Część, przeglądam dzięki google stare oferty na mx z polskich salonów i tak się zastanawiam, co w pakiecie skyfreedom miały standardowo samochody w 2017 ?
Czy np. przednia rozpórka, zawieszenie bilstein, etc były już w pakiecie skyfreedom, czy trzeba było za nie dopłacać, czy np. były dostępne jedynie z pakietem Recaro ?
Dzięki.
ND 2017 Skyfreedom - co miały w standardzie?
Moderator: Moderatorzy
- Wojtek Wawa
- Donator
- Model: ND
- Wersja: freedom+bilstein
Rozpórka - nie wiem, jutro mogę sprawdzić katalog.
Bilsteiny i Recaro to były już opcją.
Tylko w 2016 Skyfreedom miał seryjnie Bilsteiny.
Bilsteiny i Recaro to były już opcją.
Tylko w 2016 Skyfreedom miał seryjnie Bilsteiny.
- TerminatorPi
- Donator
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom
Bilsteiny i rozpórka były w pakiecie recaro. Jak nie zapomnę, spróbuję znaleźć później katalog.Tobiasz pisze: ↑09 sty 2019, 12:45Część, przeglądam dzięki google stare oferty na mx z polskich salonów i tak się zastanawiam, co w pakiecie skyfreedom miały standardowo samochody w 2017 ?
Czy np. przednia rozpórka, zawieszenie bilstein, etc były już w pakiecie skyfreedom, czy trzeba było za nie dopłacać, czy np. były dostępne jedynie z pakietem Recaro ?
Dzięki.
Co do istop/eloop to nie tyle były w sky freedom, co nie dało się zamówić innej kombinacji. W 2017 było tak:
SkyEnergy - silnik 1,5, lub 2,0
SkyPassion - 2,0
SkyFreedom - 2,0 + istop/eloop
Edit: znalazłem. Wprawdzie od RF, ale ST chyba miało tak samo. W 2018 pojawiły się matrix ledy w SkyFreedom i chyba obowiązkowy istop/eloop w pozostałych silnikach (przynajmniej 2,0)
- Załączniki
-
- 20190109_195934.jpg (2.5 MiB) Przejrzano 818 razy