dziewczyna z blizniaczego, czerwonego cudenka
Moderator: Moderatorzy
-
moze to nie bardzo post na to forum ale spotkalem dzisiaj dziewcze na swiatlach w takiej samej czerwonej miatce jak moja. zapytany o to wlasnie forum zalogowalem sie i oczekuje odpowiedzi. w sumie to ja tyle chcialem
-
zdarzenie mialo miejsce w warszawie, w okolicach wilanowa.. faktycznie rekrutacja dosc skuteczna
-
deer_dancer, witam na forum.
Zapraszam Cię do wstawienia avatarka ze zdjęciem Twojego czerwonego cudeńka.
Ciekawe czy te w/w dziewcze jest na naszym forum...
Zapraszam Cię do wstawienia avatarka ze zdjęciem Twojego czerwonego cudeńka.
Ciekawe czy te w/w dziewcze jest na naszym forum...
Żałuję że mieszkam w Poznaniu, albo inaczej.... żałuję, że jeżdżę mx-5, albo jeszcze inaczej.... szkoda, że te auto jest takie tanie, bo zaczynają nim jeździć niewłaściwi ludzie!
-
deer_dancer pisze:moze to nie bardzo post na to forum ale spotkalem dzisiaj dziewcze na swiatlach w takiej samej czerwonej miatce jak moja. zapytany o to wlasnie forum zalogowalem sie i oczekuje odpowiedzi. w sumie to ja tyle chcialem
hi hi

JTMX-5NBFL pisze:Ciekawe czy te w/w dziewcze jest na naszym forum...
jestem jestem, od niedawna, ale jestem
Marzenie;) pisze:deer_dancer pisze:moze to nie bardzo post na to forum ale spotkalem dzisiaj dziewcze na swiatlach w takiej samej czerwonej miatce jak moja. zapytany o to wlasnie forum zalogowalem sie i oczekuje odpowiedzi. w sumie to ja tyle chcialem
hi hito byłam ja
, bardzo mi miło się z tobą śmigało
JTMX-5NBFL pisze:Ciekawe czy te w/w dziewcze jest na naszym forum...
jestem jestem, od niedawna, ale jestem
Marzena - a czy przypadkiem to nie my się wczoraj spotkaliśmy na Trasie Toruńskiej i później w dół na Wisłostradę? Ja jechałem czarną NB z białym logiem Apple z tyłu

-
jmk pisze:Marzena - a czy przypadkiem to nie my się wczoraj spotkaliśmy na Trasie Toruńskiej i później w dół na Wisłostradę? Ja jechałem czarną NB z białym logiem Apple z tyłu
Taaaak to my

-
jmk pisze:deer_dancer pisze:eh... a myslełem, że jestem wyjątkowy
No niestety
hi hi