pozdrawiam

Moderator: Moderatorzy
emzet. pisze:1) mycie dachu (materiałowego) - czy faktycznie woda+szampon samochodowy+miękka szczotka? Inne domowe roztwory? Jak sprawują się środki dedykowane?
emzet. pisze:2) impregnacja dachu (materiałowego) - opinie na temat środków dedykowanych, często spotykanych preparatów do namiotów, słyszałem też o impregnacji środkami do butów itp. Co stosujecie i jak się sprawdza?
emzet. pisze:3) impregnacja uszczelek - w mx5 ich zdrowie jest ważniejsze niż w jakimkolwiek innym aucie, a ciężko wybrać dobrą metodę, mało informacji.. Środki w spreju, gliceryna, wazelina techniczna - jak wrażenia?
kapoost pisze:Całkiem na luzie można myć swoimi środkami na przeciwko wola parku.
mganko pisze:Baa, może ktoś ma taką miejscówkę gdzieś u siebie i mógłby w sezonie raz na miesiąc użyczyć, oczywiście za kasę?
Alan pisze:Ja jeździłem na myjnie w Piasecznie przy kauflandzie i rzadko był tam ktoś z pracowników. Jak się przyjechało wcześnie rano to nie było też innych samochodów, więc można było robić co się chce i myć tak długo jak nam się podoba
jerzj pisze:Sam zamierzam jutro takie coś popełnić