Czy ktoś zna tę Mazdę z Otomoto/Allegro ?

PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie

Forum główne a tematyką prowadzącą jest mx-5.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MiC
Model: NB
Wersja: najmocniejsze N/A
Kontakt:

25 kwie 2010, 19:06

zielona juz po ogledzinach, mieszane uczucia...
szukam dalej... :???:
N/A is best!!!
LOUD pipes save lives!!!
Awatar użytkownika
pmcomp
Model: Inny
Wersja: BMW Z4 35is Miziak

25 kwie 2010, 19:56

mikolaj78 pisze:Ale może to oznaczać,że auto po mocnych przejściach.
Ta już chyba jest długo wystawiana bo na zdjęciach widać jeszcze śnieg.

Jak nie chcesz auta po przejściach to obawiam się, że będziesz musiał zrobic wycieczkę do Niemiec.
U nas są same okazje :lol: :lol: :lol: .

A jak chcesz u nas bez przejść to nie ten rocznik za tą kasę.
Za moją zapłaciłem rok temu w Niemczech 12.000 EUR. Jaki był wtedy kurs chyba pamiętasz. W Polsce zapewne za taką kasę nikt by jej nie kupił bo ... my też tylko szukamy okazji :mrgreen: .
Ale znalazłem też o rok starszą za 9.000-9.500 EUR. Blacharsko był bez zarzutu ale ... coś z nią było nie tak. Ot przeczucia.
Tylko takie wycieczki do Niemiec kosztują. Czas, hotele, paliwo. Dlatego trzeba wybrać z 5 sztuk relatywnie blisko siebie, obejrzeć wszystkie i wybrać najlepszą. Ja tak zrobiłem.
Ot takie moje rady.

Jest okazja ... jest ryzyko ... może będzie przyjemność.

Pozdro
pmcomp

(BMW Z4 E89 35is)
Jaro
Model: NA
Kontakt:

25 kwie 2010, 21:00

pmcomp pisze:Jest okazja ... jest ryzyko ... może będzie przyjemność.

Pozdro

no risk no fun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam

Jaro

MX-5 NA 1.6T
tedek

25 kwie 2010, 21:34

Jaro pisze:
pmcomp pisze:Jest okazja ... jest ryzyko ... może będzie przyjemność.

Pozdro

no risk no fun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A ja z racji znania się na samochodach jak wół na gwiazdach poszedłem w stronę:
more money = less risk = fun :mrgreen:

i kupiłem w roadstery.pl :mrgreen: i za cholerę nie żałuję żadnej złotówki :mrgreen: no ale fakt... ceny wyższe niż na allegro i "nie okazyjne" :wink: ale ceny jak najbardziej warte tego, za co się tam płaci :!:
Don't look to the eyes of a stranger, don't look through the eyes of a fool, don't look to the eyes of a stranger, somebody's watching when the light goes down ]:->

http://mx-5.pl/viewtopic.php?p=39847&sid=e0de7fcc500695cc45a6e4ad62f0b87f#39847
Malinowy Król
Model: ND
Wersja: 2.0

26 kwie 2010, 7:57

MiC_krk pisze:http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11586458

ta srebrna 1.8 za 16900 z Krotoszyna wisi już 2 miesiąc, nie ma osłony pod silnikiem i ogólnie auto mi już na fotach wygląda na dobite, spasowanie maski i błotników kuleje na maksa, jak szukałem byłem nią zainteresowany, zadzwoniłem to osoba nic nie wiedziała o aucie "nie wiem" "nie pamiętam" "może" ?? :neutral: lobię takich ludzi bardzo :cool:

jak auto na fotach wygląda już kiepsko, to w rzeczywistości przeważnie jest bieda też :)
Awatar użytkownika
MiC
Kontakt:

26 kwie 2010, 9:28

no to srebrna tez odpuszczam :evil:
mam upatrzone do oglądania jeszcze dwie, ale bieda :p
kurde jak nie znajdę żadnego porządnego egzemplarza to chyba będę musiał dozbierać do jakiejś młodszej sztuki :/ bo do DE raczej się nie wybiorę :sad:
N/A is best!!!
LOUD pipes save lives!!!
Malinowy Król

26 kwie 2010, 9:31

MiC_krk pisze:de jak nie znajdę żadnego porządnego egzemplarza to chyba będę musiał dozbierać do jakiejś młodszej sztuki :/

albo NA szukaj ładnej i zrobionej? za tą kwotę kupisz coś na pewno.
Pozdrawiam!

była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
Awatar użytkownika
MiC
Kontakt:

26 kwie 2010, 9:51

myślę ze tez ciężko, jak już ktoś wsadzi tyle pracy w odnowienie NA to rzadko sprzedaje... zobaczę jeszcze co będzie po kolejnych oględzinach tych "igiełek"
a jak nic, to muszę zdecydować czy kupić NA i budować czy dokładać do nowszej, czy może zdecydować się na wyjazd do DE :D
N/A is best!!!
LOUD pipes save lives!!!
lukas.go

26 kwie 2010, 11:46

novy pisze:
MiC_krk pisze:http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11586458

ta srebrna 1.8 za 16900 z Krotoszyna wisi już 2 miesiąc, nie ma osłony pod silnikiem i ogólnie auto mi już na fotach wygląda na dobite, spasowanie maski i błotników kuleje na maksa, jak szukałem byłem nią zainteresowany, zadzwoniłem to osoba nic nie wiedziała o aucie "nie wiem" "nie pamiętam" "może" ?? :neutral: lobię takich ludzi bardzo :cool:

jak auto na fotach wygląda już kiepsko, to w rzeczywistości przeważnie jest bieda też :)

...a ja lubię takich ludzi jak kolega - "miłych inaczej". Jestem właścicielem tego auta i nie przypominam sobie takiej rozmowy, z której by wynikało, że nic nie wiem o swoim aucie. Bardzo mi przykro, że nie sprzedałem koledze za 10.000 - bo pewnie tyle proponował, skoro już na zdjęciach widział, że "taka dobita". Auto sprowadzone było z Niemiec i zapewne oglądając fotki na mobile.de nie widziałby żadnych uchybień.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2010, 12:22 przez lukas.go, łącznie zmieniany 1 raz.
majkel
Administrator
Administrator

26 kwie 2010, 12:04

lukas.go pisze:...a ja lubię takich ludzi jak kolega - żałosnych.

proszę o umiar w wypowiedziach i przeniesienie osobistych wycieczek na PW.
dziękuję.
leDiable

27 kwie 2010, 2:35

Na początek tak z humorem:

Wersja z silnikiem 1.8 o mocy 140 PS, posiada dyfer, dach w doskonałym stanie.

Ciężko by nie posiadała dyfru :lol:
Bogate wyposażenie m. in. 2 x Airbag, ABS, wspomaganie kier., elektr. szyby i lusterka, centralny zamek, welurowa tapicerka, RO/CD, alufelgi, osłona na złożony dach, prawie nowe opony zimowe na oryginalnych felgach Mazdy + kpl. alu 16" na lato.

To co pogrubiłem to chyba standardowe wyposażenie, nie? :razz: Czyli zostaje Airbag pasażera, persening i dodatkowy komplet felg?

A teraz konkrety:

Srebrna nie ma jak już ktoś wspomniał osłony pod silnikiem -> należało by spytać w jakich okolicznościach ją zgubiła. Nie sądzę by ktoś w ten sposób próbował odelżyć auto. Poza tym sprzedający w ogłoszeniu chyba nie wie o czym pisze skoro wspomina że auto ma dyfer oraz że jest bogato wyposażone. No i szpara zderzak/maska coś mi nie pasuje ale to pewnie albo regulacja maski albo kąt pod jakim były robione zdjęcia. Oglądnij też porządnie sprężyny przednie jak będziesz ją oglądać, nie wygląda mi to na serię a skoro takie oczywistości właściciel opisał w ogłoszeniu a do tego nie ma płyty pod silnikiem to możliwe że sprężyny były cięte. Na pewno należy dokładnie sprawdzić przednie zawieszenie w tym aucie.

Co do zielonej to nie wygląda po zdjęciach zachęcająco. Zaklejona dziurka w dachu, brak emblematu na przednim zderzaku a zarazem emblematy z tyłu, wymienione drzwi i błotnik przy ogólnym stanie auta nie wróżą za dobrze. Bo jeśli mam być szczery to jeśli ktoś nie naprawił dziury w dachu tylko ją zakleił, nie zamontował emblematu na zderzaku po jego wymianie, nie spasował go dobrze, a wymienił drzwi i błotnik bo BYŁY OBITE i nie dobrał przy tym dobrze odcienia koloru to nie jest dla mnie wiarygodną osobą. Szczególnie że wymiana błotnika w mx-5 to nie jest hop siup tylko trzeba ciąć przy progu.

Ale ciężko po zdjęciach oceniać auta. Z resztą jedna jak i druga są dość tanie więc ciężko spodziewać się czegoś więcej. W tej kwocie jednak, jeżeli mogę Ci poradzić, to poszukałbym zadbanej NA w 1.8 z lsd pod dalsze mody, doprowadził do stanu igła, i może zostałoby jeszcze na jakiś fajny lekki felunek :mrgreen:

Co do zjadania nadkoli przez rudą - [URL=http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?t=1075&start=75](KLIK) zobacz zdjęcia w temacie o mojej Tequili (KLIK)[/URL] - nadkola prawie nietknięte były w porównaniu do progów i komory silnika. Bardziej bym się martwił właśnie tymi progami i komorą silnika.

PS. W poście który zlinkowałem są też zdjęcia naprawianego u mnie błotnika - powód dlaczego u mnie nie ma nowego błotnika, z IL MOTORSPORT albo "nowego używanego", masz opisany powyżej. Na początku miał być nowy błotnik ale parę osób które prosiłem o rady odradziło mi spawanie błotnika. To tak a propo tej zielonej. Wydaje mi się że błotnik był wymieniony nie przez parę obić ale przez coś więcej :wink:
tel: 500294594 skype: lediable86
Rover

27 kwie 2010, 8:18

leDiable dobrze radzi, żeby spojrzeć łaskawszym okiem na NA. Oglądając zdjęcia Tequili NBFl z 2001 r. przypomniałem sobie moją starszą o 10 lat NA w stanie z listopada 2009 r. NA 1,6 z 1991 r.jeżdżona w Polce lato/zima od samego początku i progi wyglądały nie gorzej i nie były od nowości klejone. Wcześniej miałem dogadaną NA 1,8 z 1995 r. za 1,5 tys. zł więcej niż dałem za NA 1,6 ale ktoś mnie podkupił. Nie miałem ciśnienia na 1,8 i nie żałuję, bo progi w tej młodszej były już po niewiekich poprawkach blacharsko-lakierniczych. Jakich i jak długo by wytrzymały nie wiadomo.
lukas.go

27 kwie 2010, 8:46

leDiable pisze:Na początek tak z humorem:

Wersja z silnikiem 1.8 o mocy 140 PS, posiada dyfer, dach w doskonałym stanie.

Ciężko by nie posiadała dyfru :lol:

Ciężko by każdy zainteresowany wiedział co siedzi w mx-5 - nie wszyscy są znawcami, a tym bardziej korzystają/ są użytkownikami forum :wink:

Bogate wyposażenie m. in. 2 x Airbag, ABS, wspomaganie kier., elektr. szyby i lusterka, centralny zamek, welurowa tapicerka, RO/CD, alufelgi, osłona na złożony dach, prawie nowe opony zimowe na oryginalnych felgach Mazdy + kpl. alu 16" na lato.

To co pogrubiłem to chyba standardowe wyposażenie, nie? :razz: Czyli zostaje Airbag pasażera, persening i dodatkowy komplet felg?

na chwilę obecną słowo "bogate" to gruba przesada, ale odnosząc wyposażenie do ogólnie przyjętych std. z końca lat 90-ch (obrotomierz + immobiliser) to full wypas :grin:

A teraz konkrety:

Srebrna nie ma jak już ktoś wspomniał osłony pod silnikiem -> należało by spytać w jakich okolicznościach ją zgubiła. Nie sądzę by ktoś w ten sposób próbował odelżyć auto. Poza tym sprzedający w ogłoszeniu chyba nie wie o czym pisze skoro wspomina że auto ma dyfer oraz że jest bogato wyposażone. No i szpara zderzak/maska coś mi nie pasuje ale to pewnie albo regulacja maski albo kąt pod jakim były robione zdjęcia. Oglądnij też porządnie sprężyny przednie jak będziesz ją oglądać, nie wygląda mi to na serię a skoro takie oczywistości właściciel opisał w ogłoszeniu a do tego nie ma płyty pod silnikiem to możliwe że sprężyny były cięte. Na pewno należy dokładnie sprawdzić przednie zawieszenie w tym aucie.

...sprężyny cięte :mrgreen: a może błotniki :lol:

Co do zielonej to nie wygląda po zdjęciach zachęcająco. Zaklejona dziurka w dachu, brak emblematu na przednim zderzaku a zarazem emblematy z tyłu, wymienione drzwi i błotnik przy ogólnym stanie auta nie wróżą za dobrze. Bo jeśli mam być szczery to jeśli ktoś nie naprawił dziury w dachu tylko ją zakleił, nie zamontował emblematu na zderzaku po jego wymianie, nie spasował go dobrze, a wymienił drzwi i błotnik bo BYŁY OBITE i nie dobrał przy tym dobrze odcienia koloru to nie jest dla mnie wiarygodną osobą. Szczególnie że wymiana błotnika w mx-5 to nie jest hop siup tylko trzeba ciąć przy progu.

Ale ciężko po zdjęciach oceniać auta. Z resztą jedna jak i druga są dość tanie więc ciężko spodziewać się czegoś więcej. W tej kwocie jednak, jeżeli mogę Ci poradzić, to poszukałbym zadbanej NA w 1.8 z lsd pod dalsze mody, doprowadził do stanu igła, i może zostałoby jeszcze na jakiś fajny lekki felunek :mrgreen:

Co do zjadania nadkoli przez rudą - [URL=http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?t=1075&start=75](KLIK) zobacz zdjęcia w temacie o mojej Tequili (KLIK)[/URL] - nadkola prawie nietknięte były w porównaniu do progów i komory silnika. Bardziej bym się martwił właśnie tymi progami i komorą silnika.

PS. W poście który zlinkowałem są też zdjęcia naprawianego u mnie błotnika - powód dlaczego u mnie nie ma nowego błotnika, z IL MOTORSPORT albo "nowego używanego", masz opisany powyżej. Na początku miał być nowy błotnik ale parę osób które prosiłem o rady odradziło mi spawanie błotnika. To tak a propo tej zielonej. Wydaje mi się że błotnik był wymieniony nie przez parę obić ale przez coś więcej :wink:
lukas.go

27 kwie 2010, 9:32

Panie i Panowie żeby rozwiać, przynajmniej w części wasze wątpliwości co do mojej mazdy, napiszę coś więcej. Auto kupiłem 1,5 roku temu w kraju, całe - nieuszkodzone. Wcześniej sprowadzone było z Niemiec - dokumenty + książka serwisowa prowadzona w zasadzie do końca. Co do wypadkowości, to poprzedni właściciel (podobno znawca mx-5) twierdził, że była uszkodzona prawa strona auta. W zeszłym roku w aucie robione były hamulce, gumki/łączniki w zawieszeniu, oleje, rozrząd. Opony zimowe - jak nowe, letnie - stan dostateczny; 2 kpl.alu. Nie widać oznak rdzy/korozji. Dach bez dziur i przetarć. Osłony pod silnikiem faktycznie brak, ale tak kupiłem i szczerze - to nawet nie zwróciłem na ten fakt uwagi przy zakupie (jednak widzę, że na forum temat osłony to wyznacznik stanu auta) Nie dokonywałem żadnych "modyfikacji" typu ciecia, obniżanie itp., kupiłem mx-5 bo uważam, że jest to najlepszy - klasyczny roadster, który nie potrzebuje udziwnień. Z drugiej strony nie jestem I-szym właścicielem, ani super znawcą mx-5 dlatego mogę wszystkiego nie wiedzieć o tym modelu. Nie będę się rozpisywał, że jest to cukiereczek - moje oczko w głowie i że zbierałem kasę przez całe życie żeby ją kupić; większość czasu (czyt. jesień, zima) stoi w garażu; a na co dzień użytkuje inne auta. Sprzedaje relatywnie tanio, ale to nie znaczy, że złom, moim zdaniem realia naszego rynku nie pozwalają na zaproponowanie wyższej ceny. Proponuje żeby najpierw sprawdzić stan auta w realu a następnie wydawać osądy. Dodam, że niczego nie chce maskować ani ukrywać dlatego istnieje możliwość sprawdzenie auta w serwisie.
Powyższe info proszę uznać także jako odpowiedzi na zapytania, które otrzymałem na priva.
W przypadku dodatkowych pytań/wątpliwości proszę pisać/dzwonić.
leDiable

27 kwie 2010, 9:46

O, widzę że to auto klubowe. Myślałem że to auto sprzedaje ktoś spoza klubu albo pośrednik :razz: Jak opisujesz stan zgodnie z faktami to nie jest źle i może nawet jest to okazja warta oglądnięcia - na pewno kilkakrotnie większa od tej zielonej. No i teraz się sprawdza co napisałem: "Ale ciężko po zdjęciach oceniać auta." :wink:

I wybacz że tak krytycznie podszedłem do treści ogłoszenia - 4 rano była :razz: :oops:
tel: 500294594 skype: lediable86
Awatar użytkownika
dmk
Model: ND RF
Wersja: SkyFreedom, Recaro

27 kwie 2010, 10:53

Dodajmy tylko, że brak osłony pod silnikiem to częsta przypadłość - podobno są na nią zapisy do 2012 (używane sprowadzane przez kufelmana czy brozyna89). Poza tym sami powinniście wiedzieć, że łatwo ją połamać na różnych dziurach, nie wspominając o możliwości nieprzykręcenia przez mechaników, którym się nie będzie chciało. Nie mówię, że tak akurat było, ale nie róbmy takich "żelaznych wyznaczników", bo każde auto to indywidualny przypadek. A jeżeli nikt go nie widział na własne oczy, to ocenianie tym bardziej uznawałbym za bezzasadne.

Pozdro
Jest: MX-5 NDRF 2.0 - viewtopic.php?f=22&t=26399
Była: MX-5 NB 1.8T - viewtopic.php?f=22&t=2932
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
urgowatosc

27 kwie 2010, 11:55

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12772916
Witam, czy słyszał ktoś coś o tej Pani ? tanio to wygląda jak na autko z HT, elektryką i poduszkami. Rocznikowo też nie leciwa :)
Awatar użytkownika
Qbatron
Donator
Donator

27 kwie 2010, 12:54

Brak oslony to nie musy byc oznaka powypadkowosci, ja swoja kupilem z cala oslona a po zimie musialem ja zdemontowac..

Jak cos to mam oslone do sprzedania, kupiona od kufelmana ale okazalo sie ze moja da rade.
Awatar użytkownika
MiC
Kontakt:

27 kwie 2010, 15:07

za pozno pan zachwalil srebrna, bo mialem rano jechac i ja ogladac... Ale nie zasypuje gruszek w popiele i jade dzisiaj do niemiec oglada jedna sztuke, jezeli tylko przez telefon nie klamali to raczej nia wroce :) prosze trzymac kciuki!!!
N/A is best!!!
LOUD pipes save lives!!!
nime.

27 kwie 2010, 17:00

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12463826 co sądzicie o tej, warta ceny? i czy po zdjęciu bagażnika, nie będzie po nim żadnych śladów?
DML-KRK

27 kwie 2010, 17:24

nime. pisze:http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12463826 co sądzicie o tej, warta ceny?
Wizualnie na zdjęciach wydaje się w porządku, elementy dobrze pasują przedni zderzak lekko płowy(widać nie malowany) ale to plus :wink: przebieg raczej oryginalny, trzeba by ją sprawdzić przejechać się pooglądać dokładnie no i niestety nie ma zdjęcia spod maski. Nie pokazany jest też stan dachu a to dość ważne, a bagażnika nie ma co demontować w końcu rarytas i przyda się :smile: Jeżeli to co wymienione i reszta jest okej to bym się nie zastanawiał :grin: !
..::Per Aspera Ad Astra::..
OldTomFrost

27 kwie 2010, 18:10

nime., juz troche bylo na forum o tej mazdzie - nie pamietam kto ale ktos ogladal i mowil ze ruina totalna. Przegrzeb ten topic wstecz powinienes znalezc.

Moze ten cie zainteresuje - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12620970
Ogloszenie wydaje sie ciekawe.

Edit:

Zauwazylem naklejke cabrio-club'u wiec kto sie do niego przyznaje? (o ile jest na forum) :grin:
AWD + RWD = ;D
nime.

27 kwie 2010, 19:27

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12417067 a ta wyglada calkiem ok do tego hardtop
Rover

28 kwie 2010, 6:24

nime. pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12417067 a ta wyglada calkiem ok do tego hardtop

Czy ja wiem ? Miękki dach wygląda na zaniedbany. Do tego wkaźnik ciśnienia oleju w pozycji, która nijak nie przystaje do zimnego silnika na wolnych obrotach.
Malinowy Król

28 kwie 2010, 8:15

OldTomFrost pisze:Moze ten cie zainteresuje - http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12620970
Ogloszenie wydaje sie ciekawe.

Edit:

Zauwazylem naklejke cabrio-club'u wiec kto sie do niego przyznaje? (o ile jest na forum) :grin:

znam auto, osoba jest zarejestrowana na forum ale chyba nie bywa tu za często,
widziałem to auto rok temu na żywo, jak jeszcze miało stary dach(był wtedy w kiepskim stanie), właściciel z tych kochających swój samochód i dbających, auto nie było raczej garażowane (o ile dobrze pamiętam co mówił wtedy), były jeszcze fele oryginalne mazdy odnowione (nawet gdzies foty mam mojej NA i jego kolo siebie), jedyna zmiana taka co nie za bardzo mi się podobała to srebrne wypełnienie zegarów, auto jeździło i wyglądało dobrze(to było rok temu), jak widzę teraz pewnie jest podobnie, bo trochę kolega zainwestował w samochód, myślę że warte polecenia. :lol: :cool:
Pozdrawiam!

była: NA 1.6 1990, NB 1.8 2000, NC 2.0 2008, NA 1.8 1997, NCfl 2.0 2010.
jest: ND 2.0 2018.
PGolik

28 kwie 2010, 9:12

moze nie na allegro ale poniewaz stoi obok mnie postanowilem ja obejrzec:

http://autoauto.pl/show_car.php5?id=1978&place_id=&search=&section=&make_id=26&model_id=&price_between=&advanced=y&sort=&sort_type=&price_from=&price_to=

przestrzegam. Sprowadzona ze stanów, opis zupełnie wyssany z palca (tapicerka skorzana?)

byla bita, nawet nie pokusili sie o pomalowanie plastikow od strony nadkola... cena zupelnie nie adekwatna do egzemplarza.
Carpe diem, quam minimum credula postero!

----- SPRZEDAM SWOJA MAZDE NC 2.0 -----
Jaro
Model: NA
Kontakt:

28 kwie 2010, 10:15

dobrze że gość wie co sprzedaje 170 KM ??? chyba że w US było więcej niż w UE :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam

Jaro

MX-5 NA 1.6T
Czerwski

29 kwie 2010, 14:21

http://otomoto.pl/mazda-mx-5-1-6i-miata-skory-super-stan-C9118131.html

jakie jest wasze zdanie? Zastanawiam sie nad kupnem wyglada na niezly stan tyle ze cena troszke wysoka moze uda mi sie cos utargowac
majkel
Administrator
Administrator

29 kwie 2010, 14:34

Czerwski pisze:http://otomoto.pl/mazda-mx-5-1-6i-miata-skory-super-stan-C9118131.html

jakie jest wasze zdanie? Zastanawiam sie nad kupnem wyglada na niezly stan tyle ze cena troszke wysoka moze uda mi sie cos utargowac

ten egzemplarz był niedawno przez kogoś opisywany, poszukaj na poprzednich stronach.

P
M
Awatar użytkownika
Fiveopac
Administrator
Administrator
Model: NC
Wersja: 2,5 Turbo
Kontakt:

29 kwie 2010, 14:39

Jaro pisze:dobrze że gość wie co sprzedaje 170 KM ??? chyba że w US było więcej niż w UE :mrgreen: :mrgreen:

W usa maja inna normę mierzenia mocy ;) stad ta rozbieżność .
Less roof, more fun!
Obrazek
blow-off.pl Najlepsze zawory blow-off i dv w sieci :mrgreen:
ODPOWIEDZ