Moderator: Moderatorzy
Na najbliższym będę. A myślałem, że Ty wczoraj miałeś wpaść. Ale chyba coś mi się po****ało :>Peecer pisze:Pozdrawiam serdecznie i rozumiem, że na najbliższych spotach w Wawie Cię nie będzie
Heh, właśnie "centusiuję" szukając jak najtańszych hoteli daleko od morza, żeby to w ogóle się zmieściło w budżecie ;PPeecer pisze:bo szlajał się będziesz jak burżuj...... :kciuk:
nickesh pisze:Heh, właśnie "centusiuję" szukając jak najtańszych hoteli daleko od morza, żeby to w ogóle się zmieściło w budżecie ;P
Necro pisze:Peecer pisze:Pozdrawiam właściciela szarego eNCeka stojącego ok 14.50 pod hotelem Maria Warszawa....
Zapędziłeś się, nie ten wątek.
GSL pisze:salonmops pisze:aaaaa to jednak ktos ze Słupska jest,kupilem zabawke ale zawsze moze byc na sprzedaz
też kupiłem w tym roku i sprawia mi tyle radości że będę miał ją baaardzo długo
Najważniejsze, że żandarmeria czuwa nad zachowaniem porządkuPeecer pisze:Necro pisze:Peecer pisze:Pozdrawiam właściciela szarego eNCeka stojącego ok 14.50 pod hotelem Maria Warszawa....
Zapędziłeś się, nie ten wątek.
No tak - pewnego rodzaju roztargnienie z powodu spotkania w jeden dzien trzech Miatekczego u mnie doświadczam po pół roku
Pilaros pisze:Witam,
Postanowiłem zmienić coś w swoim życiu;) i z biernego przeglądacza stać się aktywnym użytkownikiem forum. Niestety na razie tylko jako kierowca-marzyciel. MX-5 niestety nie stoi w garażu...jeszcze:) Mam nadzieję, że wkrótce uda się domknąć budżet i jeszcze w sezonie jesienno-zimowym nabyć swój egzemplarz.
Pozdrowienia z Poznania!
szymek pisze:Pilaros pisze:Witam,
Postanowiłem zmienić coś w swoim życiu;) i z biernego przeglądacza stać się aktywnym użytkownikiem forum. Niestety na razie tylko jako kierowca-marzyciel. MX-5 niestety nie stoi w garażu...jeszcze:) Mam nadzieję, że wkrótce uda się domknąć budżet i jeszcze w sezonie jesienno-zimowym nabyć swój egzemplarz.
Pozdrowienia z Poznania!
Szukaj, szukaj, bo na wiosnę będzie drożej. A jaki rocznik Ciebie interesuje?
Aktywność na forum, to też spoty i MMC, więc zapraszamy
Kogi1 pisze:Witam wszystkich.
Pewnie nie jestem wyjątkiem, który najpierw szperał bo szukał miatki, potem szperał bo kupił miatkę, a teraz zaczyna się udzielać, bo dopieszcza miatkę![]()
Od 2 lat posiadam MSM-a z 2004 roku.
Pozdrawiam,
Piotrek
pizzabhoy pisze:Witam wszystkich serdecznie,
na imię mam Robert, pochodzę z Kołobrzegu, lecz obecnie studiuję w Warszawie. Póki co nie posiadam jeszcze MX-a (ba, nawet nie siedziałem w nim) ale od kilku dobrych tygodni strasznie na niego choruję i mam nadzieję, że na wiosnę 2015 uda mi się zrealizować plan. :) Wybór pewnie padnie na NB z tą różnicą, że dołożę zderzak i reflektory z poliftowego modelu, bo te z przedlifa wybitnie mi nie podchodzą. Obecnie poruszam się civikiem coupe VI generacji, którego posiadam od niespełna roku i jestem baaardzo z niego zadowolony, gdyż jest praktycznie bezawaryjny i trudno będzie się z nim rozstać, zwłaszcza, że trochę w niego zainwestowałem, no ale w życiu nie spodziewałem się, że zapragnę mieć roadstera.