Droga Motomaniakalna rodzino Mazdy MX-5,
Zbliża się wyjątkowy moment w życiu drogiego mi Pana Młodego, a ja, jako jego świadek, chcę uczynić ten dzień jeszcze bardziej niezapomnianym poprzez małą, ale niezwykle ekscytującą niespodziankę. Marzę o tym, abyście stanowili część niezwykłego konwoju samochodowego, który będzie towarzyszył nam w drodze z kościoła na salę weselną.
Dla naszego przyszłego Pana Młodego motoryzacja to nie tylko pasja, ale także sposób na życie. Jego wielka miłość do Mazdy MX-5 jest powszechnie znana wśród naszych przyjaciół i rodziny. Widząc ten błysk w jego oku, kiedy mówi o swoim ulubionym samochodzie, postanowiliśmy uczynić ten dzień jeszcze bardziej wyjątkowym, zaskakując go obecnością Waszych pięknych samochodów w naszym konwoju.
Jako grupa motoryzacyjna, wiemy, że każdy z Was kocha swoje samochody tak samo jak nasz Pan Młody kocha swojego Eclipse 1g. Dlatego też niezależnie od marki czy modelu Waszego pojazdu, Wasza obecność w konwoju będzie dla naszej pary niezmiernie cenna. Będzie to nie tylko hołd dla motoryzacji, ale także wyraz wsparcia i życzliwości dla przyszłego Pana Młodego w tym wyjątkowym dniu.
Proszę, zachowajcie tę informację w tajemnicy przed naszym przyszłym Panem Młodym. Chcę, aby ta niespodzianka była dla niego niezapomnianym przeżyciem, pełnym radości i wzruszenia, gdy wyjdzie spod kościoła i zobaczy Wasze piękne samochody czekające na niego.
Dodatkowo, jako osobisty świadek naszego przyszłego Pana Młodego, chcę wyrazić swoją ogromną wdzięczność za Waszą gotowość do wzięcia udziału w tym wyjątkowym wydarzeniu. Wasza hojność, entuzjazm i zaangażowanie w tworzenie tego wydarzenia będą dla naszej pary niezapomnianym prezentem, który będzie długo wspominany przez nas wszystkich.
Prosimy o potwierdzenie Waszej obecności w konwoju oraz o zachowanie tajemnicy do samego dnia ślubu. Dziękujemy z całego serca za Waszą hojność i zaangażowanie w tworzenie tego wyjątkowego momentu dla naszej pary.
Ślub będzie dnia 26.10.2024, w miejscu Kalinówka (potokowa 15F) trasa :
Początek: hotel Smart! (Juliusza Słowackiego 3, 80-257 Gdańsk)
Koniec: sala weselna Kalinówka (potokowa 15F, 80-283)
Trasa ok 6 minut, 3.7 km
Z wyrazami największej wdzięczności i szacunku,
Romeo Szmukała
Obstawa ślubna - 26.10 Gdańsk
Moderator: Moderatorzy
-
- Model: Inny
- Załączniki
-
- Trasa mapy google
- received_324116917456005.png (296.24 KiB) Przejrzano 2000 razy
-