https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-roczny-lakier-gwint-szpera-felgi-1-8-ID6zlwXi.html#c345df77cd
Blacharka jest zrobiona, zero korozji do rudej się na milion procent nie doczepisz.
Uszczerbki to typowe ślady użytkowania czyli jakiś malutki ślad po kamyczku którego się nie doszukasz jak nie wiesz gdzie jest
Nadkola są elegancko zrolowane przed malowaniem, równiutko przez gościa który się tym na codzień zajmuje
Tą miatę mógłbyś spokojnie postawić dzisiaj w garażu, i w wakacje pojechać na każdy event bez wstydu.
Tak na szybko:
- auto niby świeżo malowane ale chyba bez jakiegoś większego przygotowania go wcześniej albo na szybko byle było (całe do porządnej polerki);
- paprochy pod lakierem w kilku miejscach;
- lewe tylne nadkole pęknięte w jednym miejscu na szerokość paznokcia;
- ranty podwinięte bez żadnego zabezpieczenia - prawy tył chyba nawet nacięty żeby lepiej się ułożył i w tym miejscu już jest zaczątek purchla;
- prawa tylna końcówka progu od spodu - purchle pod lakierem;
- nadkole wybite w 2-3 miejscach od luźnego akumulatora;
- woda i sporo rudej pod aku;
- mocowania klamer do dachu na jakieś śruby ze sklepu rolniczego;
- niedziałający licznik (prędkościomierz i kilometraż)
- mocno porysowane obie szyby boczne;
- prawa przy zamykaniu drzwi nachodzi na hardtop;
- przy zawiasach przedniej maski brak dwóch śrub (po jednej na stronę);
- spory wyciek z silnika;
- urwana antena;
- miękki dach podobno standardowo delikatnie spękany na rantach - nie widziałem bo nie nie miałem już ochoty zrzucać twardego;
- przednie lewe nadkole wymieniane;
- seryjny wydech Ferroz a z opisu:
W trasy i do miasta, kosztował mnie ten wydech mega śmieszne pieniądze.
Robiłem w Jabłonnej u jakiegoś gościa, strasznie niepozorne miejsce.
A zrobili coś naprawdę pięknego, dwa tlumiki bez kata.
Jest basowy i ładny, ani trochę nie męczy ani nie pierdzi.
- OC do stycznia.
Więcej grzechów nie pamiętam.
Do oddania za 19500zł z drugim kompletem kół i w gratisie niemieckie ramki pod tablice żeby podkreślić pochodzenia auta

Negocjacje przyblokował ojciec sprzedającego, który pewnie wykłada pieniądze na to auto.