Jest tanio, dobry dojazd na tor i zamykany parking na Miaty

Będziemy na miejscu gdzieś popołudniu więc jest plan skoczyć zobaczyć skrawek miasta i coś zjeść wieczorem.
Zaproszenie od węgierskiego klubu MX-5
Moderator: Moderatorzy
nickesh v2.0 pisze:pmcomp pisze:Ale Wam zazdraszczam.
NIE MAM CZYM pojechać![]()
Weź Emi. Będziemy jeździć na zmianę w oddzielnych grupach. Weźmiesz mi kaski
Xenocyd pisze:w Budapeszcie zajrzyjcie do TöLTő - miejscówka w której podają hot dogi z kiełbaskami które sami robią na miejscu z różnych zwierząt. Zupełnie niepodobne do tego co dają na stacjach, bardzo smaczne. Do tego lodówka z lokalnym piwem craftowym
Liliputek pisze:.. i na 9.00 zameldujemy się na torze. ..
The track is used by more people at the same time. There is no race or training session on the track, it's a
free ride. Pay extra attention to slow-speed vehicles.
There is no speed limit.
When assessing potential accidents on the racetrack, the rules on road traffic are not governed. Collisions
are usually considered to be a normal competition incident. We recommend providing additional insurance.
irekJ pisze:PS. Jak tak patrzę na aktywność w wątku to wyszło, że jedzie 4-5 aut?
Marcinkcp pisze:Ja na pewno przez poprad bo z Zakopanego/Poronina - więc trasą B co najmniej dwie Miaty pojadą![]()
Będę jechał po południu, żeby na spokojeni dojechac na kolację
Marcinkcp pisze:Jak chodzi o jazde po torze, to regulacje dopuszczające wyprzedzanie sugerują ostry track dayżałuję, że nie ma jak wziąc drugich kół ze slickami