Prosba do kogos z Lodzi.
Moderator: Moderatorzy
Pojedz do blacharza i niech wyliczy koszty.
Plusem jest nowy dach.Lexusy opchniesz to też z 300zl ci wpadnie kolejne.Radyjko ze zdjęc wygląda też porządnie z 400zl w gore.
Z reszty fotek widać jakby auto niedawno bylo u lakiernika.
Uszkodzenia tak naprawde wyjdą w czasie.Mnie po kupnie wyskoczylo nagle z 2tys niespodzianki na dzień dobry.
Cena sie wydaje ok jesli niema niespodzianek.
Plusem jest nowy dach.Lexusy opchniesz to też z 300zl ci wpadnie kolejne.Radyjko ze zdjęc wygląda też porządnie z 400zl w gore.
Z reszty fotek widać jakby auto niedawno bylo u lakiernika.
Uszkodzenia tak naprawde wyjdą w czasie.Mnie po kupnie wyskoczylo nagle z 2tys niespodzianki na dzień dobry.
Cena sie wydaje ok jesli niema niespodzianek.
kamil pisze:nikt nie da rady obejrzec auta?
Wsiądź w samochód i sobie je obejrzyj. Tylko najpierw wpłać może donate za serwer.
Sorry stary, ale weź wrzuć na luz. Świat nie kończy się na tym, że wymyśliłeś sobie, że chcesz mieć MX5 i wszyscy będą skakać wokół tego. Wytyczne dostawałeś wielokrotnie. Na co zwracać uwagę, czego się wystrzegać. Ba - mało tego - sam udzielałeś światłych porad w kwestii donate serwera tylko że póki co na poradach się skończyło. Za to ostatnie dni w Twoim wykonaniu to permanentny zasyp linków mniejszych bądź większych szrotów, które do tego jeszcze inni mają za Ciebie sprawdzić. Zaaplikuj sobie czopeczek na wstrzymanie - naprawdę. Bo zbliżasz się do niebezpiecznej granicy.
Znajdź, kup i wróć.
oglądałem to auto, ponieważ chciałem je kupić, ogólnie jest w niezłym stanie poza... załamaną lewą tylną podłużnicą, brakiem "popielniczki", rozszczelnionym wydechem(skutek kolizj), pękniętą tylną prawą lampą(ale sprzedawca daje komplet oryginałów), ponadto pęknięty zderzak tył i auto do opłat(nie zarejestrowane) . Autko ma windshota i pokrowiec na dach....... to chyba na tyle, wnioski wyciągnij sam. pozdrawiam
mad
Kamil, a ty nie za pyskaty jesteś? To nie klub bmw, co to za tekst w strone rodziców... daj sobie na wstrzymanie. Uwaga była słuszna, spamujesz a nawet nie chcesz paru drobnych na dobro wspólne wyłożyć. Troche pokory.
Popieram w 101% Ancymona i JMK. Troche pokory jeszcze nikomu nie zaszkodzilo - bez wzgledu na wiek.
7 zima z MX-5
przyłączam się ....
to nie miejsce na pyskówki ...
to nie miejsce na pyskówki ...
pozdrawiam
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Radek
www.mx5.prv.pl
Miata Klub Polska
Jestem za wszystkimi, Kuźwa chce miatkę
najlepiej nie bitą, w 100% sprawną najlepiej z małym przebiegiem, od pierwszego właściciela z Polski, z ubezpieczeniem, i ładną blondynką, na pięknych felgach z nowymi oponami + nowe zimówki na alumach, oczywiście wszystko za cenę do 2000PLN
Niech szuka dalej i może znajdzie... ZX... nie pomagajmy tym co nie wpłacili zapomogi dla serwera. Pozdrawiam rodziców i całą resztę szczęsiliwych posiadaczy Miatek

Interesująca oferta Anniversary na www.miatamarkt.de:
Anni mit Klima VB:8800€!!!!
Telefon: 07022 904392
Benutzeranzeigen: Alle Anzeigen von wolfgang71 darstellen
Anzeigeninformation
Preis in EUR: VB 8800€
Hubraum (ccm)/Leistung (PS): 140PS
Modell: 10th Anniversary
Baujahr: EZ 11/1999
Kilometerstand: 106000
Farbe: Blaumetallic
Extras: Klimaanlage
Stereoanlage
6-Gang
CD Player
Leder
Elektrische Fensterheber
Wegfahrsperre
Katalysator
ABS
Fahrerairbag
Beifahrerairbag
Zu verkaufen von: Privat
TÜV / AU: 11/2008
Anzeigenbeschreibung
Sehr gepflegter MX-5, neuw. Winterräder ebenf. auf orig. polierten Alufelgen, WSS mit Bandfilter, Designüberrollbügel, Windschott, Zusatzrundinstrumente, Blaupunkt MP3 CD-Radio,Zahnriemen und Spannrollen neu, Spurverbr. vo+hi 50mm, Hohlraumkonserv. mit MS-Fett.
Anni mit Klima VB:8800€!!!!
Telefon: 07022 904392
Benutzeranzeigen: Alle Anzeigen von wolfgang71 darstellen
Anzeigeninformation
Preis in EUR: VB 8800€
Hubraum (ccm)/Leistung (PS): 140PS
Modell: 10th Anniversary
Baujahr: EZ 11/1999
Kilometerstand: 106000
Farbe: Blaumetallic
Extras: Klimaanlage
Stereoanlage
6-Gang
CD Player
Leder
Elektrische Fensterheber
Wegfahrsperre
Katalysator
ABS
Fahrerairbag
Beifahrerairbag
Zu verkaufen von: Privat
TÜV / AU: 11/2008
Anzeigenbeschreibung
Sehr gepflegter MX-5, neuw. Winterräder ebenf. auf orig. polierten Alufelgen, WSS mit Bandfilter, Designüberrollbügel, Windschott, Zusatzrundinstrumente, Blaupunkt MP3 CD-Radio,Zahnriemen und Spannrollen neu, Spurverbr. vo+hi 50mm, Hohlraumkonserv. mit MS-Fett.
Karol B.
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
Ongiś ciemnozielona Żabusia NB 1.8. oraz
Czerwony Kapturek NC 20th Anniversary Edition 1.8 nr 1217/2000
szmacić się nie będę kociaczq, a kase na szczytny cel zorganizowałem w inny sposób, także będę się pokazywał nadal. Sfrustrowany to chyba ty jesteś nie mogąc znaleźć wymarzonej miatki.
Poza tym to Twój problem. powodzenia 

-
kamil, ja jestem kolejną osobą, która ma serdecznie dosyć Twoich spamów a na temat opłacenia domeny przez Ciebie już Cię kiedyś informowałem co o tym myślę.
Nie atakowałem Cię wsześniej gdyż miałem nadzieję, że w końcu zrozumiesz dlaczego inni nie odpisują na Twoje zapytania.
Nie atakowałem Cię wsześniej gdyż miałem nadzieję, że w końcu zrozumiesz dlaczego inni nie odpisują na Twoje zapytania.
Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
Kamil napiszę najdelikatniej jak umiem. Trochę brak Ci wyczucia i chyba nie pasujesz do naszej społeczności. Mimo to byłbym bardzo zadowolony gdybyś kupił Miatę, pojawił się na jakimś zlocie i pozostał z nami. W imieniu wszystkich proszę Cię jedynie byś nie wytykał każdego błędu, nie kłócił się na forum i przede wszystkim nikogo nie obrażał.
A może zacznij od nowa- zmień nick i zaloguj się jeszcze raz?
Nie dlatego, żebym chciał mieć ostatnie zdanie, ale myślę, że niestety po raz kolejny nie ma sensu brnąć dalej z tym tematem.
A może zacznij od nowa- zmień nick i zaloguj się jeszcze raz?
Nie dlatego, żebym chciał mieć ostatnie zdanie, ale myślę, że niestety po raz kolejny nie ma sensu brnąć dalej z tym tematem.
piotr k.
Zgadzam sie Piotrem i ostatecznie zamykam ten watek. Koniec tych nic juz nie wnoszacych dyskusji
7 zima z MX-5
dziękuje wam ze w końcu ktos kto jechal po moim ojcu został oceniony negatywnie.
Nie mam zamiaru nic ukrywać zostalem zablokowany ale cuż.... takie są zasady forum.
I tak jak Rad Mox ocenil z calym forum ja bylem winny.
Musialem to dodać bo przeszla mnie jakaś lekka ulga
Topic oFF
Nie mam zamiaru nic ukrywać zostalem zablokowany ale cuż.... takie są zasady forum.
I tak jak Rad Mox ocenil z calym forum ja bylem winny.
Musialem to dodać bo przeszla mnie jakaś lekka ulga

Topic oFF