Cześć
przymierzam się do montażu kompresora rotrex do mojej mx5 nc2 2.0. Czy znacie/polecacie warsztaty, gdzie mogę wykonać taką modyfikacje?
MX5 Kompresor
Moderator: Moderatorzy
- my_daily_miata
- Model: NC FL
+/- 20k
Swego czasu badałem temat.
Gotowy sprawdzony zestaw to BBR z kolektorem to ok. 33k + montaż i strojenie, czyli wyjdzie 40k.
Oficjalnym przedstawicielem Rotrexa na PL jest SU Performance - jakiś czas temu chcieli 40k za custom system ale już komplet na gotowo z wystrojeniem.
Gotowy sprawdzony zestaw to BBR z kolektorem to ok. 33k + montaż i strojenie, czyli wyjdzie 40k.
Oficjalnym przedstawicielem Rotrexa na PL jest SU Performance - jakiś czas temu chcieli 40k za custom system ale już komplet na gotowo z wystrojeniem.
15" GT86 HKS SC | 13" NCFL2 | 19" ND2 | 18" 124 Spider | 17" ND1 |
Ja mówię o wspomnianym przez autora Rotrexie - wiadomo, że są inne rozwiązania.
15" GT86 HKS SC | 13" NCFL2 | 19" ND2 | 18" 124 Spider | 17" ND1 |
Pewnie, dlatego napisalem o Cosworthcie, w sumie nie odpowiadalem tobie tylko autorowi watku

- waran
- Donator
- Model: ND
- Wersja: Polift
o jezuuu...weede pisze: ↑16 lis 2023, 8:14Swego czasu badałem temat.

Ubi bene, ibi patria
Też o tym myślałem( myśle ) do mojej 2.5. można sprowadzić zestaw kraftwerks z usa, cena bez transportu cla vat to cikra 4k usd. Ofert na montaż dostałem z 4,5k pln i 1,5kpln strojenie do tego dochodzi zrobienie układu wydechowego.
MX5 NC 1.8 => 2.5