trochę rześkiego powietrza

Moderator: Moderatorzy
KyRy pisze:I nie dałeś znać??
Widzę, że torfowiska też minąłeś bokiem...
_Adi_ pisze:spa
_Adi_ pisze:KyRy pisze:I nie dałeś znać??
Widzę, że torfowiska też minąłeś bokiem...
![]()
Krystian, rfk jechał pojezdzić a nie do spa.
galwani pisze:nie zdjęcie bo jeszcze mnie tam nie ma ale się pochwalę
już za chwileczke, już za momencik.... o ile dobrze pamiętam sprzed 7 lat, to jest tam duuuuzo fajnych winklisłoneczko świeci, ciepło... nie mogę się doczekać
![]()
jeśli ktoś zna fajną drogę gdzieś tam wokolicach to chętnie się karnę wracając za tydzień
EDIT: spojrzałem jeszcze raz na mapę... i ta druga droga wydaje się ciekawsza... ktoś zna te rejony i podrzuci którędy lepiej?
Podpowiadam Ci fajny odcinek, blisko trasy, którą wcześniej wkleiłeś. Zwykle, jak tamtędy jeżdżę, odbijam kawałek, żeby zrobić sobie tę dodatkową pętelkę. Jest tego wartaUbU pisze:Co masz na myśli?
Lsith pisze:galwani pisze:nie zdjęcie bo jeszcze mnie tam nie ma ale się pochwalę
już za chwileczke, już za momencik.... o ile dobrze pamiętam sprzed 7 lat, to jest tam duuuuzo fajnych winklisłoneczko świeci, ciepło... nie mogę się doczekać
![]()
jeśli ktoś zna fajną drogę gdzieś tam wokolicach to chętnie się karnę wracając za tydzień
EDIT: spojrzałem jeszcze raz na mapę... i ta druga droga wydaje się ciekawsza... ktoś zna te rejony i podrzuci którędy lepiej?
Ja bym wybrał drogę przez Kiejkuty. Jeżdżę tamtędy 1-2 razy w tygodniu. Co prawda najczęściej autem służbowym ale i tak jest fajnie. Jakbyś chciał trochę nadrobić drogi to w pierwszej wiosce za Szczytem (Janowo) w kierunku Nidzicy jest smażalnia ze świeżymi rybkami. Wyśmienite