzenie uczestnictwa ( najlepiej poparte wpłatą zaliczki

Bardzo istotna dla mnie jest też wasza deklaracja, czy mam rezerwować nocleg w drugiej bazie, czy załatwiacie to we własnym zakresie?
31. Domel + Magda ******* edytowane: Domel, dzięki. Wpłata zaksięgowana
32. Mariusz (KOORDYNACJA) + Aga ******* edytowane - załatwione
Ostatnio zmieniony 16 cze 2022, 14:31 przez LeszekMX5, łącznie zmieniany 3 razy.
NA & NC
NA & NC
- LeszekMX5
- Moderator
Niestety klubowy garaż od długiego czasu wygląda jak wygląda. Obiecuję do sierpnia zrobić z tym porządek
Przy okazji przypomnienie: czekam na odzew załóg nr 32 i 39 w sprawie potwierdzenia noclegu w drugiej bazie
( najchętniej poparte zaliczką
)

Przy okazji przypomnienie: czekam na odzew załóg nr 32 i 39 w sprawie potwierdzenia noclegu w drugiej bazie
( najchętniej poparte zaliczką

- Załączniki
-
- MXNA6402.JPG (2.72 MiB) Przejrzano 3396 razy
NA & NC
NA & NC
Hejka miatowicze! Pod tym linkiem --> https://www.youtube.com/watch?v=JJpI1UDBXuU macie mały zwiastun miejsca, do którego zawitamy
Mamy nadzieje na pogodę jak na filmie. Do zobaczenia !
ps. Weźcie kąpielówki

ps. Weźcie kąpielówki

- Mariusz K.
- Donator
- Model: NA
Kąpielówki oczywiście biorę , a kajaki będąDORIAN pisze: ↑29 maja 2022, 20:19Hejka miatowicze! Pod tym linkiem --> https://www.youtube.com/watch?v=JJpI1UDBXuU macie mały zwiastun miejsca, do którego zawitamyMamy nadzieje na pogodę jak na filmie. Do zobaczenia !
ps. Weźcie kąpielówki![]()

Mariusz K.
- Fiveopac
- Administrator
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
NCeki będą mogły wodować samodzielnie czy pod okiem ratowników?DORIAN pisze: ↑29 maja 2022, 20:19Hejka miatowicze! Pod tym linkiem --> https://www.youtube.com/watch?v=JJpI1UDBXuU macie mały zwiastun miejsca, do którego zawitamyMamy nadzieje na pogodę jak na filmie. Do zobaczenia !
Kajaczków raczej nie planujemy ale wydaje mi się, że użytkownicy NC są samowystarczalni w tej kwestiiMariusz K. pisze: ↑30 maja 2022, 12:07Kąpielówki oczywiście biorę , a kajaki będąDORIAN pisze: ↑29 maja 2022, 20:19Hejka miatowicze! Pod tym linkiem --> https://www.youtube.com/watch?v=JJpI1UDBXuU macie mały zwiastun miejsca, do którego zawitamyMamy nadzieje na pogodę jak na filmie. Do zobaczenia !
![]()
![]()

Jeżeli znajdzie się odpowiednia liczba chętnych to wspólnie wybierzemy jakiegoś przewodnika stadaFiveopac pisze: ↑31 maja 2022, 9:19NCeki będą mogły wodować samodzielnie czy pod okiem ratowników?DORIAN pisze: ↑29 maja 2022, 20:19Hejka miatowicze! Pod tym linkiem --> https://www.youtube.com/watch?v=JJpI1UDBXuU macie mały zwiastun miejsca, do którego zawitamyMamy nadzieje na pogodę jak na filmie. Do zobaczenia !

- Mariusz K.
- Donator
- Model: NA
Poszła reszta kasy 

Mariusz K.
- OwieczKa
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: True Red
Kochani Organizatorzy, ja niestety nie dam rady przyjechać w piątek. Będę starała się w sobotę dołączyć jak najwcześniej, ale z Warmii mam do Was dalekoo. Bądźcie łaskawi w ocenie konkurencji dla naszego Fiva;)
Pozdrowienia
Pozdrowienia

Były:
NC 3rd
NC FL2
Forfiter NC Mithra 2,5 by Five
Jest :
NC FL2 2014 KaKaOwca
NC 3rd

NC FL2

Jest :
NC FL2 2014 KaKaOwca
- LeszekMX5
- Moderator
Będziemy łaskawi, ale Five i tak sobie poradzi

Określ mi proszę przybliżoną godzinę przyjazdu w sobotę. Nie wpłacajcie jeszcze pozostałej kasy. Odliczę jeden nocleg, posiłki, bowling i podam Wam pomniejszoną kwotę do zapłaty.
NA & NC
NA & NC
- OwieczKa
- Donator
- Model: NC FL2
- Wersja: True Red
Leszku, kwotę zapłacimy całą, nie będziemy robić kłopotu, bo to z naszej winy zamieszanie. Jeśli skończę pracę w piątek do 18, to postaram się w sobotę być do godz 12. Próbowałabym w piątek, ale to jest ok 500km, trochę dużo dla mnie po pracy:(
Nie możemy się doczekać!!!
Nie możemy się doczekać!!!
Były:
NC 3rd
NC FL2
Jest :
NC FL2 2014 KaKaOwca
NC 3rd

NC FL2

Jest :
NC FL2 2014 KaKaOwca
Czasy trudne. Nie zwalnia nas to jednak z realizacji podjętych zobowiązań. Dotarły naklejki. Trzeba to porozcinać
Mamy jeszcze PYTANIE DO UCZESTNIKÓW. Jeśli ktoś potrzebuje posiłków bez glutenu i laktozy, proszę o informację. Musimy to wcześniej uwzględnić w menu

Mamy jeszcze PYTANIE DO UCZESTNIKÓW. Jeśli ktoś potrzebuje posiłków bez glutenu i laktozy, proszę o informację. Musimy to wcześniej uwzględnić w menu