Szczerze od kilku tygodni obserwuję Twoje ogłoszenie i diabeł mnie kusił, abym pakował się w miatę i jechał po miatę. Niestety nie mam ani logistyki, aby wstawić kolejny samochód pod dach, ani odpowiedniej ilości wolnych środków, aby bez sprzedaży któregoś z obecnych samochodów kupić jeszcze ND i zachować płynność. Za rok planuję pożegnać się z NC i przesiąść się na jakąś szybszą miatę i wtedy, spośród tego co obecnie jest na OtoMoto Twoja byłaby preferowaną przeze mnie opcją, uwzględniając w tym moje wymagania co do nowej ND. Oglądając ogłoszenie byłem tylko ciekawy, czy folia nie zbliża się po 5 latach do końca swoje żywotności, czy gdzieś się nie rozkleja, ale o to można zapytać sprzedającego choćby przez telefon, no ja tego nie robiłem bo nie będę zawracał d*py jak i tak nie kupię. Nie wiem czy bym ją ściągał tak jak Ty masz zamiar, liczę, że nie strzelisz sobie Tym w kolano, bo obecnie, wizualnie, na pewno się wyróżnia na portalu (chodź ktoś tam widziałem na fb zwyzywał ją od „ulepów"

), a przyszły właściciel może sam ściągnąć za, nie wiem, pewnie 500zł. (EDIT: okazuje się że grubo ponad 1000

) Nie wiem ile czasu Twoje ogłoszenie wisi, ja osobiście bym nie martwił się przesadnie, jeżeli nie ma zainteresowania po miesiącu czy dwóch, w końcu ND nie jest ani tanie, ani użyteczne dla rodziny na co dzień, ani popularne. No aż mi szkoda, że nie spotkaliśmy się z naszymi zamiarami jakoś w 2026, bo może oboje dobilibyśmy fajnego dla nas deala. Powodzenia w sprzedaży...