Przede wszystkim gratulacje dla five który ma świetnie wystrojone auto i wszystko gra tak jak powinno a to wszystko zrobione własnoręcznie począwszy od swapa a skończywszy na strojeniu. chylę przed Tobą czoła!:) Yokohama parada staneła na wysokości zadania nawet na mokrym torze, mi ewidentnie brakowało trakcji na moich dunlopach, no ale nie ma co ukrywać ze mnie czeka jeszcze sporo pracy ze Megasquirtem. widać ze mieć potencjał to nie wszystko;)
Dziekuje

aczkolwiek siedzac w twojej miacie mialem wrazenie, ze pozamiatasz mnie bez zadnego ale

Sek w tym, ze Ty jestes na poczatku odkrywania potencjalu swojego auta a ja na finiszu
yanik pisze:wielkie podziekowania dla five'a że załatwił kilku miatkom wjazd na lotnisko, podziekowania dla organizatorów za sprawną organizację, szkoda ze tylko pogoda zawiodła.
Zarzad MS byl bardzo przychylny integracji naszych klubów, mysle, ze bedziemy podtrzymywac ta tradycje, szczegolnie, ze ku nerwicy niektórych osób z forum ms, miaty wyjeły 3 z 4 klas...i pewnie tylko dlatego, ze nei ma mx-5 o pojemnosci 1,5

ciesze sie,ze pokazaliscie, które auto w wielkiej rodzinie Mazd jest tak naprawde sportowe

Nastepna okazja nadazy sie w sierpniu, prawdopodobnie 21.

Dziekuje wam za przybycie, bardzo bylo milo poznac w koncu na zywo osoby znane mi tylko z nicków na forum lub miliona wymienionych emaili - pozdrawiam
Yanika 
five, moze wrzucisz tabele z czasami?
Wieczorem bede mial rozpiske w formie tekstowej
pmcomp, super relacja, po prostu rewelka
pmcomp pisze:Drugi pólfinał to yanik i MX-3 (jakieś tam poprawiane).
Ta mx-3 to auto
Jacola z Włocławka, silnik KLZE (v6 2,5L ~200km) na półslickach toyo R888 z instalką nitro aczkolwiek nie korzystal z niej na zawodach.
Swoje fotki wrzuce pozniej

irakleo pisze:Hmm...to proponuję na następnym zlocie bicie rekordu w takiej konfiguracji: na auto Yanika założyć koła Five i za kierą posadzić Mayka....
Jestem za. Stworzmy taka hybryde

irakleo pisze:.bo rywalizacja z włoską padliną jakoś nam nie przystoi....
Oj ta "padlina" na suchej nawierzchni przyprawia o kompleksy niejedno evo i inne supersporty

potwornie mocne coupe. Postrach w klubie mazdaspeed bo wlascicielem jest..wiceprezes
Don Corleone pisze:No i tym razem się nie popsuła, a to już sukces

Ciekawe czy nadal jezdzi na Liftcie (napój o smaku jabłkowym), ktorym ja zalalismy poltora roku temu