Jest to mój pierwszy post na forum, od pewnego czasu szukam dla siebie jakiegoś funcara na co dzień. Padło na MX-5 NB, najlepiej po liftingu. Poluję na wersję 1.8, koniecznie z Torsenem i najlepiej skrzynią 6-ściostopniową. Stąd też zrodziło mi się w głowie pytanie - jak sprawa wyposażenia wyglądała w konkretnych wersjach MX-5 NB? Z tego co zdążyłem wywnioskować wersji jest multum, a do tego mam wrażenie, że nawet te same mają często zupełnie inne wyposażenie i czuję się nieco zagubiony. Wcześniej jak szukałem autka, to sprawdzałem sobie co ma konkretna wersja wyposażenia i wiedziałem od razu którą chcę. Tutaj nawet nie wiem jaką bym chciał przez ten natłok i brak przejrzystości

W jakich wersjach wyposażenia Torsen był w standardzie? Czy istnieje jakaś wersja, która w standardzie miała mój cały pakiet wymagań: Torsen, klima, skóra, grzane fotele, 6-stopniowa skrzynia? No i właśnie, jak to jest z tą skrzynią, do pewnego roku była piątka a potem szóstka, czy może były oferowane równologle...?
Z góry dzięki za odpowiedzi