Popierwsze to cena która na początku była przy 16tyś a w trzy miesiące spadła do 9500zł. Wiem, że zdarzają się okazje i dlatego pojechałem odrazu ją zobaczyć.
Autko z hardtop plus felgi białe na lato to robi samochód za 6,5/7tys zł mniej więcej.
Oglądałem wcześniej mx5 no i za 7tyś nbfl w takim stanie to wydawało mi sie trochę podejrzane.
Czemu spadek ceny z 18tyś za jaką właściciel kupił mx5 na 9,5tyś. Szpachle na masce a do tego był malowany przez osobę, od której obecny właściciel ją kupił podobno tylko dlatego że ten kolor mu się podobał.
Nie mam ochoty Ciebie zniechęcać
eXePL bo sam dwa miesiące zastanawiałem się nad jej kupnem ale ja chce wiedzieć co kupuje i dla mnie bezwypakowość jest najważniejsza. Wiem że nie ściąga ale krótka przejażdżka to za mało jak dla mnie by to potwierdzić. Zastanawiałem się też z teściem czy samochód nie jest popowidziowy przez to że miał jakieś problemy z akumulatorem, ABS no i do tego malowany.
Może się mylę ale ja kota w worku nie kupie i tyle. Wolę zapłacić więcej i mieć starszą mx5 ale zadbaną i nie robioną byle by ładnie wyglądała bo to nie jest dupowóz, który ma mnie przewieść od punktu A do punktu B. Poza tym chce mieć solidną bazę do modów, które mam ochotę w przyszłości robić.