Jedna, podstawowa sprawa. Opinie o handlarzu z Bogdaszowic są ... takie same jak o wszystkich innych handlarzach

PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
Jedna, podstawowa sprawa. Opinie o handlarzu z Bogdaszowic są ... takie same jak o wszystkich innych handlarzach
Tak, ale chłop jest odklejony w drugą stronę, od razu nabieram braku ochoty do obcowania z takim człowiekiem... choćby telefoniczniewaran pisze: ↑31 paź 2022, 10:26Opis trochę jak z "Ewangelii wg Grubasa"Ale coś w tym jest - okazji praktycznie nie ma, nikt nie sprzeda dobrego auta w zaniżonej cenie, szczególnie że mamy chorą sytuację na tym rynku...Nie ma opcji, żeby dobre auto było po sprowadzeniu tańsze w Polsce niż w Niemczech, Szwajcarii itd.
Święte słowa...
Trochę OT, ale na dzień dzisiejszy przy przerejestrowaniu auta (jeżeli było już zarejestrowane w PL oczywiście) można wnioskować o pozostawienie tablic, więc jest to coraz gorszy wyznacznik miejsca zamieszkania właściciela
pozdromaciek pisze: ↑13 lis 2022, 18:23Cześć, rozglądam się za miatami NA, bo w końcu "mogę sobie pozwolić" żeby spełnić swoje dziecięce marzenie. Nie ukrywam, nie mam dużego budżetu, a i też wole kupić coś w gorszym stanie i powoli doprowadzać do ideału.
Trafiłem na MX-5 NA w Raszynie, anglik, jednak w ogłoszeniu jest jedynie "jeździ, skręca hamuje, sprzedaje jako uszkodzone bo trochę rzeczy do zrobienia jest".
Przestudiowałem zdjęcia, nie umiem się dopatrzeć rdzy na zewnętrznych częściach karoserii. Najlepiej by było podjechać, ale do Raszyna ze śląska mam 350km w jedną stronę, dlatego pytanie do was, czy ktoś może był ją oglądać? Tablice WPR2159S, czerwone NA anglik
EDIT:
myślałem że coś się posuło przy dodawaniu, dlatego to niżej jest o tym samym.
Tak, pamiętam że był ale nie chce mi się szukać, NCek za 8 dych to jest jakiś żart.mufasa pisze:Gdzieś tu się walał VIN tej sprzed miesięcy, trzeba porównać