Cześć Panie i Panowie!
Mx5-tka chodziła mi po głowie od.. lat ale zawsze coś... wiadomo proza życia, brak czasu, samochód rodzinny, firmowy, słowem ograniczony budżet na zabawki. I tak do ub. roku kiedy na nowo rozpocząłem poszukiwania tym razem o wiele intensywniejsze. Wrócił temat NB ale szybko po obejrzeniu kilku sztuk, po wielogodzinnym wertowaniu wątków na tutejszym forum (dzięki za tę wiedzę!), zweryfikowałem pomysł. No cóż. Trzeba było zmienić budżet

Ostatecznie targetem stała się NC, a najlepiej NCfl, koniecznie 2.0, najlepiej jasna skora, soft top i raczej coś kolorowego. Wówczas marzyła mi się w niebieskim metaliku... no byle nie czarna! Niestety przeglądając ogłoszenia, szybko okazuje się, że większość eNCeków jest właśnie czarna. Po 12 miesiącach niemal codziennego (serio) przeglądania różnych serwisów ogłoszeniowych (i tak się kilka razy spóźniłem

), jeszcze kilkukrotnego weryfikowania, jak się wcześniej wydawało, "żelaznego" limitu ceny, wreszcie pojawiło się ciekawe ogłoszenie. Potem czas to dziwnie przyśpieszał (trzeba było działać!), to zwalniał nieznośnie w oczekiwaniu na umowione terminy, na telefon... Początkiem grudnia ostatecznie zanabyłem swoją pierwszą

mx5 NCfl summer edition 2.0 biała perła (pojawiła się na chwilę w wątku "Czy ktoś zna...") czyli poza dachem, setup niemal 100%. Teraz się wzajemnie oswajamy
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia!
Andrzej