Witajcie, szukam kogoś z okolic Konina znającego się na motocyklach. Chciałbym żeby ktoś obejrzał dla mnie motocykl. Czy warto jechać ze Szczecina taki kawał.
Ewentualnie może ktoś chce sprzedac nakeda 600cm3 z absem w okolicach 10k PLN?
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Ostrów Wlkp i okolice? Moto do weryfikacji
Moderator: Moderatorzy
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Bimbak.
Ale to 100km od jego rejonu...
Ale to 100km od jego rejonu...
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
- pavlacos
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Koksed by Five
A czego ty szukasz?
Jezeli nic niszowego, to nie warto. Już przerabialem takie wyprawy.
Byc moze bedzie bandit 650 do sprzedania, ale poki co odwodzimy kolege od tego pomysłu
Jezeli nic niszowego, to nie warto. Już przerabialem takie wyprawy.
Byc moze bedzie bandit 650 do sprzedania, ale poki co odwodzimy kolege od tego pomysłu

Motór jest bogiem, Prędkość nałogiem, Tuning zabawą, Freestyle podstawą

Dzięki Kyry, napiszę, podpytam 
Kawasaki er6n, yamaha xj6, cb600, hornet, bandytka. Takie ogloszenia głównie przeglądam. Fz6 oraz gsr w tym budżecie nie widziałem z absem.

Kawasaki er6n, yamaha xj6, cb600, hornet, bandytka. Takie ogloszenia głównie przeglądam. Fz6 oraz gsr w tym budżecie nie widziałem z absem.
- pavlacos
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Koksed by Five
Er6 miałem. Dziora tez
Oba bardzo spoko, z tym że Er6 raczej dla niższych riderow, a dzior i do turystyki podejdzie no i dość spory i ciężki, co mi odpowiadalo
Fz6 S i gsr to już mocniejsze sprzęty. Ze wskazaniem na gsr.
Bardzo dobry motocykl. Świetny silnik, nawet za litrem idzie nadgonic
Fz6 są dwie wersje, mocniejsza ma koło 100km. (niektóre odblokujesz) Natomiast dopiero jedzie na gorze.
A no i szukaj już na wtrysku (hornet, bandit)

Oba bardzo spoko, z tym że Er6 raczej dla niższych riderow, a dzior i do turystyki podejdzie no i dość spory i ciężki, co mi odpowiadalo
Fz6 S i gsr to już mocniejsze sprzęty. Ze wskazaniem na gsr.
Bardzo dobry motocykl. Świetny silnik, nawet za litrem idzie nadgonic
Fz6 są dwie wersje, mocniejsza ma koło 100km. (niektóre odblokujesz) Natomiast dopiero jedzie na gorze.
A no i szukaj już na wtrysku (hornet, bandit)
Motór jest bogiem, Prędkość nałogiem, Tuning zabawą, Freestyle podstawą

- pirul
- Moderator techniczny
- Model: Inny
- Wersja: RX-7 FB2 '83
Jeśli chce ABS (a nie jedynie CBS) to wszystkie będą na wtrysku.
Dzwoń do motoitalia, od Marcina możesz brać moto w ciemno bez oglądania. Chłopaki są z Piły.
http://hondahornet.pl/
To jest miejsce na wzór roadstery.pl na tym forum. Tanio nie będzie no ale coś za coś.
Mała zmiana. Konin odpadł po rozmowie telefonicznej. Teraz mam na oku moto w ostrowie 

O tym nie wiedziałem. Masakra 

Odezwij się może do Andyego. Ma ziomka, który czasem coś sprowadzi, czasem naprawi... ostatnio latają Z750 i Z900... wcześniej Z800... myślę, że byłbyś zadowolony z podobnej Kawy ...no i ze Szcecina do Gorzowa, to możesz sprzęt przetestować 

Ostrów (i ogólnie południowa WLKP) to zagłębie ściągaczy z ubezpieczalni (i jednocześnie naprawiaczy), nie twierdzę, że to źle, ale sprzedający musi powiedzieć co było robione. Bardzo często też ludzie sami nie widzą, co mają.
Sprawę komplikuje ABS, bez tego moto jest sporo więcej do wyboru nawet w mojej okolicy.