Przełożony Zlot Zimowy
Moderator: Moderatorzy
Jakoś zima nie sprzyjała roadsterom, więc ten zaległy zlot zimowy odbędzie się prawdopodobnie na początku kwietnia. Jestem po wstępnych rozmowach i w poniedziałek jadę podpisać umowę z Test & Trening Safety Centre. Wtedy podam bliższe szczegóły. Zapisy będę przyjmować jak na Zlot Zimowy.
piotr k.
-
- Model: NA
też czekam na szczegóły 

-
- Wersja: 1.8 BRG
- Kontakt:
profilone pisze:A ja mam inne pytanie,
Czy żeby pojechać na zlot trzeba należeć do jakiegoś klubu, albo być jakoś bardziej "zrzeszonym" oprócz posiadania Miatki oczywiście?
Zasadniczo nie. Kiedyś było tak, że klub=forum (strona www i yahoo groups, później dopiero tutaj), ale z racji dużego przyrostu posiadaczy Miatek w Polsce teraz kontakty wyglądają oczywiście trochę inaczej. Nadal jednak jakiegoś formalnego klubu nie ma, stąd też żadnych ograniczeń (poza typowo organizacyjnymi) jeśli chodzi o zloty nie ma.
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Ja również zgłaszam swoją gotowość. Co prawda nie rozmawiałem jeszcze z pilotką, ale jej akurat długo na takie wypady namawiać nie trzeba.
Jeśli znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej Miatki, bardzo proszę o dopisanie mnie do listy.

Jeśli znajdzie się miejsce dla jeszcze jednej Miatki, bardzo proszę o dopisanie mnie do listy.

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
Jeśli tylko termin przypasuje to chętnie wpadne.
-
- Kontakt:
profilone pisze:Misza pisze:Nadal jednak jakiegoś formalnego klubu nie ma, .
W sumie trochę szkoda co? Nie ma żadnych planów do założenia oficjalnego fanklubu MX-5?
Klub jest, ale go nie ma

Misza pisze:profilone pisze:Misza pisze:Nadal jednak jakiegoś formalnego klubu nie ma, .
W sumie trochę szkoda co? Nie ma żadnych planów do założenia oficjalnego fanklubu MX-5?
Klub jest, ale go nie maNazywa się "Miata MX-5 Klub Polska", były takie nalepki (tak np. można rozpoznać "swoich"), koszulki, smycze itp. Nie ma to formy prawnej i zasadniczo z dawnej postaci przekształciło się to w niniejsze forum, choć brakuje tu kilku założycieli, którym taka forma komunikacji nie odpowiada. Ot, zmiany. Do dziś np. istnieje strona klubu www.mx5.prv.pl , jednak jest obecnie dość rzadko aktualizowana.
Co do strony to faktycznie trochę rzadko aktualizowana (ostatni wpis z czerwca 08

Szkoda natomiast, że na forum nie ma swojego rodzaju "mapki" na której są podani właściciele mx-5. Przykład taki jest np. na capri.pl. Sporo to daje, bo o ile starsi użytkownicy forum doskonale wiedzą kto i gdzie najbliżej zamieszkuje, to nowe osoby chcące nawiązać z kimś kontakt w realu (np. ja

Ale sorry za OT. Co do zlotu, to jeśli byłby gdzieś blisko wschodu, to chętnie bym się wybrał. A może na mazurach są jakieś fajne trasy?

tomai pisze:profilone wszystko fajnie tylko zadawaj pytania w odpowiednim dziale, tutaj oczekujemy wiadomości na temat Zlotu Zimowego przygotowywanego przez Piotra K.
Wiem, sorry już nie będę.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2009, 17:05 przez profilone, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
profilone wszystko fajnie tylko zadawaj pytania w odpowiednim dziale, tutaj oczekujemy wiadomości na temat Zlotu Zimowego przygotowywanego przez Piotra K.
Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NBFL Phoenix 1.8 138KM 156Nm
Była NBFL Garnet Red Mica 1.8
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
I tu się z kolegą zgadzamprofilone pisze:Szkoda natomiast, że na forum nie ma swojego rodzaju "mapki" na której są podani właściciele mx-5. Przykład taki jest np. na capri.pl. Sporo to daje, bo o ile starsi użytkownicy forum doskonale wiedzą kto i gdzie najbliżej zamieszkuje, to nowe osoby chcące nawiązać z kimś kontakt w realu (np. ja) nie mają skąd wziąć takich info.

Lecz co tu wymagać, skoro nie każdemu tu zapisanemu chce się zaznaczyć w profilu miejsce zamieszkania

516 566 767
Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po polsku.
-
Hej ja się pisze to będzie mój pierwszy zlocik już się ciesze.Dzięki chłopaki (spotkanko przy panoramie). 

-
- Kontakt:
starymonar pisze:Hej ja się pisze to będzie mój pierwszy zlocik już się ciesze.Dzięki chłopaki (spotkanko przy panoramie).
Zapraszamy zatem do odpowiedniego wątku ze szczegółami: http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?t=2250
Tam też informacja o tym, jak można się zgłosić.
Niestety wstępna lista jest już pełna, ale można się zgłaszać na rezerwową - zwykle jeszcze są jakieś rotacje, więc jest szansa.
- Tomai
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: 2,0
starymonar pisze:Hej ja się pisze to będzie mój pierwszy zlocik już się ciesze.Dzięki chłopaki (spotkanko przy panoramie).
No właśnie Karolina zajrzyj tu : http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?t=2250
Mam nadzieje że się załapiesz

Była NA BRG 1.8 118 Km 146 Nm
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
Była NC 2.0 174KM 199Nm
Bezmiatowy
tomai pisze:No właśnie Karolina zajrzyj tu : http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?t=2250
Mam nadzieje że się załapiesz
No ja rozumiem że przysłaniam wszystko ale żeby aż tak????

Jest ryzyko - jest przyjemność