Siema!
Forum podglądam od daaawna, ale dopiero dzisiaj zadecydowałem o zarejestrowaniu się w klubie.
Od dawna noszę się z zamiarem wejścia w posiadanie NB

Teraz, kiedy odłożyłem pewne środki, muszę przekonać swoją piękniejszą połówkę - myślę, że zakocha się w mx5 nie mniej niż ja

Sama myśl o posiadaniu mx-a i jeżdżeniu top-down powoduje ciary.
Myślałem o wielu roadsterach, ale żaden nie powoduje we mnie tylu emocji - jeżdżąc po Warszawie, wyłapuję na drodze każdą sztukę. Zajeżdżając do biura, w którym pracuję, każdego dnia liczę, że spotkam bordową mx5 razem z jej właścicielką, która parkuje pod moim biurowcem

Do mx-a, póki co, nie miałem okazji nawet się przymierzyć, ale nie przeszkadza mi to w fakcie obracania głowy o 360 stopni podczas polowania na mieście

Choroba mx5 zdrenowała mnie głęboko, a w myśl zasady - czym się strułeś, tym się lecz - zaczynam się rozglądać za własnym egzemplarzem.
Jako, że będzie daily (365 dni w roku) chciałbym mieć w wyposażeniu klimę oraz 1.8 pod maską - póki co mody mnie nie kręcą - w serii to auto robi na mnie piorunujące wrażenie - ale pewnie stan ten nie potrwa zbyt długo

Od wejścia pytanie - miał ktoś styczność z Radkiem z Kątów Wrocławskich - z dnia na dzień jego oferta mx5 się powiększa. Miłośnik marki, czy handlarz, który wyczuł pismo nosem?
Najbezpieczniejszą opcją wydaje się być kupno emiksa z roadstery.pl, ale Radek ma fajne (na pierwszy rzut oka) egzemplarze.
Jesteście coś w stanie poradzić?
Dzięki,
Bartek