Moderator: Moderatorzy
-
Mam do Wszystkich prośbę aby w miejscu avatara wstawić swój samochód, zamiast jakichkolwiek zamienników typu np.: "czerwona buśka".
Pisząc na forum i spoglądając mimo woli na avatarka utrwalimy sobie kto jeździ jakim autem, a na zlotach będziemy mogli łatwiej rozpoznać taki samochód z daleka.
Oczywiście jest to prośba, którą kieruję również do osób, które wogóle nie mają nic w miejscu avatara.
Pisząc na forum i spoglądając mimo woli na avatarka utrwalimy sobie kto jeździ jakim autem, a na zlotach będziemy mogli łatwiej rozpoznać taki samochód z daleka.
Oczywiście jest to prośba, którą kieruję również do osób, które wogóle nie mają nic w miejscu avatara.
Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
JTMX-5NBFL pisze:"czerwona buśka"
ciekawe kogo miales na mysli

osobiscie jeszcze nie mam tak ldanego zdjecia swojej miatki jak ty

ja mam dodatkowo prosbe zeby na kolejnym zlocie ludzie przedstawili rowniez swoje nicki bo po zlociku w czempiniu tylko kilka osob kojarze z forum

-
Nie gniewaj się, ale chodzi mi tylko o to abyśmy się wzajemnie rozpoznawali.
Ciekawe ilu Forumowiczów wie o tym że masz miatę w kolorze złotym...
Do zlotu w Czempiniu byłem przekonany, że masz czerwoną?
Ciekawe ilu Forumowiczów wie o tym że masz miatę w kolorze złotym...
Do zlotu w Czempiniu byłem przekonany, że masz czerwoną?
Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
JTMX-5NBFL pisze:Nie gniewaj się
nie gniewam sie

JTMX-5NBFL pisze:Ciekawe ilu Forumowiczów wie o tym że masz miatę w kolorze złotym...
wszyscy, ktorzy widzieli zdjecia z minizlotu w lesznie

JTMX-5NBFL pisze:Do zlotu w Czempiniu byłem przekonany, że masz czerwoną?
zbyt silnie zadzialala twoja autosugestia patrzac na nicka

jak cos znajde to dam. jeszcze jest opcja zdjecia w profilu, ktore ma ograniczenie do 200px zamiast 110, wiec jesli ktos chce koniecznie miec inne zdjecie przy postach to przynajmniej niech tam zamiesci zdjecie miatki

edit: specjalnie dla ciebie dalem zdjecie z muchowca

w sumie gdyby kazdy zrobil sobie odpowiedni temat w dziale "nasze samochody" to nie byloby takich niepewnosci

-
Jak pięknie.
Mam nadzieję, że Twoim śladem pójdą inni Ancymon, matti, Wocio, jmk.....
Mam nadzieję, że Twoim śladem pójdą inni Ancymon, matti, Wocio, jmk.....
Może ktoś pomoże - za namową Janusza usunąłem swój avatar i teraz nie moge wstawić nowego. Zdjęcie mam szerokości 100 wysokości 69 i tylko 24 KB więc teoretycznie znacznie mniejsze niż dopuszczalne i powinno być OK.
Wybieram, robię wyślij i nic.
Wybieram, robię wyślij i nic.
Pozdrawiam
TM
TM
nie ma sprawy
ta opcja byla dostepna od momentu jak boty sie zaczely rejestrowac na forum. jakos wtedy na nia trafilem przypadkiem dlatego mi dzialalo
p.s. fajnie wygladalo 5 takich samych avatarow pod soba - tak jakby ktos monolog sobie prowadzil

ta opcja byla dostepna od momentu jak boty sie zaczely rejestrowac na forum. jakos wtedy na nia trafilem przypadkiem dlatego mi dzialalo

p.s. fajnie wygladalo 5 takich samych avatarow pod soba - tak jakby ktos monolog sobie prowadzil

-
kurcze! jak to być może?!.. w nocy sie dzielnie wyswietlał.. puta madre.. cos w poniedzialek pokombinuje
-
pytanie mam... czy się mój avatar wyswietla u was czy tylko u mnie bo jak logowałem się poza domem w weekend to faktycznie okno było puste a jak wkońcu do domu dotarłem to mi się wyswietla wstawiona wczesniej graficzka bez problemów
-
deer_dancer, jak narazie jest białe okienko z czerwonym krzyżykiem, czyli NIC.
Nie kombinuj z "graficzką" tylko wstaw zdjęcie miaty abyśmy mogli Cię na zlocie szybciej rozpoznać...
Nie kombinuj z "graficzką" tylko wstaw zdjęcie miaty abyśmy mogli Cię na zlocie szybciej rozpoznać...
-
graficzka jest ze zdjęciem mojej miaty. jest także w jpegu i odpowiada wszystkim wymogom technicznym strony więc absolutnie nie rozumiem czemu się to nie wyswietla... pomijając fakt, że ja ją widze na swoim komputerze
-
deer_dancer, wstaw zwykłą fotkę miatki w jpg. Zobaczymy czy to ruszy...
-
ok. jak teraz nie widać to ja się poddaję i oficjalnie uznaje wyższość softu uzytego do forum nad swoim jestestwem... krzyżyk na białym polu to taka metafora mojej miaty bedzie jakby co
-
deer_dancer pisze:krzyżyk na białym polu to taka metafora mojej miaty bedzie jakby co
Jest metafora...
-
pierdolę!! napisze sobie na zlocie (jeżeli jakiś będzie w tym roku!) METAFORA na masce żeby było wiadomo
najbardziej mnie śmieszy(i denerwuje), że ja cały czas ten pieprzony avatar widze!
najbardziej mnie śmieszy(i denerwuje), że ja cały czas ten pieprzony avatar widze!
-
no i jest! motyla noga! czyli przeglądarka najwyraźniej mi kuleje albo nikt nie przewidział, że ktoś będzie z opery kożystał
nie - to nie wina przegladarki
w mailu tez mi nie wyswietlilo
na poczatku myslalem, ze to wina rozdzielczosci, ale po otworzeniu w starym dobrym programiku o nazwie paint
i zapisaniu rozdzielczosc jest nadal 150dpi - zmienil sie tylko troche rozmiar, wiec pewnie bedzie gorsza jakosc
z tego wynika, ze opera jest lepsza od ff bo pokazuje nawet jakies dziwne obrazki
kiedys chyba mialem podobny przypadek, ale nie mam pojecia czego to wina 
w mailu tez mi nie wyswietlilo
na poczatku myslalem, ze to wina rozdzielczosci, ale po otworzeniu w starym dobrym programiku o nazwie paint

z tego wynika, ze opera jest lepsza od ff bo pokazuje nawet jakies dziwne obrazki

-
moje gratulacje red właśnie pokazałeś wyższość paint-a nad pakietem adobe, kóry nie był w stanie tego skonfigurować tak żeby się wyswietlało... eh... stary dobry paint
-
Pozwolicie, że mój avatar zostanie, chociaż to nie jest MOJE auto
Na razie rezygnuję z miaty, na wiosnę będę będę grzał dupę na GSXR-ce, a na razie auta firmowe

Na razie rezygnuję z miaty, na wiosnę będę będę grzał dupę na GSXR-ce, a na razie auta firmowe

-
Dzięki pitbull2000, że się przejmujesz moją prośbą.
Jest wielu, którym na tym nie zależy...
W sumie to Ty w avatarze powinieneś mieć części do miaty bo z tym Cię wielu kojarzy.
Taki jest cel i z tąd moja prośba o avatar.
Jest wielu, którym na tym nie zależy...
W sumie to Ty w avatarze powinieneś mieć części do miaty bo z tym Cię wielu kojarzy.
Taki jest cel i z tąd moja prośba o avatar.