http://moto.onet.pl/1589602,1,nowe-bmw-z4-juz-w-2010-r,artykul.html?node=16
Felgi to takie małe dzieło sztuki

jednak mnie mimo wszystko zawsze będzie bardziej się podobało surowe, spartańskie Z3

dla wszystkich antybeemowców
Moderator: Moderatorzy
callum pisze:vox, dane techniczne to jeszcze nie wszystko. Mustang ma fajne dane techniczne, ale co z tego, skoro podobno skręca gorzej niż tankowiec
JTMX-5NBFL pisze:Proponuję pojeździć, przyzwyczaić się i odkochać się ....
Dżunior pisze:.....Chociażby po to by uwierzyć, że poza Miatą istnieje jeszcze jakaś inna "motoryzacja", równie dobrze jeżdżąca, skręcająca, brzmiąca, równie przyjemna w dotyku...Równie dobrze, a może nawet lepiej...?
irakleo pisze:auta które przypominają mi niemieckie czołgi z II wojny światowej typu "Panther" i "Tiger"
Dżunior pisze:materiały
Dżunior pisze:Poważnie nie rozumiesz co mam na myśli, czy czepiasz się dla zasady?![]()
Dżunior pisze:Na naszym forum dość często dyskusje dominuje pewien fanatyzm, w myśl którego Miata wychwalana jest pod niebiosa a inne auta sprowadzane do płaszczyzny Fiata Cinquecento.
JTMX-5NBFL pisze:przyzwyczaić się i odkochać się ....
Tomai pisze:A jeśli już miała by być jakaś mała zdrada to dla mnie lepsze od BMW byłby jakiś fajny Caterham...
Dżunior pisze:Nie wiem jak to jest w przypadku tańszych wersji wyposażenia. Miałem na myśli Z4 czy też droższe (czyt. lepiej wykończone) E60.
Równie dobrze mógłbyś się w tym momencie przyczepić do E81 czy E87, w końcu to też BMW Bangle'a...
pmcomp pisze:Tomai pisze:A jeśli już miała by być jakaś mała zdrada to dla mnie lepsze od BMW byłby jakiś fajny Caterham.....
Akysz, a fuj ... żaby do stawu.
Pozdro
Dżunior pisze:wnętrza tych aut to w moim odczuciu małe dzieła sztuki. Detale, sposób montażu, materiały, linia deski rozdzielczej...
Dżunior pisze:Nie wiem jak to jest w przypadku tańszych wersji wyposażenia. Miałem na myśli Z4 czy też droższe (czyt. lepiej wykończone) E60.
AroJano pisze:Jak zdrada to Jaguar... Wiem gdzie stoi taki zielony do sprzedania... I ma ponad 400KM... Jakiś tuningowany...![]()
![]()
![]()
dirty pisze:a co do krzyku i przepychu... nie zgodzę się - wszystko zależy od właścicieli a nie marki
callum pisze:Natomiast w 100% zgadzam się z Tobą, że byłoby super, gdyby mazda robiła też mx z mocniejszym, powiedzmy ponad 200-konnym silnikiem. Nigdy nie rozumiałem, czemu tego nie zrobią.
Wroniasty pisze:Zresztą - przecież była MazdaSpeed... i chyba jakoś wyjątkowo rewelacyjnie się nie sprzedawała skoro tak mało tego wypuścili. Chyba, że było to podyktowane czymś innym - o czym nie wiem.