waldi pisze:Dewuer pisze:Hmm, mnie prowadzi tak, o Kamieniec nie zahacza trasa:
To o której startujecie?
Na bielanach gdzieś się ustawiamy (Auchan np.) jakoś 7:45 - 8:00 i jazda.
KKD 01-02.07.2017
Moderator: Moderatorzy
waldi pisze:Dewuer pisze:Hmm, mnie prowadzi tak, o Kamieniec nie zahacza trasa:
To o której startujecie?
Morfi pisze:Adi, plakat z informacją o pokazie aut w Londynie zrobiłeś pierwsza klasa
Dewuer pisze:waldi pisze:Dewuer pisze:Hmm, mnie prowadzi tak, o Kamieniec nie zahacza trasa:
To o której startujecie?
Na bielanach gdzieś się ustawiamy (Auchan np.) jakoś 7:45 - 8:00 i jazda.
_Adi_ pisze:Uwaga![]()
Mój pierwszy post został zaktualizowany o trasy którymi będziemy jechać oraz miejsce noclegu z soboty na nadzielę.
KyRy pisze:_Adi_ pisze:Uwaga![]()
Mój pierwszy post został zaktualizowany o trasy którymi będziemy jechać oraz miejsce noclegu z soboty na nadzielę.
Zerknij jeszcze na trasę bo coś się schrzaniło...
irekJ pisze:Jako, że musiałem wcześniej urwać się z trasy i zjechać na bazę to stąd serdecznie dziękuję wszystkim za wspaniały weekend.
Ponoć jeden obraz mówi więcej niż tysiąc słów więc zamieszczam pozdrowienia od Czeskich kolegów.
Tym razem faktycznie Policja dowiedziała się o naszych wyczynachirekJ pisze:Ponoć jeden obraz mówi więcej niż tysiąc słów więc zamieszczam pozdrowienia od Czeskich kolegów.
Prawie. Zielone tło lipcowych Gór Opawskich, czarne i czerwone numery, pomiędzy którymi przeskakiwały dwie kulki o metalicznym odcieniuturbo pchała pisze:Tylko dwa kolory aut przyjechały?:)
No co? Przecież nie przejedziemy obojętnie obok taki dróg.KyRy pisze:(...) po 500km winkli pytali którędy mają jechać aby zahaczyć jeszcze o jakieś zakręty (...)
nickesh v2.0 pisze:Hotel Červenohorské Sedlo był strzałem w dziesiątkę! Jeśli ktoś nie oglądał jeszcze lśnienia, sugeruję nadrobić zaległości i wrócić tam na noc przy najbliższej okazji.
nickesh v2.0 pisze: ... a potem ostrożnie minęliśmy Kalisz...