Cześć, wczoraj odebrałem taką szarą mysz po naprawie ryjka...
Rafał, Warszawa
Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
Dzień dobry !
Jestem nowy na forum natomiast mazdą jeżdżę juz 5 rok. MX-5 NC 2.5 -> powoli robię opis autka więc zainteresowanych zapraszam na małą rozprawkę. Pozdrawiam !

Jestem nowy na forum natomiast mazdą jeżdżę juz 5 rok. MX-5 NC 2.5 -> powoli robię opis autka więc zainteresowanych zapraszam na małą rozprawkę. Pozdrawiam !

- Załączniki
-
- IMG_4443.jpeg (4.51 MiB) Przejrzano 1075 razy
- Pablito
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Icon 1.8
Cześć wszystkim! Moją mazdą jeżdżę od 4 lat i zrobiłem nią skromne 20tys. km, jest to pierwsza ale na pewno nie ostatnia miata w moim życiu. W miesiącach kwiecień-listopad traktuję ją jako główne daily. Ten samochód jako pierwszy pokazał mi, jak dużą radość można czerpać z codziennej jazdy, czy to na drodze szybkiego ruchu, czy w mieście, czy nawet stojąc w korku. Na co dzień śmigam po Trójmieście, od tego sezonu mam cel trochę zintegrować się z miatową społecznością, pojeździć na zloty, przejażdżki, poznać jakiś ciekawych petrolheadów, więc jeżeli ktoś organizuje jakiś miatowy wypad po okolicach trójmiasta czy Kaszub, to ja się piszę
.

- Załączniki
-
- 11850.JPEG (4.77 MiB) Przejrzano 745 razy
-
- Model: NB
- Wersja: 1.6
Cześć wszystkim!
Chwilę przed Wielkanocą kupiłem mazdę na eBayu. Stała rok pod wiatą, przebieg 100k km, do grudnia mam jeszcze przegląd. Trochę korozji jest, hamulce stoją, brak softtop, a co dalej wyjdzie zobaczymy. Zdjecie jeszcze u poprzedniego właściciela, ale blachy już moje
Chwilę przed Wielkanocą kupiłem mazdę na eBayu. Stała rok pod wiatą, przebieg 100k km, do grudnia mam jeszcze przegląd. Trochę korozji jest, hamulce stoją, brak softtop, a co dalej wyjdzie zobaczymy. Zdjecie jeszcze u poprzedniego właściciela, ale blachy już moje

- Załączniki
-
- IMG_20250423_190213837_HDR.jpg (3.48 MiB) Przejrzano 378 razy
poka mordkęwitek2G pisze: ↑09 maja 2025, 21:20Cześć wszystkim!
Chwilę przed Wielkanocą kupiłem mazdę na eBayu. Stała rok pod wiatą, przebieg 100k km, do grudnia mam jeszcze przegląd. Trochę korozji jest, hamulce stoją, brak softtop, a co dalej wyjdzie zobaczymy. Zdjecie jeszcze u poprzedniego właściciela, ale blachy już moje![]()