Miata Picture Game
Dacie się wyciągnąć z domu?
Moderator: Moderatorzy
Jest taka idea na paru forach, na które uczęszczam mająca na celu wyciągnięcie ludzi z domu.
Ogólnie chodzi o to żeby zrobić zdjęcie swojego samochodu i rzeczy wskazanej przez poprzednią osobę.
Zasady są proste:
1. Robimy prawdziwe zdjęcia swoich MX5 i zadań, nie fotomontaże.
2. Zdjęcia mają być świeże, zrobione po podaniu zadania.
3. Zadania powinny być proste żeby gra szła sprawnie do przodu (np: twój samochód i znak stopu, twój samochód i pociąg, itd itp)
4. Osoba wypełniająca zadanie podaje zadanie następne pod zdjęciem.
Może zacznę przykładem swoim:
zadanie:
TWóJ MX5 i samochód z napędem 4x4
Ogólnie chodzi o to żeby zrobić zdjęcie swojego samochodu i rzeczy wskazanej przez poprzednią osobę.
Zasady są proste:
1. Robimy prawdziwe zdjęcia swoich MX5 i zadań, nie fotomontaże.
2. Zdjęcia mają być świeże, zrobione po podaniu zadania.
3. Zadania powinny być proste żeby gra szła sprawnie do przodu (np: twój samochód i znak stopu, twój samochód i pociąg, itd itp)
4. Osoba wypełniająca zadanie podaje zadanie następne pod zdjęciem.
Może zacznę przykładem swoim:
zadanie:
TWóJ MX5 i samochód z napędem 4x4
Ostatnio zmieniony 06 paź 2015, 7:41 przez pecha, łącznie zmieniany 1 raz.
- m1k0
- Model: Inny
- Wersja: 370Z Roadster
Fajne 
FAKE poniżej - bo zrobione wcześniej

A jeśli będzie zadanie w stylu zdjęcie w czynnym kraterze? Dajemy max. czas na wykonanie zadania? I kto go przydziela? Poprzednik?

A jeśli będzie zadanie w stylu zdjęcie w czynnym kraterze? Dajemy max. czas na wykonanie zadania? I kto go przydziela? Poprzednik?
historycznie: 370Z Roadster, 986 Boxster, NB 1.6
obecnie "bezmiatowy"
obecnie "bezmiatowy"
Moja Dziewczyna twierdzi że masz zajebisty kolor auta.m1k0 pisze:Fajne
- Domel
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: bordo z hameryki
No jest fotka z dzisiejszej pojeżdżawki na jastrzębiu, nie mojej - ale chyba regulamin gry to obejmuje (mam zdjęcie mojej, ale z depo - można by się sprzeczać czy depo to również część toru
).
No to następne zadanie: Miata i jakiś zamek w Polsce - w ramach rozwoju turystyki miatowej.
[Edit]
OK, pofatygowałem się i zapoznałem się z regulaminem - ma być moja mx5, więc dorzucam fotkę.

No to następne zadanie: Miata i jakiś zamek w Polsce - w ramach rozwoju turystyki miatowej.
[Edit]
OK, pofatygowałem się i zapoznałem się z regulaminem - ma być moja mx5, więc dorzucam fotkę.

- Lsith
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Sport
Zdjecie slabe bo robione tel ale... Zakupy sie mieszcza! Zaszalalem i kupilem - uwaga- kilogramowa margaryne!! Bagażnik pomieścil
W zwiazku z czym proponuje kolejne wyzwanie. Mazda i TIR. Powodzenia

AR0 pisze:No to miata obok samochodu w tym samym kolorze (podobnym) im kolor bardziej unikatowy tym lepiej
Biała perła NB i biała audiczka

następne będzie mroczno :
twoja miata i jakiś zrujnowany /opuszczony budynek.
mogę mieć auto w każdym kolorze o ile jest to kolor czarny......e39 touring
Perliście biała NB 1.8......
Perliście biała NB 1.8......
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
dave pisze:NASTĘPNE ZADANIE: Miata na pikniku
a piknik na Miacie może być?

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
dave pisze:Jak najbardziejJedziemy dalej, KyRy rzucaj wyzwanie. Tylko pamiętajcie o pkt 2 zasad gry, bo chyba w tym cała zabawa
moja propozycja właśnie bardziej w formie humoru była wrzucona bo fota jest zeszłoroczna

także czekamy dalej na zdjęcie pt. Miata na pikniku

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
- m1k0
- Wersja: 370Z Roadster
Jak ja nie c hciałem w tym uczestniczyć. Latka jest w śmierci klinicznej. Mam niepoprawny optymizm, że jak dołąduję akumulator, to podejrzany o problemy rozrusznik odblokuje się...
Następne niech będzie coś miłego - rozwiane włosy radosnych niewiast w pędzącej Miacie
Następne niech będzie coś miłego - rozwiane włosy radosnych niewiast w pędzącej Miacie

historycznie: 370Z Roadster, 986 Boxster, NB 1.6
obecnie "bezmiatowy"
obecnie "bezmiatowy"
- manfredmaniek
- Donator
- Wersja: Obecnie Bezmiatowy
m1k0 pisze:Następne niech będzie coś miłego - rozwiane włosy radosnych niewiast w pędzącej Miacie
Napisałeś w liczbie mnogiej, nie wystarczy pasażerka?