natchnela mnie zlota mx-piatka
Moderator: Moderatorzy
Na poczatku chcialbym sie przywitac bo to moj pierwszy post na tym forum.
Tak wiec witam wszystkich;)
od paru miesiecy rozmyslam jakie by tu autko sobie kupic. autko ktore bedzie mi dawalo duzo przyjemnosci zjazdy, ktore bedize mialo w sobie to cos. kiedys mialem pryzjemnosc przejechania sie alfa 156 i sie zakochalem. niestety z tego co czytam to nie jest to jeszcze auto na moja kieszen - za duzo awarii.
i miotam sie miotam w tematyce zakupu auta.
dzis w arkadii idac przez parking do auta mojego taty doznalem olsnienia.
otoz przemknela mi zlota mx-5 a kierowala nia piekna niewiasta (wydaje mi sie ze zadna z nich nie byla topless:( )
wszedlem na allegro. obejrzalem oferty i chyba sie zakochalem. czytam to grono caly wieczor i noc. widze ile maja w sobie pasji wlascieciele Madzi (czy jak wy je nazywacie;) i zapragnalem tez stac sie wlascicielem takiego cuda.
pytanie nr 1
kim byla ta dama za kolkiem mx-5
pytanie nr2
gdzie w wawie sa jakies dobre punkty/komisy gdize mozna kupic uzywana mx-5 nbfl. a moze najlepiej allegro czy rynek niemiecki?
pytanie nr 3
cyz nie bede za wysoki na to autko - mam 182cm
Tak wiec witam wszystkich;)
od paru miesiecy rozmyslam jakie by tu autko sobie kupic. autko ktore bedzie mi dawalo duzo przyjemnosci zjazdy, ktore bedize mialo w sobie to cos. kiedys mialem pryzjemnosc przejechania sie alfa 156 i sie zakochalem. niestety z tego co czytam to nie jest to jeszcze auto na moja kieszen - za duzo awarii.
i miotam sie miotam w tematyce zakupu auta.
dzis w arkadii idac przez parking do auta mojego taty doznalem olsnienia.
otoz przemknela mi zlota mx-5 a kierowala nia piekna niewiasta (wydaje mi sie ze zadna z nich nie byla topless:( )
wszedlem na allegro. obejrzalem oferty i chyba sie zakochalem. czytam to grono caly wieczor i noc. widze ile maja w sobie pasji wlascieciele Madzi (czy jak wy je nazywacie;) i zapragnalem tez stac sie wlascicielem takiego cuda.
pytanie nr 1
kim byla ta dama za kolkiem mx-5
pytanie nr2
gdzie w wawie sa jakies dobre punkty/komisy gdize mozna kupic uzywana mx-5 nbfl. a moze najlepiej allegro czy rynek niemiecki?
pytanie nr 3
cyz nie bede za wysoki na to autko - mam 182cm
Ad 3 - Nie
7 zima z MX-5
ja polecam autoscout24.pl
nikt nie zna niewiasty z tej miatki??!! niemozliwe;)
dzieki za odpowiedzi
ten autoscout fajny bo ma oferty z calej europy.
tak sie zastanawiam czy klima w kabriolecie jest w ogole potrzebna. jak myslicie moze sie przydac? bo jak na moj gust jak jest goraco to sie otweira dach i jest dobrze (oczywiscie jestem czystym teoretykiem w tej kwestii)
dzieki za odpowiedzi
ten autoscout fajny bo ma oferty z calej europy.
tak sie zastanawiam czy klima w kabriolecie jest w ogole potrzebna. jak myslicie moze sie przydac? bo jak na moj gust jak jest goraco to sie otweira dach i jest dobrze (oczywiscie jestem czystym teoretykiem w tej kwestii)
-
- Model: NA
tak sie zastanawiam czy klima w kabriolecie jest w ogole potrzebna. jak myslicie moze sie przydac?
poczytaj dokładniej forum to i na to pytanie znajdziesz odpowiedź

Co do złotej MX5 to jest odpowiedni dział na forum gdzie sie wszyscy przedstawiają. Rzuć tam okiem

no faktycznie bylo tak jak wpisalem w wyszukiwarke za pierwszym razem klimatyzacja to nic nie wyskoczylo ciekawego:)
rzucalem okiem i w sekcji warszawskiej sa dwie zlote miaty ale wlasciciele sa blizej nie znani:)
rzucalem okiem i w sekcji warszawskiej sa dwie zlote miaty ale wlasciciele sa blizej nie znani:)
"Wskakuj mała (dozwolone do lat 18tu)"
-
blaise pisze:no faktycznie bylo tak jak wpisalem w wyszukiwarke za pierwszym razem klimatyzacja to nic nie wyskoczylo ciekawego:)
Bo widzisz, ludzie zakładają tematy pod różnymi nazwami i nie zawsze byś sie domyślał co się kryje za tytułem tematu... Tutaj masz [URL=http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?p=10267&highlight=#10267]link do tematu[/URL]
Ad1
Możliwe że nie zrzeszona
Ad2
Polecić ci też mogę komis roadstery.pl.
Ad3
Nie jesteś za wysoki.
Ad4
Klima się przydaje - jak jest za gorąco i stoisz np w korku to by się nie ugotować stawiasz dach i włączasz klime
Możliwe że nie zrzeszona

Ad2
Polecić ci też mogę komis roadstery.pl.
Ad3
Nie jesteś za wysoki.
Ad4
Klima się przydaje - jak jest za gorąco i stoisz np w korku to by się nie ugotować stawiasz dach i włączasz klime

tel: 500294594 skype: lediable86
klima przydaje sie podczas dalszych podrozy kiedy ze wzgledu na predkosc lub pogode nie mozna jechac top down
przy zakupie myslalem ze skoro jest otwierany dach to klima bedzie zbedna - podczas podrozy na zloty organizowane w wielkopolsce okazalo sie ze klimy brakowalo i to bardzo.
generalnie wszystko zalezy od dlugosci pokonywanych dystansow i jesli jezdzisz tylko po miescie to moze sie obedziesz bez klimy

generalnie wszystko zalezy od dlugosci pokonywanych dystansow i jesli jezdzisz tylko po miescie to moze sie obedziesz bez klimy

oj to klub cos slaba ma promocje skoro jeszcze nie dotarl do wlascicielki zlotej miaty:)
kiedys jeszcze widzialem super dziewczyne, brunetke za kolkiem zielonej miaty. probowalem ja swoja 206tka doscignac ale nie dalo rady;)
moze ja kojarzycie?:)
czyli klima sie przyda. bede chcial jej uzywac do wsztstkiego.
czy to prawda ze modele 2001-2003 byly tylko 1.6?
kiedys jeszcze widzialem super dziewczyne, brunetke za kolkiem zielonej miaty. probowalem ja swoja 206tka doscignac ale nie dalo rady;)
moze ja kojarzycie?:)
czyli klima sie przyda. bede chcial jej uzywac do wsztstkiego.
czy to prawda ze modele 2001-2003 byly tylko 1.6?
Jezdzi jedna lady w zielonej NA w Konstancinie. Bardzo sympatyczna. Tak na prawde to sporo kobiet jezdzi mx-5
7 zima z MX-5
ta o ktorej mysle z tego co pamietam siedziala w NB.
no wlasnie dziewczyny, mam wrazenie, te autka traktuja jako fajny element bizuterii... przynajmniej niektore.
no wlasnie dziewczyny, mam wrazenie, te autka traktuja jako fajny element bizuterii... przynajmniej niektore.
-
jako ze slomka to jedyna potencjalna sprawczyni nakierowania mnie na dobra droge to sle slomce pozdrowienia i podziekowania i mam nadzieje ze w przyszlosci tez bede mogl ja nakierowac na dobra droge gdy bedzie stala na ich rozstaju.
czy na zdjeciu to autko slomki? bo mozlwie ze wlasnie je widzialem w arkadii.
czy na zdjeciu to autko slomki? bo mozlwie ze wlasnie je widzialem w arkadii.
-
blaise pisze:czy na zdjeciu to autko slomki? bo mozlwie ze wlasnie je widzialem w arkadii.
tak, na a4 w okolichach zabrza
Blaise powiem Ci tak, w czwartki najczęściej o 21 spotykamy sie pod M1 na tyłach mediamarktu. Przyjedz pooglondasz sobie z bliska Madziule popytasz o zalety wady może nawet ktoś da cie sie przejechać Serdecznie zapraszam w imieniu wszystkich wariatów z Warszawy i okololic. (jakiekolweik zmiany co do spotkań są nanoszne na Forum - Zloty- Grupa warszawska reaktywacja)
o to zeby ktos mi dal sie przejechac nie smialbym prosic ale faktycznie obejrzenie, posluchanie i przewiezienie mnie na miejscu kierowcy byloby super... w ten czwartek nie dam rady ale pewnie uda mi sie w nastepny.
i pytanie jeszcze czy ktos z was trzyma autko normalnie pod blokiem? czy byscie bali sie zostawic?
i pytanie jeszcze czy ktos z was trzyma autko normalnie pod blokiem? czy byscie bali sie zostawic?
- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
blaise pisze:przewiezienie mnie na miejscu kierowcy byloby super
na kolanach?

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
hehe;) no caly czas podswiadomie mam nadzieje ze slomka bedzie prowadzic:P