Miło dołączyć do tak zacnego grona!
Pozdrawiam wszystkich!
Moderator: Moderatorzy
Liam pisze:Siema, wpadłem do Was znaleźć swoje wymarzone auto. Mam nadzieje, że pomożecie![]()
Pozdrawiam.
Jacek Słanina pisze:Witam,
na forum zawitałem, bo chyba przyszedł w moim życiu w końcu czas aby zastanowić się nad realizacją marzeń i zakupem "weekendowego" samochodu (taki przedwczesny syndrom 40 latka). Na placu boju pozostała MX-5 ND RF oraz 124 Spider - choć jak widać po rejestracji na forum - do mazdy jest mi aktualnie ciut bliżej.
Na co dzień poruszam się niedawno nabytą Alfą Stelvio FE a moja żona 500X w wersji Cross Plus. Mazda miałaby stanowić jedynie odskocznie od połykanych przeze mnie kilometry- a rocznie jest tego z 50kkm.
Póki co będę więc raczej biernym użytkownikiem, który do wiosny "może dojrzeje" do ND.
hary94 pisze:Cześć!
Na imię mi Krystian. Znalazłem się tutaj bo od 2 tygodni jestem posiadaczem MX-5 NBFL - silnik 1.6, 87 tys. km. Wcześniej powiedziałbym, że w kolorze "British green" ale z forum zdążyłem już doczytać, że to nie do końca "British" zielony.
Chętny na spotkania, zloty i wymiany doświadczeń w okolicach Poznania.
Pozdrawiam!
galex pisze:To ja też się tez przywitam, co prawda jestem starym użytkownikiem forum bo miałem MX5 NC FL2011, ale sprzedałem i kupiłem Mustanga.... ale chce znowu powrócić do MX5 tym razem ND i chyba RF bo mocno mi się podoba jako Coupe i otwarte jako TARGA, czemu chcę powrócić do MX5??? Bo naprawdę praktycznie żadne auto nie daje aż tak dużo radości z jazdy... uwielbiam te gokarty
pozdrawiam!
Paweł