Hej,
podałem widełki organizatorowi, powiedziałem, że do poniedziałku dostanie konkretną informacje, także na luzie dopisujcie się

Mam prośbę, dopiszcie proszę przy imieniu i nazwisku kto będzie w jakim dniu, poniżej wrzucam informacje w jakich terminach impreza jest otwarta dla publiki:
Czwartek (30.06) 12.00 - 20.00
Piątek (01.07) 10.00 - 20.00
Sobota (02.07) 10.00 - 18.00
Pamiętamy o tym, że jesteśmy atrakcją imprezy i zależy wszystkim na tym, abyśmy my i nasze auta byli na całym evencie w trakcie jego trwania, zróbmy wszystko żebyśmy po przyjechaniu zostali cały dzień. Zapewne większość z nas wybiera się w sobotę i tak też potwierdzałem, ale będzie super jak pojawimy się w czwartek i piątek. Ja będę tam przez 3 dni, bo poza organizacją naszej obecności tam, moja firma zapewnia również oprawę audio-wideo tego wydarzenia.
Byłoby doskonale gdyby w czwartek i piątek było chociaż kilka samochodów, a kulminacja na sobotę.
Zrobimy spota w sobotę poza Torem, żeby wjechać zgraną ekipą w jednym czasie. Stadion Lecha jest dobrym pomysłem, proponuję 9.20 na Stadionie, 9.30 ruszamy na Tor.
Czwartek i piątek możemy wjeżdżać indywidualnie, jak będę miał mapkę i informacje techniczne to od razu wrzucam.
pozdrawiam!
-LIKE THERE IS NO TOMORROW-