Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
hej Sebastianie z Gołdapii, fajnie że PODLASIE rośnie w moc
bywam czasami w Gołdapii, pozdrawiam!

- Konioczynka
- Donator
- Model: Inny
- Wersja: ND3 Homura
Cześć,
Jestem tu nowy, mieszkam póki co w Warszawie ale jestem sloikiem z Mazur i pewnie tam wrócę
Brak MX5 - w sumie w tym celu się tu zarejestrowałem.
Pozdrawiam
Jestem tu nowy, mieszkam póki co w Warszawie ale jestem sloikiem z Mazur i pewnie tam wrócę

Brak MX5 - w sumie w tym celu się tu zarejestrowałem.
Pozdrawiam
KoniOczynka
NBFL 1.6 => NCFL 2.0 => ND3 2.0 Homura
NBFL 1.6 => NCFL 2.0 => ND3 2.0 Homura
Cześć
Michał z Poznania.
Jak ten czas leci: konto założyłem ponad 1,5 roku temu, a dwa tygodnie temu minął rok jak przywiozłem w deszczowy weekend z dość dalekiego Olsztyna moją MX-5 1,8 NBFL.
To miało być tanie hobby (faceci w moim wieku jakoś zbiorowo kupują teraz motocykle
), a już włożyłem w nie prawie drugie tyle forsy co za samochód. Ale mam ogarnietę wszystkie typowe bolączki (podłużnice, progi, wypiaskowane i wymalowane proszkowo zawieszenie poskładane na tulejach z Olkusza) oraz kilka drobiazgów (swap skrzyni na 6b z połową przebiegu mojej starej 5b, oczywiście w komplecie z LSD). A najważniejsze, że od grudnia mam nareszcie obowiązkową naklejkę.
Do zobaczenia na trasach na pólnocny wschód od Poznania
Michał z Poznania.
Jak ten czas leci: konto założyłem ponad 1,5 roku temu, a dwa tygodnie temu minął rok jak przywiozłem w deszczowy weekend z dość dalekiego Olsztyna moją MX-5 1,8 NBFL.
To miało być tanie hobby (faceci w moim wieku jakoś zbiorowo kupują teraz motocykle

Do zobaczenia na trasach na pólnocny wschód od Poznania
Cześć.
Z tej strony Marek z Warszawy. Swoją Mx5tkę kupiłem pod koniec zeszłego roku a jej poszukiwania zajęły mi kilka lat.
Silnik 1,8, Torsen i piękny, ciemnozielony lakier.
Wkrótce przygotowanie auta do sezonu i pierwsza jazda ze złożonym dachem.
Z tej strony Marek z Warszawy. Swoją Mx5tkę kupiłem pod koniec zeszłego roku a jej poszukiwania zajęły mi kilka lat.
Silnik 1,8, Torsen i piękny, ciemnozielony lakier.
Wkrótce przygotowanie auta do sezonu i pierwsza jazda ze złożonym dachem.
D4C pisze:Hmm, te zegary w Twoim awatarze wydają mi się dziwnie znajome
Pokaż je w wyższej rozdzielczości.
na szybko bo nie czytalem jak wkleic zdjecie, podaje link. Widac ?
https://www.fotosik.pl/zdjecie/7e8c5490935733ad
MX5 NB 98 1.6 British Racing Green
Witam wszystkich forumowiczów, klubowiczów i użytkowników mx-5!
Przeglądam to forum już od początku stycznia, kiedy w ramach postanowień noworocznych stwierdziłem, że w tym roku w końcu spełnię swoje marzenie i kupię miatę!
Po wielu tygodniach rozterek i przeszukiwaniu ogłoszeń postanowiłem zacząć moją przygodę z czerwoną Mazdą mx-5 00’ z silnikiem 1.6. Jak poprawi się pogoda to zrobię zdjęcia i wstawię z opisem do wątku naszych Mazd
Chociaż pochodzę ze Śląska to mieszkam aktualnie w Toruniu i tam będę użytkował moją miatę, także mam nadzieję na spotkania regionalne i wyrównanie sił pomiędzy Toruniem a Bydgoszczą!
Do zobaczenia na drogach!
Przeglądam to forum już od początku stycznia, kiedy w ramach postanowień noworocznych stwierdziłem, że w tym roku w końcu spełnię swoje marzenie i kupię miatę!
Po wielu tygodniach rozterek i przeszukiwaniu ogłoszeń postanowiłem zacząć moją przygodę z czerwoną Mazdą mx-5 00’ z silnikiem 1.6. Jak poprawi się pogoda to zrobię zdjęcia i wstawię z opisem do wątku naszych Mazd

Chociaż pochodzę ze Śląska to mieszkam aktualnie w Toruniu i tam będę użytkował moją miatę, także mam nadzieję na spotkania regionalne i wyrównanie sił pomiędzy Toruniem a Bydgoszczą!
Do zobaczenia na drogach!
Pasjonatów motoryzacji zapraszam na mój kanał na YouTube!
http://bit.ly/MotoGeekTV
http://bit.ly/MotoGeekTV
- rout
- Donator
- Model: NC FL
- Wersja: 2.0 Sport PRHT
Witam serdecznie,
dopiero zaczynam poszukiwania swojej MX-5, więc jeszcze nie mogę się nią pochwalić.
Przymierzałem się do zakupu już kilka razy (pierwszy raz z 6 lat temu), ale zawsze jakoś kończyło się na rozsądnym, praktycznym samochodzie. Czas już to zmienić i zostać pełnoprawnym klubowiczem...
dopiero zaczynam poszukiwania swojej MX-5, więc jeszcze nie mogę się nią pochwalić.
Przymierzałem się do zakupu już kilka razy (pierwszy raz z 6 lat temu), ale zawsze jakoś kończyło się na rozsądnym, praktycznym samochodzie. Czas już to zmienić i zostać pełnoprawnym klubowiczem...
D4C pisze:Widać, widać. Tak jak myślałem - miałem takie zegary tylko że w NA. I tutaj widzę też troszeczkę przyżółkły - oryginalnie powinny wyglądać tak:
o kurcze białe jakie ładne. Bo jeżeli mówisz że przyżółkły to wogóle tego nie wychwyciłem bo jest bardzo równomiernie. Hmmm może temacik żeby rozkrećic deske i spróbować to wyczyścic. Szybko to się zrobiło zółte u Ciebie ?
MX5 NB 98 1.6 British Racing Green
Witam forumowiczów,
Na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale czytałem i szukałem Mx-5 dla siebie.
Wielki Piątek był dla mnie wielki i od piątku jestem posiadaczem Mx-5 NBfl 1.6 z 2003.
Teraz czas na odszczurzanie i rejestrację, a potem top down i w drogę
Jakby ktoś był z okolic Kielc to chętnie spotkam się lokalnie, a z czasem może spotkamy się gdzieś w większym gronie.
Na forum zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale czytałem i szukałem Mx-5 dla siebie.
Wielki Piątek był dla mnie wielki i od piątku jestem posiadaczem Mx-5 NBfl 1.6 z 2003.
Teraz czas na odszczurzanie i rejestrację, a potem top down i w drogę

Jakby ktoś był z okolic Kielc to chętnie spotkam się lokalnie, a z czasem może spotkamy się gdzieś w większym gronie.

-
- Model: NC FL2
- Wersja: Tanoshi
Dzień dobry.
Stało się. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem MX-5. Piękna NBFL Phoenix Titanium Grey Metallic 2002r.
Do zobaczenia na zlotach i ulicach. Pozdrawiam wszystkich wyMIATAczy,
Alan z Konstancina.
Stało się. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem MX-5. Piękna NBFL Phoenix Titanium Grey Metallic 2002r.
Do zobaczenia na zlotach i ulicach. Pozdrawiam wszystkich wyMIATAczy,
Alan z Konstancina.
Witam wszystkich forumowiczów. Z tej strony Krzysiek lat 39 z Łodzi, nie posiadam jeszcze MX-5 ale mam nadzieję że to się szybko zmieni.
Syn dorasta i powoli przechodzi mu ochota na włóczenie się ze starymi wiec chyba przyszedł czas na zakup samochodziku niefunkcjonalnego ale pięknego i zapewne dającego dużo frajdy z jazdy. Wygląda na to że jedyny słuszny wybór to MX-5
.
Jestem na etapie poszukiwań. Madzia ma być towarzyszką w drodze do pracy, wspólne wypady we dwoje gdzie tylko drogi poprowadzą a jeśli nie będzie zbyt zazdrosna to może i żonkę zabierzemy
.Pozdro.
Syn dorasta i powoli przechodzi mu ochota na włóczenie się ze starymi wiec chyba przyszedł czas na zakup samochodziku niefunkcjonalnego ale pięknego i zapewne dającego dużo frajdy z jazdy. Wygląda na to że jedyny słuszny wybór to MX-5

Jestem na etapie poszukiwań. Madzia ma być towarzyszką w drodze do pracy, wspólne wypady we dwoje gdzie tylko drogi poprowadzą a jeśli nie będzie zbyt zazdrosna to może i żonkę zabierzemy

galex pisze:hej Sebastianie z Gołdapii, fajnie że PODLASIE rośnie w mocbywam czasami w Gołdapii, pozdrawiam!
Cześć, są szanse że w Gołdapi pojawi się druga miatka, póki co moja jest jedyna w powiecie.
Jeśli bywasz czasami u nas, to wpadnij 4-5 sierpnia na zlot "Mazury Tuning Fest 2k18 nanolex edition"
Serdecznie zapraszamy

Czołem! Jestem Piotrek, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem MX5 NBFL memories
Chętnie pojawię się na wspólnych zjazdach w okolicach Bielska, do zobaczenia na drodze 

Witam bardzo serdecznie, miło mi dołączyć.
Witam serdecznie,
Łukasz z okolic Pszczyny (śląskie),
Na Miatę polowałem dobre dwa lata, niestety były inne wydatki przez które nie mogłem sobie na nią pozwolić ale w końcu od trzech dni - szczęśliwy właściciel NBFL w kolorze Garnet Red
Łukasz z okolic Pszczyny (śląskie),
Na Miatę polowałem dobre dwa lata, niestety były inne wydatki przez które nie mogłem sobie na nią pozwolić ale w końcu od trzech dni - szczęśliwy właściciel NBFL w kolorze Garnet Red