Dżunior pisze:WNDWitam sąsiada!
![]()
Zapraszamy na warszawskie czwartkowe spoty.
Kolega chyba z Nowego Dworu Mazowieckiego więc faktycznie można powiedzieć, że mieszkamy niemal po sąsiedzku, bo to przecież ten sam powiat

Moderator: Moderatorzy
Dżunior pisze:WNDWitam sąsiada!
![]()
Zapraszamy na warszawskie czwartkowe spoty.
polokokt pisze:Nie zaglądam tu czesto, a tu taki wysyp ND...I to niektóre, tuż za płotem
Goccolo pisze:Cześć! Jestem tu nowy, wczoraj sprzedałem jeden ze swoich motocykli żeby kupić MX-5Także poszukiwania czas zacząć...
Pozdrawiam wszystkich
Loki pisze:Cześć wszystkim! Nazywam się Olek, jestem z Pruszkowa i przeglądam to forum już od czasu, gdy zapragnąłem zostać właścicielem NA. Mijały lata, przewijały się różne samochody jako "ten pierwszy", ale wróciłem do jedynego, słusznego nurtu poszukiwań. W tym roku tak się wszystko ułożyło, że do wakacji będę miał wymarzoną mx-5. Do zobaczenia niebawem na spocie
Alforath pisze:Cześć,
Przygotowania do sezonu 2016 ruszają pełną parą, a moja MX aż się rwie by spotkać koleżanki.
Nie przedłużająć:
Bartek
Zabrze
MX-5 ND 2.0 SkyPassion Soul Red
Pozdrawiam
Adam_F pisze:Alforath pisze:Cześć,
Przygotowania do sezonu 2016 ruszają pełną parą, a moja MX aż się rwie by spotkać koleżanki.
Nie przedłużająć:
Bartek
Zabrze
MX-5 ND 2.0 SkyPassion Soul Red
Pozdrawiam
ooo Kolejna ND fajnie![]()
Witamy witamy
qmak pisze:Dzień dobry, cześć i czołem.
Mam na imię Jacek, mam 36 lat, mieszkam w woj. śląskim i jeżdżę na snowboardzie (generalnie jestem z tych zawsze niewyjeżdżonych).
matpilch pisze:qmak pisze:Dzień dobry, cześć i czołem.
Mam na imię Jacek, mam 36 lat, mieszkam w woj. śląskim i jeżdżę na snowboardzie (generalnie jestem z tych zawsze niewyjeżdżonych).
dzisiaj o 19-20 w McDonaldzie na Tysiącleciu w Katowicach jest spot. Zapraszamy
http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=20&t=2404&start=4860qmak pisze:Sorry ale przczytałem za późno. Czy widujecie się jakoś regularnie? Chciałbym zadać kilka pytań a nie chcę zaśmiecać forum.