Przeczytaj zanim będzie za późno...
Moderator: Moderatorzy
Ja posadziłem
Kupiłem NA na felgach 14 ze śmieciowymi oponami. Wrzuciłem 15 oryginalne z mojej i na nie opony jakie mi zostały z BMW, więc 195/65R15. Zrobiło się wysoko i trochę przyciera, więc zamiast zmienić opony na mniejsze, to będę furę podnosił.
Bo jeden problem to za małoAlex pisze:Zawsze można kupić druga MX i ja modzicgorzej gdy przyjdzie modzic obie
Każdy komplet ze swoich amortyzatorów/opon/tarcz mogliby kolejno nazywać: NA, NB, NC...
To chyba jednak tylko się złapało przy osłabionym organizmie. Moja jest permanentnie brudna :vVooR pisze: ↑25 sie 2019, 6:46Odkryłem ostatnio nowy objaw chorobyMianowicie mycie Miaty niechcący...
Wygląda to mniej więcej tak, że podjeżdża pacjent pod dom i myśli sobie, że trzeba przetrzeć szybę z przodu. Ale potem felgi takie brudne jak szyby czyste. Dobra, to jak już ochlapałem auto przy felgach, to trzeba całe ochlapać. Kurde a ten sok z drzewa i syf z hamulców, to co? Dobrze że mam środek na to. Ale po nim trzeba umyć auto całe... No dobra, skoro już umyłem to jak to tak bez wosku nowego? Qrfa, kiedy się ciemno zdążyło zrobić?
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
No nie wiem, trzeba by Pirula zapytaćrachey pisze: To chyba jednak tylko się złapało przy osłabionym organizmie. Moja jest permanentnie brudna :v